Járai Viktória
PRÉMIUM

Járai Viktória

6 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Hiteltanácsadó, ingatlanértékesítő
  • Hódmezővásárhely
+36 (30) 705 3426
Kedves Érdeklődő!

Napjainkban az ingatlanok eladása vagy vásárlása egy olyan élethelyzet, amiben számtalan buktatót kell kikerülni a sikeres ügylet elérése érdekében. 2014 óta foglalkozom ingatlanokkal és a legfőbb szempont számomra, hogy ingatlanpiaci kérdésekben folyamatosan naprakész legyek, ezáltal megkönnyítsem az ügyintézés során felmerülő nehézségeket és elégedett ügyfelek távozzanak tőlem. Keressen meg elérhetőségeim bármelyikén és váljon elégedett ügyfelemmé!

Ingatlanok

Friss ingatlan

A nyugalom szigete- Tompasziget

Szeged Tompasziget
Eladó zárt kert
11 500 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Friss ingatlan

Tompasziget- A nyugalom szigete

Szeged Tompasziget
Eladó zárt kert
11 500 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Prémium otthon, prémiuim élmények!

Hódmezővásárhely
Eladó tégla lakás, 88 m2
69 500 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

A prémium életstílus megérdemli a tökéletes otthon...

Hódmezővásárhely
Eladó tégla lakás, 88 m2
70 600 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Prémium lakás, korszerű felszereltséggel!

Hódmezővásárhely
Eladó tégla lakás, 48 m2
43 900 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Ha már kicsi a lakás és jól jönne egy családi ház!

Hódmezővásárhely
Eladó családi ház, 180 m2
44 900 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Érezd a friss levegőt, éld át a szabadságot!

Hódmezővásárhely
Eladó családi ház, 102 m2
115 000 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Eladó Építési Telek Kiváló Helyen - Új- Kishomok

Hódmezővásárhely
Eladó telek
15 900 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Ipari terület, amit saját igénye szerint alakíthat...

Makó
Eladó ipari, 3000 m2
35 900 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Kezdje el álmai vállalkozását!

Makó
Eladó ipari, 9224 m2
161 990 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Korszerű épülettel ipari terület eladó!

Makó
Eladó ipari, 134 m2
126 000 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Merüljön el a vidéki élet bájában!

Székkutas
Eladó családi ház, 98 m2
22 000 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Ipari terület az M5 lehajtónál

Kiskunfélegyháza
Eladó ipari, 337 m2
75 000 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Ez a házrész Rád vár, hogy OTTHONT teremts benne!

Hódmezővásárhely
Eladó házrész, 85 m2
16 900 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Üdvözlöm Élete legújabb fejezetében!

Hódmezővásárhely
Eladó ikerház, 90 m2
66 000 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Polgári lakás az Andrássyn

Hódmezővásárhely, Andrássy út
Eladó tégla lakás, 62 m2
20 900 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Legyél Te az új rendezvény guru!

Szeged Szőreg
Eladó vendéglátó, 494 m2
110 000 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Bármely tevékenység jobban megy egy szép helyen!

Hódmezővásárhely
Kiadó üzlethelyiség, 111 m2
508 000 Ft
Járai Viktória

Járai Viktória

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
We were able to sell two apartments successfully with Viktoria's help. As we live in Germany, don't speak Hungarian and have no idea about the local conditions, it was difficult to find an estate agent at all. Viktoria took on the job and handled it very professionally. We didn't have to worry about anything. She organized all the necessary documents and powers of attorney and quickly found solvent buyers. We can definitely recommend her. Translated with DeepL.com (free version)

Simone Maier

Viki mindenben nagyon segítőkész volt, jó tanácsokat kaptam tőle, nagyon rugalmasan állt minden lehetőséghez és mindig rendkívül felkészülten állt az ügyhöz . Igazán profi módon vezényelte le a lakás eladásomat, nagyon hálás vagyok érte! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Siági Fruzsina

Kedves Viki! Köszönöm a pontos, precíz munkádat! Köszönöm, hogy mindig segítőkész voltál, és megtaláltad nekem a legmegfelelőbb megoldást. Vikit mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Tót Aranka

Nálunk minden nehezített volt, rengeteg gond akadt, de Viki maximálisan azon volt mindig, hogy megoldja a azokat. Nagyon örülök, hogy megismerhettünk mindenkinek csak ajánlani tudom, remek szakember!

Balogh Írisz

Ebben az évben 2 ügyletben volt segítségünkre. Mind a két esetben maximálisan meg voltunk elégedve a munkájával. Mindig nagyon fontos számára a sikeres üzletkötés, ezért meg is tesz mindent. Köszönjük Viki mégegyszer. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Fölk Béla

Viki egy végtelenül segítőkész ügyintéző, bármikor kereshettem, ha szükségem volt rá. Mindenféle kérdésemre készségesen válaszolt. Nagyban segített, hogy gördülékenyen haladjon a hiteligénylés, amiért nagyon hálás vagyok! Bátran ajánlom őt mindenkinek. Köszönöm szépen még egyszer!

Mogyorósi Szemirámisz

Nagyon sok tanácsot kaptunk amik nagyon jól jöttek az igénylések során. Teljeskörű tájékoztatást kaptunk és végtelen segítőkészséget, ami ebben a szakmában sajnos ritka. Csak javasolni tudjuk a Viktóriát mindenkinek aki az ingatlan vásárláson gondolkodik🙂

Ildikó Pojendán-Takács

Nagyon kedves és segítőkész ügyintéző. Minden kérdésemre azonnal választ kaptam, napközben bármikor kereshettem. Minden alkalommal felkészülve érkezett a találkozókra és bíztatása, szakértelme sokat segített. A következő és egyben álmaim lakását szó szerint neki köszönhetem.

Borsiné Hernádi Márta

Viktória kedves, megbízható, mindentéren igyekszik mególdást találni úgy az eladó mint a vevő részére. Elégedettek vagyunk. Mindenkinek ajánlom..

Szabó Lajos

A legjobb ügyintézőt választottuk feleségemmel, csokot igenyeltünk, mindent elintézett, rendkívül kedves és mindenre odafigyel,és azonnal elkészült minden, ami az ő feladata volt. Ajánlom mindenkinek, köszönjük szépen Viki!

Rácz Lajos

Viki segítségét a babaváró hitelünk ugyintezese soran vettük igénybe. Rugalmas és gyors munkája eredményéül hamar folyósította a bank a hitelösszeget. A papírok összegyűjtésében a nagy távolság sem okozott gondot, telefonon és e-mail ben is szinte azonnal választ kaptunk kérdéseinkre. A banki ügyintézés is gördülékenyen zajlott Viki alapos előkészítő munkája után. Bátran ajánljuk másoknak is, amit családon és a baráti társaságon belül már meg is tettünk!

Madarász Gábor

Korultekinto, alapos nagyon tájékozott és kedves kollega

Kárász Jozsefne

A hitellel kapcsolatos ügyintézésemben a legkörültekintőbben és a leggyorsabban eljárt! Segítőkészsége példaértékű! Köszönöm a munkáját🙏 legközelebb is hozzá fordulok❤

Anita

Köszönjük szépen Járai Vikinek a gyors és segítőkész hozzáállását, és munkáját, hogy sikerült a legjobb hitelkonstrukciót kiválasztani!

László Ferenc

Én, mint vevő találkoztam Vikivel! Teljeskörű segítséget nyújtott nekem is, és az eladóknak is. Örülök, hogy rajta keresztül sikerült megvásárolni az új családi fészkünket. Bárki keresse bizalommal, nem fog csalódni!

Törökné Illés Rita

Már az első mondatot is azzal tudom kezdeni, hogy köszönjük! Az első pillanattól kezdve nagyon kedves és eszméletlen segítőkész volt. Nagyon gyorsan megtaláltuk az álom lakásunkat. Mindenhez a legnagyobb türelemmel és profizmussal állt neki, amit újfent köszönünk. Minden, de tényleg minden olyan gördülékeny volt amilyennek lennie kell. A legjobb ingatlanos!

Csikósné Ábrahám Valentina

Viktória személyében egy rendkívül kedves, segítőkész és nagyon profi ingatlan értékesítőt ismertem meg. Nekünk nagyon sokat segített, amiért nagyon hálás vagyok neki. Mindenkinek szívből kívánom, hogy ilyen nagyszerű szakmailag felkészült emberrel hozza össze a sors, mint Ő. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek. Mi nagyon elégedettek voltunk minden tekintetben.

Németh Gergő János

Nagyon segítőkész, készséges, alkalmazkodik a felmerülendő vevői igényekhez. Szakmailag maradéktalanul felkészült. A tárgyalást profin vezeti, koordinálja. Mind a két félt maximálisan támogatja, célja az érdekek gördülékeny összefésülése. Hálásan köszönjük az odaadó munkáját!

Lázár Petra és Böjti Tamás

Kedves Viktória Köszönöm a segítséget amit nyujtottál a kiskert vásárlása alkalmával . Tényleg szakszerűen igyekeztél mindkét félnek megtalálni a legjobb megoldást . Ami fontos , hogy bármikor lehetett téged keresni és segitettél amiben lehetett . Köszönet érte . Kati .

Komlósi Katalin

T. Viktória! Igaz nem én, hanem a lányom találkozott először Önnel, de boldog vagyok. Már régóta hirdettük a lakást, de a többi közvetítővel nem voltunk elégedettek.Ön egy igazán talpraesett, segítőkész ember! A tulajdonos Éva szerint " Nagyon röndös" Azt hiszem ebben a mondatban minden benne van. Köszönjük a munkáját, további sok sikert kívánunk! Éva, Magdi és András

Románné Séhorcz Magdolna

Kedves Viki! Megbízható munkádat nagyon szépen szeretném megköszönni. Tevékenységed bármely ingatlant eladó és vevő személy számára bátran merem ajánlani. Tömören: "Ha ingatlanközvetítés, akkor keresd a Vikit!" Sok sikert kívánok a jövőben!

Székely Tamás

Kedves Viktória! Először is január elsején mi sem aktuálisabb mint egy jó évet kívánni Önnek! Jó egészséget Önnek és családjának!! Persze sok ingatlaneladást is kívánok!!! Biztos vagyok benne, hogy más ügyfelei is ennyire elégedettek lesznek Önnel mint ahogy mi voltunk megelégedve. Nagyon köszönjük a hozzáállását, a segítőkészségét amit a mi lakásvásárlásunk alkalmával tanúsított. Mindenkinek kívánom, hogy ilyen segítőjük legyen ha ingatlant akarnak vásárolni. Köszönöm szépen a segítséget a lányom nevében is!!! Ha újra ingatlanvásárlásra adom a fejem akkor biztos, hogy keresni fogom, ugye segíteni fog? Tisztelettel: Szécsi Zoltán

Szécsi Zoltán

Thank you Viktoria for being kind and helpful when buying and renting apartments in Szeged. With all our hearts, we recommend Victoria to be your agent in the purchase of real estate, because she not only found us the apartments we wanted, but also helped us with a lawyer, a paperwork, a notary, etc. We are extremely satisfied with accuracy, professionalism, always available on the phone, always had the answer and solution. Therefore, if you are looking for a real estate agent, there is only one name: Jarai Viktoria. Thanks again!

MIroslav Terzic

Köszönöm szépen a gyors és szakszerű értékesítést Járai Viktóriának!

Palócz Gabriella

Kedves Viki! Szeretnénk megköszönni a férjemmel, hogy megtaláltuk a számunkra tökéletes családi fészket általad. A sikerhez hozzájárult a rendkívüli rugalmasságod és segítőkészséged. Úgy érezzük, nem csak "egy ingatlanközvetítővel" hozott össze a sors, hanem egy új barátság kezdetét is jelenti. Nagyon hálásak vagyunk amiért segítettél nekünk. További sikeres munkát kívánunk. Ismerősöknek bátran fogjuk ajánlani szolgáltatásaidat. Szeretettel és köszönettel: Melinda és Norbert

Székely-Lenti Melinda és Székely Norbert

Kedves Viki! Köszönöm a lakás eladásban történő segítséget. Gyors és alapos munkát végeztél. Jó munka kapcsolatokkal rendelkezel és rögtön reagálsz az eladó és a vevő igényeire. További sok sikert kívánva. Üdv : Zsuzsi

Veres Zsuzsanna

Járai Viktória kiváló szakértelemmel segített nekünk lakásunk eladásában. Rövid idő alatt megtalálta a megfelelő vevőt, pedig mielőtt Viktóriát megismertük, éveken keresztül árultuk a lakást sikertelenül. Kedvessége és szakmai tapasztalata hatalmas segítség volt számunkra az első pillanattól kezdve egészen a szerződés aláírásáig. Tudjuk, hogy új lakásunk megtalálásában is számíthatunk rá, és bárkinek bátran ajánljuk az iránta való bizalmat.

Bodó Zsófia

Nekem sajnos nem volt alkalmam személyesen találkozni Viktóriával, de apukám az első pillanattól mondta, hogy nagyon kedves és bizakodó a lakás eladásával kapcsolatban. Németországban élek, és nem olyan egyszerű napok alatt hazautaznom, ha szerződés aláírásról van szó. Viktória ezt is profi módon megoldotta egy ügyvédi meghatalmazással. Mindig értesített minket, amikor változás történt, és akkor is kedves és türelmes maradt, amikor információért naponta többször felhívtuk. Nem csak apukámmal tartotta a kapcsolatot, hanem nekem is mindig üzent. Például amikor létrejött a szerződés. Nagyon köszönjük a segítséget.

Bodó Márta

Mi vevőként nem eladóként kerültünk kapcsolatba.Precíz, segítőkész vevői oldalról is.Csak ajánlani tudom mindenbe maximálisan naprakész.

Ráczné Balog Szilvia

Nekem Viki a lakásom eladásában segített. Csak ajánlani tudom mindenkinek hisz nagyon precíz és segítőkész! Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot még akkor is amikor nem volt érdeklődő.Bíztatott és amikor a szerződésre került a sor tökéletes pontossággal végre is hajtotta.Nagyon köszönök mindent!

Aszalai Ágnes

Az idén nyugdíjas lettem és gondolván az időskori ellátásomra, sok-sok éve rendszeresen takarékoskodtam, hogy befektetési céllal ingatlant tudjak vásárolni. És itt jöttek a nem várt események. Elképedve olvastam a hirdetéseket, hogy mennyire megemelkedtek az ingatlan árak. Ezután kerültem kapcsolatba Vikivel, aki nagyon rövid időn belül ajánlott egy lakást. Vasárnap délután 4 órakor tekintettük meg az ingatlant és találkoztunk az eladóval, 6 órakor pedig már a szerződést írtuk. Az ügylet sikere minden szereplő pozitív hozzáállásán múlt. Mindenki egyet akart, az eladó eladni, én vásárolni. Viki pedig professzionálisan levezényelte. Köszönöm Dr. Hernádi Gyula Ügyvéd Úrnak a gyors és precíz munkát. Mindenkinek ajánlom ingatlan ügyei bonyolításához Járai Vikit hozzáértése és rendkívüli segítőkészsége miatt.

Kisné Marosi Ilona

Akkurátusan végzi a munkáját. Végig követi és segíti az ügyletet a mutatástól a szolgáltatói átírásig. Mindkét fél elégedett volt a munkájával.

Zsivola Ferenc

Vikivel üzleti kapcsolatunk "tiszavirág életű" volt. Nagyon gyorsan eladta az üzletemet. Csak ajánlani tudom, mert korrekt , pontos és segítőkész. Minden segítséget megadott mindkét félnek. Türelmesen válaszolt a kérdéseimre, és mindenben számíthattam rá. Köszönöm Viki!

Tótné Teri

Köszönöm a lakásom eladása során nyújtott segítségedet, hogy időt és energiát spóroltál meg nekem! És nem utolsó sorban azt, hogy szakmai tudásoddal, hozzásegítettél, hogy kedvező áron keljen el az ingatlanom. További sok sikert kívánok!

Fogl Barbara

Viki már az első találkozásnál mosolyogva fogadott és ez a továbbiakban sem változott. Korrektül bemutatta a lakást és még az utólagos kérdéseimre is türelmesen válaszolt,mégha kicsit sok is volt belőle. Ha hívtam mindig felvette vagy perceken belül visszacsörgött. Mindent gyorsan és korrektül bonyolított le. Köszi Viki!

Jószai József

"Üzeni kapcsolatunk" Vikivel nagyon rövid ideig tartott, mert rekordidő alatt adta el a lakásunkat. Munkáját precízen, nagy hivatástudattal végezte. Szívesen ajánlom bárkinek!

Banka Katalin

Viktória segítségét a vásárhelyi házunk eladásához kértük. Elégedettek voltunk a munkájával. Folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, tájékoztatott a fejleményekről. És hát nem utolsó sorban vevőt hozott a házunkra, ellentétben a másik három ingatlanirodával, akik úgyszintén meg voltak bízva. Ajánlani szeretném őt mindenkinek szakértelme, kedvessége miatt.

Járai Viktória

Viki nagyon jó ügyfélkapcsolatot tud kialakítani. Mindig az előre egyeztetett időpontban, annyi háznézőt hozott, míg hamarosan vevőre talált az ingatlan. Az emberek figyelmét ráirányította a ház pozitív tulajdonságaira, már az irodában megválogatta azokat, akikből vevő lehet. Kellő tájékoztatást adott az ingatlannal kapcsolatos felmerült kérdésekről.

Kovács Éva