Szakács Katalin
PRÉMIUM

Szakács Katalin

9 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Ingatlanértékesítő
  • Veszprém
+36 (20) 529 5738
Üdvözlöm! Szakács Katalin vagyok. Az ingatlanértékesítés egy bizalmi feladat. Immár 14 éve végzem ezt a tevékenységet, és el kell mondanom, hogy a szakmám mellett a hobbimmá is vált. Nagy örömmel és lelkesedéssel tölt el, ha ügyfeleim megelégedett mosolyát látom egy ügylet végén. Veszprém megye, a Balaton part valamint ennek vonzáskörzete a fő tevékenységi helyem. De szívesen foglalkozom az ország bármely pontján ingatlanokkal.. Forduljon hozzám bizalommal, mert szeretnék az Ön arcán is elégedett mosolyt látni! Én vagyok a biztos siker kulcsa, ha ingatlant vásárolna és akkor is ha értékesíteni szeretne! :)

Ingatlanok

Friss ingatlan

Tégla építésű nyaraló várja Alsóörsön!

Alsóörs
Eladó nyaraló, 37 m2
65 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Hangulatos, jó állapotú családi ház eladó Lókúton!

Lókút
Eladó családi ház, 86 m2
43 900 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Zirc belvárosában polgári családi ház eladó

Zirc
Eladó családi ház, 170 m2
89 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Parasztház újra gondolva 2008-as építéssel, nagy t...

Nemesvámos
Eladó családi ház, 227 m2
122 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Meglát... megfog.. beleszeret!

Székesfehérvár Feketehegy
Eladó családi ház, 180 m2
173 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Azonnal költözhető 1+2 szobás téglalakás a Cholnok...

Veszprém Cholnokyváros
Eladó tégla lakás, 72 m2
48 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Litér központi részén építési telek eladó.

Litér
Eladó telek
25 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Balatonnál, étterem, hotel, wellness és rendezvény...

Alsóörs
Eladó hotel, szálloda, 2700 m2
1 490 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Telek áron kapható elkezdett nyaraló...

Felsőörs
Eladó zárt kert, 30 m2
24 900 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Csopak központjában, üres telek eladó!

Csopak
Eladó telek
66 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Csendes helyen, patak mellett, Balatonalmádiban...

Balatonalmádi
Eladó családi ház, 180 m2
85 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Családi ház Zirc központi részén eladó!

Zirc
Eladó családi ház, 110 m2
49 900 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Panorámás nyaraló úszómedencével Lovason!

Lovas
Eladó nyaraló, 75 m2
73 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Csopakon, patakparti nívós ingatlan eladó!

Csopak
Eladó családi ház, 338 m2
285 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Baltonfüzfőn 700 m-re a Balaton parttól családi há...

Balatonfűzfő
Eladó családi ház, 200 m2
149 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Hajmáskéri sorház, egy panel áráért!

Hajmáskér
Eladó sorház, 80 m2
28 900 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Lehetőségek tárháza elérhető áron!

Dunaújváros
Eladó családi ház, 250 m2
73 000 000 Ft
Szakács Katalin

Szakács Katalin

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Nagy köszönetet szeretnénk mondani Katinak! Hihetetlenül nagy szakmai tudással rendelkezik,és szívvel lélekkel csinálja! Közben egy nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki.Teljes mértékben nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek,aki eladás illetve ingatlan vásárlás előtt áll. Érdeklődök akik voltak itt "sokan",maximális tájékoztatást kaptak. Sikerrel zárult végül az eladás. Mégegyszer köszönjük szépen Kati!

Véghelyi András

Katikáról, csak jót tudok mondani. Nagyszerűen végzi a munkáját! Mindig mindenről tájékoztatot. Mindezek felett, még hasznos tanácsokkal is ellátott. Katika, valóban szívvel-lélekkel végzi a munkáját. Mindenkinek aki ingatlant akar eladni, csak jószívvel ajánlani tudom! Ezúton is hálásan köszönöm, az áldozatos munkáját!

Vargáné Frikk Piroska

Katikáról csak a legjobbakat tudjuk írni! Pontos, megbízható, folyamatosan adott tájékoztatást a potenciális vevők ajánlatairól. Kedves, de határozott személyisége biztosan hozzájárult ahhoz - szakértelmén túl-, hogy három hónapon belül sikerült az ingatlant eladni. Ezúton is köszönjük a segítségét és csak ajánlani tudjuk azoknak, akik ingatlant eladni vagy venni szeretnének.

Heffler Anna

Katit mát régóta ismertem, de a házam eladása csak most vált aktuálissá, így rögtön Ő jutott az eszembe. Be kell vallanom, nem csalódtam benne. Kedvességével és empátiájaval minden vevőjelöltet meg tudott szólítani. Stílusa határozott és magabiztos, minden kérdésre azonnal tudta a választ és sokat segített az ár helyes kialakításában is, hogy az ingatlanom mielőbb eladásra kerüljön. Megbízható és pontos, mindig minden úgy történt, ahogy ígérte. Szeretném ezúton is megköszönni a munkáját!

Bősz Imre

Jó szívvel ajánlom Katát ingatlan-közvetítőként, segítőként. A lakásom eladása sürgős volt, ezért testvérem tanácsára kerestem meg Katát, a sokat látott-tapasztalt közvetítőt, aki nagyon jó emberismerő, határozott és lendületes. Bármit mondott, végül úgy is lett, és a második érdeklődő meg is vásárolta a lakásomat. Köszönöm, Kata!

Kálmán Tímea

Katában egy kiváló ingatlan értékesítőt ismertem meg, aki pontosságával, szakszerűségèvel, kedvességével eredményességre ítéltetett. Legközelebb is őt választanám!

Dr. Buzás Attila

Kati nagyon lelkes, segítőkész, precíz. Érződik rajta, hogy tiszta szívből szereti, amit csinál és ért is hozzá. Az ingatlanom új tulajdonosait néhány nap alatt meg is találta. Köszönöm a segítséget, csak ajánlani tudom.

Botka Péter

Szakács Katalinnal egy ismerősöm ajánlására és közvetítésével kerültem kapcsolatba. Már első egyeztetésünk során igen jó benyomást tett rám kedvessége, közvetlensége és tájékozottsága a lehetőségekről az eladni kívánt ingatlanommal kapcsolatban. Gyors, professzionális munkájának köszönhetően az értékesítés azóta megtörtént. Kedves Katalin, ezúton is nagyon köszönöm és további dinamikus és sikeres munkát kívánok! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vegye igénybe az Ön közreműködését!

Gyimesi Andrea

Mindent leírtak már az előttem járók. Kati hihetetlenül precíz, rugalmas, hatékony, kedves, határozott, megbízható... a végtelenségig lehetne sorolni. Köszönöm a segítségét!

Gyöngyösi Levente

Szakács Katalint egyik kedves ismerősöm ajánlotta. Katalin számomra érthetetlen módon, közvetlenségével, segítőkészségével és kedvességével 2 nap alatt sikerült megkeresnie a lakásom új tulajdonosát. Továbbiakban jelenleg egy albérletet talált számomra mely minden feltételemnek/igényemnek megfelel. Én nagyon hálás vagyok Katinak, hogy ilyen segítőkész volt velem végig. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, hiszen nekem rengeteget segített! Így ilyen formában is szeretnék neki köszönetet mondani.

Kőhalmi Rebeka

Kedves Katalin. Köszönöm a munkáját aminek köszönhetően a veszprémi lakásunkat évek óta tartó várakozás után most sikerült értékesíteni. Az,hogy rövid idő alatt gazdára talált, az Ön gyors,pontos,rugalmas közreműködésének köszönhető. További munkájához sok sikert,/ingatlanközvetítést/ jó egészséget kívánok.

Simonyik László

Katiban egy nagyon kedves, közvetlen és pozitív szemléletű, életvidám embert ismertünk meg. Az eladás alatt végig mindenben segített minket, bármikor kérdezhettünk tőle, tanácsokat adott. Jószívvel ajánlom mindenkinek!

Éva és Krisztián

Szakács Katalinnal, a tapolcai ingatlanom (8300 Tapolca Viszló u. 1/C) értékesítése által kerültem kapcsolatba. Fiam és családja ajánlotta, korábban Katalin közreműködésével sikerült értékesíteni családi házukat. Feladata teljesítését, szakmai profizmusa jellemezte. Sikerességét bizonyítja, hogy az általa meghirdetett ingatlan rövid idő alatt (két hét) értékesítésre került. A fentieken túl, a potenciális vevőkkel történő tárgyalás, az ingatlan bemutatása, a mindent kimerítő szakmai tudás, egyaránt azt bizonyítja, hogy Katalin egy kitartó, segítőkész és sikerorientált személy, akire minden helyzetben lehet számítani. Katalinnal történt szerződéses üzleti kapcsolatunk során szerzett tapasztalataim alapján bátran ajánlom őt, a munkához való alázatossága és az emberekkel való bánásmódja nem fog csalódást okozni.

Kocsik Maria Agneta

Katit régebb óta ismertem magánemberként, ingatlanos minőségében azonban csak most, - házam eladása kapcsán tapasztaltam meg. Maximális segítőkészség jellemzi munkájában. Az érdeklődőkkel mindig a megbeszéltek szerint járt el, - érdekeimet, igényeimet szem előtt tartva közvetített köztem és közöttük. Egy ház eladása nem egyszerű dolog, főleg akkor, amikor az embert évtizedek emlékei kötik az ingatlanjához. A kötődés okozta lelki mélypontjaimon is segített túllépni, a hét bármely napján, bármely napszakban kereshettem. A közös munkánk eredményeképpen a házat sikerült az „eladási átlag-időintervallumban” eladni egy olyan vásárlónak, akinek szívesen adom. Számomra ez megnyugtató érzés. Köszönet Kati munkájáért, ajánlom őt, mint ingatlanközvetítőt!

Major Andrea

Professzionális, hatékony, ezer százalékig az érdekeinket képviselte. Kati profi, mindenkinek ajánlom.

Barbócz Ildi

Nagy köszönet Katinak, csak jót tudok mondani, mindenben segítségünkre volt. 1 hónap alatt lezajlott minden, idegeskedés nélkül. Bárcsak a vásárlást is vele intéztük volna! Kedves Kati, mindent köszönünk!

Csiszár Katalin

Emberközpontú, profi ügyfélkezelés, magas szintű szakmaiság jellemezte együttműködésünket. Köszönjük!

Oravetz Dániel

Katalinnal egy családi ház keresése alkalmával ismerkedtünk meg. Többször megnéztük az ingatlant, amit ajánlott. Fél év múlva ismét visszatértünk ugyanannak az ingatlannak vétele miatt. Ekkor ugyanolyan szolgálatkészséggel mutatta meg az ingatlant, s "elviselte" tanácstalanságunkat . Végül nem vettük meg a házat..... Katalint AJÁNLOM azoknak, akik megbízható, türelmes, nem erőszakos ingatlanost bíznának meg eladással, vétellel kapcsolatban.

Mátraházi Ildikó

Nagyon segítőkész, mindennel megvoltam elègedve gyakorlati részében is nagyon segítőkèsz volt.

Burucs Barnabàs Gergely

Amennyire izgultunk és aggódtunk az ingatlan eladás miatt már a járvány miatt is ,úgy megnyugodtunk amikor megismertük Szakacs Katalint az On kollégájukat. A közvetlensége, udvariassága,segítőkészsége és gyors ügyintézése jellemzi a munkáját. Az általa készített szép fotók az Interneten sokakban felkeltette az érdeklődést az ingatlan iránt. A szép számú érdeklődőket a járványügyi előírásoknak megfelelően kísérte végig a házon. Állandó információt kaptunk tőle. A legjobbat hozta ki a munkájából amit be is bizonyított. Mindenkinek szeretettel ajánljuk Katit aki készséges, megbízható, udvarias Ingatlan kozvetitot keres ! Koszonjuk Kati ! Gyongyi és Attila

Suller András Laszlone és Paltesz Attila

Kati segítségével rövid időn belül és korrekt módon sikerült eladni a családi házunkat. Folyamatosan hozta az érdeklődőket, a helyszínen gondosan végezte a ház bemutatását. A felmerülő kérdésekre felkészült és válaszolt, a szükséges egyeztetéseket gördülékenyen intézte. Mindkét fél igényeit figyelembe vette és kifejezetten pozitív hozzáállással dolgozott. Köszönjük! Viki és Feri

Vigh Ferenc

Nagyon hálásak vagyunk Katinak, amiért profizmusával és elkötelezett hozzáállásával könnyebbé tette számunkra a házunk eladását. Rengeteg ügyfelet hozott, fáradságot nem kímélve még este 10-kor is azonnal válaszolt mindig minden kérdésünkre. Remek kapcsolattartó, rugalmas, és nagyon-nagyon segítőkész. Kellemes, meggyőző személyiség, 100%-ban rábíznék újra bármilyen ingatlan eladást, mert tudom, hogy még egy ilyen profi ingatlanost úgysem találnánk. Bátran ajánlom mindenkinek. Kati, köszönjük, hogy pikk-pakk eladtad a házunkat, és köszönöm az azóta köztünk kialakult barátságot is! További sok sikert kívánunk! Gina és Géza

Kovacsik Georgina

Tisztelt Címzett, Szakács Kati segített veszprémi lakásom értékesítésében. Bár az üzlet nem Ő révén lett ,,nyélbe ütve" , mégis végig segített nekünk. Bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzá. Mind szakmailag mind emberileg csak ajánlani tudom. Egy rendkívül agilis, pozitív életfelfogású. Sosem felejti el, hogy egy ingatlan mögött ember áll, s ezt nem írja felül nála semmi. Én egy rendkívül kedves embert ismertem meg az Ő személyében. Szívből ajánlom bárkinek. Üdvözlettel, Énekes Tamás

Énekes Tamás

Én Kati tevékenységét leányomon keresztül ismertem meg, amit nagy szerencsének tartok, hisz egy nagyon jó ,korrekt szakembert és nem utolsósorban kedves és empatikus embert ismertem meg személyében. Csak ajánlani tudom őt az ingatlan eladásával és vételével kapcsolatban. Sok sikert a további munkájához! És köszönet ez eddigiekért!

Móroczné Rajnaii Éva

Katikát bíztam meg családi házam értékesítésével.Nagyon kedves,hozzáértő értékestitő..csak szuperlativuszban tudok róla beszélni.Pontos,körültekintő.Mindig a megbeszélt időre érkezett..érkeztek. Köszönöm szépen a munkáját! Szendrei Kornélia

Szendrei Kornélia

Szakács Katalinnal nagyon régről ismerjük egymást. Amikor nemrég szomorú feladatot kellett teljesítenünk - öcsémmel a szüleink örökségét, egy veszprémi lakást kellett eladnunk, magánúton, több hónapig kínlódtunk. Ekkor megtalált engem Kati és azt ígérte, hogy két héten belül eladja nekünk a lakást, amit nem tudtam elhinni, pedig megbíztam Katiban. Átadtam a kulcsokat és fellélegeztem, mert nagyon nehéz volt ez a feladat számomra. Pontosan egy hét letelte után jelzett, hogy megvan a vevő. Alig hittem, de az időpontok és a részletek egyeztetése után már az ügyvédnél ültünk és a kész dokumentációt írhattuk alá az öcsémmel. Hálás vagyok Katinak, hogy ilyen korrekt, precíz, gyors és tapintatos munkát végzett! Köszönettel: Piros Éva

Piros Éva

Tisztelt Cím! Szeretném értékelni,  Szakács Katalin ingatlanértékesítő munkáját. Katalinnal, egy Bakonyi ingatlan eladása során találkoztam. Az ingatlanértékesítési szakértő teljes mértékben megfelelt a vele szemben támasztott elvárásoknak. Az eljárás során, mindvégig igyekezett a felek érdekeinek figyelemmel kísérésére. A szükséges információkat minden esetben, rendelkezésre bocsájtotta és lehetővé tette az adásvétel korrekt és mindenki számára előnyös megkötését. Az adásvétel lebonyolítása során, az értékesítő igyekezett figyelembe venni a felek személyre szabott igényeit és teljeskörűen rendelkezésre állt, ezen igények kielégítése során. A rendelkezésünkre álló adatok alapján, a későbbiek során mindkét fél megelégedettségének adott hangot, az ügylet lebonyolításával kapcsolatban. Összességében, mindkét fél köszönettel tartozik az adásvétel lebonyolításáért a közreműködő ingatlanértékesítőnek. Bakonyszentlászló, 2018. november 21. Üdvözlettel, Felhoffer Ildikó

Felhoffer Ildikó

Ahogy megbíztuk Katalint, Ő egyből neki is állt a munkának, elkészítette a hirdetést, remek fotókat csinált, hozta a lakásnézőket, gyorsan meg is találtuk a leendő tulajt. Gyors és precíz munkát végzett, segítőkész és nagyon talpraesett ingatlanos. Sok ingatlanossal hirdettünk korábban, de ők csak 1-2 nézelődőt hoztak, Katalinnal ez teljesen máshogy ment. Szinte naponta hozott annyit, mint a többiek a hirdetés időtartama alatt. Csak ajánlani fogom a gyors munkája, segítőkészsége, szakmai rátermettsége és elhivatottsága miatt. Tisztelettel: Horváthné Kádár Andrea

Horváthné Kádár Andrea

Szakács Katalint ez év májusában ismertük meg, amikor egy általa hirdetett ingatlant tekintettünk meg a férjemmel. Profizmusa láttán azonnal tudtuk, hogy őt fogjuk felkérni az ingatlanunk értékesítésére. Hihetetlenül gyors és készséges ügyintézés jellemzi; ő az a fajta ingatlanos, akinek szenvedélye a munkája. Kedvessége, csinos megjelenése pedig csak hab a tortán. Kovacsik Georgina

Kovacsik Georgina

Ez úton szeretnék köszönetet mondani Szakács Katalinnak mégegyszer, a gyors, lelkiismeretes munkájáért. Szakértelmének ,szorgalmának, kedvességének köszönhetöen nagyon nagyot segitett rajtunk. Sokat köszönhetünk neki! Olyan dolgokban is segitett, ami nem is tartozott volna a munkakörébe, de az ügy gyorsabb lebonyolitása érdekében mindent megtett! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kádár Andrea

Tisztelt Címzett, Szakács Katalin ingatlan értékesítő segített egy veszprémi nagyobb értékű lakásom értékesítésében. Mint szakmailag mind emberileg csak ajánlani tudom. Pozitív tapasztalatom volt minden téren. A lakás értékesítésével kapcsolatban folyamatos volt a kapcsolattartás, alkalmazkodott az időbeni egyeztetésekhez stb... Sok ,,ilyen,, kollégát kívánok az értékesítési hálózatukba. Üdvözlettel, Kiss Mónika

Kiss Mónika

Szakàcs Katit,mint ingatlanost,nagyon règóta ismerem.Csak jót tudok róla mondani.Nagy rutinnal rendelkezik,precíz,alapos a munkàjàban.Jó a tàrgyalókèpessège,,kedves,baràtsâgos az ügyfelekkel.Nyugodt szívvel tudnám ajnlani akárkinek.

Antal Erika

SZAKÁCS KATALIN az ingatlanosok GYÖNGYE, mert közvetlen, segítőkész, alapos és minden egyes lakásbemutatást követően tájékoztatott az esetleges vevőkről. Mindent pontosan elmagyarázott, mi a teendő, mik a következő lépések (energetika, ügyvéd, stb.) nagyon nyugodt és megnyerő a stílusa és öröm hallgatni. Mindenkinek csak Őt ajánlom. Szakács Katalin egy KINCS!!!!! Köszönöm a szuper közreműködését!!!!!!!!

Demeter Hedvig

Katalin egy hónapja értékesítette családi házunkat mindössze egy nap alatt. Mindenben segítőkész, kedves, hozzáértő....egyszóval: profi! Mindenkinek szívből ajánlom!!!

P.I.

Szakács Katit három évvel ezelőtt ismertük meg, amikor új otthonunk vásárlásában segített. Kedves egyénisége, szakértelme, tájékozottsága már az első találkozásnál kiderült, így most, amikor a balatoni nyaralónk “eladósorba” került, természetes volt, hogy Őt hívtuk. Kati közreműködésével a nyaraló három hét alatt megtalálta új gazdáját! Hálásan köszönjük munkáját!

Péterfalvi Ildikó

Legjobb vagy! Puszi :*

Markó Dániel

Hatalmas köszönet Katalinnak Hawaiiról ????! Precizitása, kedvessége, megbízhatósága és szakértelme páratlan, az ügyfelekkel való viszonya pedig egyszerűen kiváló. A szüleinket bíztuk meg lakásunk eladásával, akik Katalinnal vették fel a kapcsolatot a minél sikeresebb és zökkenőmentesebb üzlet végrehajtása érdekében. Profizmus jellemzi Katalin és csapata munkáját, az ügyvédtől az energetikai tanusítványt készítő hölgyig bezárólag. Kimagasló, nemzetközi színvonal, bátran ajánlom Mindenkinek Katalint! Vastaps ????!

Kapas Anita

Nagyon megvoltam elégedve Katalin munkájával. Készséges volt, kedves és megbízható, nem utolsó sorban gyors. Eladó ingatlanunkat pillanatok alatt értékesítette, és végig segített az adás-vétel lebonyolításában is. Köszönöm munkáját!

Tisztelt Cím! Szakács Katalin ingatlan értékesítővel ez év tavaszán találkoztam, és adtam megbízást egy veszprémi ingatlan eladására. A megkeresést követően haladéktalanul felmérte az ingatlan állapotát, fényképeket készített, és megjelentette az interneten. Rábíztam a lakás kulcsait is, hogy azt az érdeklődőknek szabadon bemutathassa,adjon tájékoztatást az eladási feltételekről és a lakás állapotáról.A személyes megbeszéléseink során szakszerű és korrekt volt, jó kapcsolat alakult ki köztünk. A családunk célja az ingatlan eladásával egy családi ház megvásárlása volt.Többszöri tárgyalásaink során elmondtuk az ezzel kapcsolatos vágyainkat, igényeinket, és az időközben számára eladásra felajánlottak közül ki tudta választani a számunkra megfelelőnek ítéltet. Haladéktalanul összehozott az eladóval, és mivel a ház megfelelt, az adásvétel létrejött. Ezt követően egy másik lakás eladásával is megbíztuk...Ez ügyben is gyorsan, és körültekintően intézkedett, a vevő egy héten belül megvolt. Mindezek alapján Szakács Katalin munkájával elégedett vagyok, vagyunk. Az ingatlanok felmérése,a velünk, és az eladókkal-vevőkkel a kommunikáció, kapcsolattartás szakszerű és korrekt volt, köszönjük a munkáját. A jövőben, az ingatlant eladni-venni szándékozó ismerőseinknek feltétlenül ajánlani fogjuk Őt. Krajcsics család

Krajcsics Család

Kedves Katalin ! Köszönjük a fáradságod, és a gyors munkád. Tisztelettel: Szilárd és Sebők Istvánné Emi

Sebők Istvánné

Lakásvásárlásunkat Szakács Katalin kolléganőjük segítségével intéztük. Személyében egy kedves, megnyerő, szimpatikus embert ismertünk meg, aki minden általunk megbeszélt időpontot betartva, az ingatlan többszöri megmutatásától az eladóval történő tárgyaláson át a szerződéskötésig egyengette utunkat. Minden kérdésünkre korrekt választ kaptunk, nem volt zavaróan rámenős, messzemenően igyekezett a mi érdekeinket is képviselni. Köszönjük. Üdvözlettel: Kernya Réka és Reikort Barna

Kernya Réka és Reikort Barna

Én Pálfyné Stupián Erzsébet lakást kerestem, találtam az újság hirdetésben egy olyat ami esetlegesen érdekelt, így felhívtam a megadott telefon számot. Találkoztunk is a megbeszéltek alapján a Jutasi u.1 sz. alatti társasháznál, Szakács Katalinnal. A lakás nem volt megfeledő számomra, de általában ilyenkor elkezdődik egy beszélgetés. Én is említettem Katikának, hogy hirdetem a Pipacs u. családi házamat. Egy kicsi gondolkodás után eszébe jutott, hogy van olyan jelöltje aki kifejezetten ilyen házat keres mint az enyém, ez a jelölt pontosan az a lakás tulajdonos akinek a Jutasi u. lakását mentem el megnézni.. Szó szót követet, megbeszéltünk egy találkozót,ami azt hiszem ugyanezen a napon megtörtént. Megnézte az én házamat, és változatlanul azt mondta az ügyfelei szerinte ilyen házat keresnek ( szerintem ez ember ismeretet takar). Ez amit leírtam a fentiekben pár óra alatt zajlott le. Felhívta az ügyfeleit egyeztetett velük. Megnézték a házam, majd még aznap megbeszéltük az adás- vétel jogi oldalát. Tehát egy nap alatt lakást néztem, megbízást kötöttünk, eladta, pár napon belül adásvételi szerződést kötöttünk! Azt hiszem, hogy ilyen talpra esett ingatlanközvetítő megérdemli a fenti méltató pár mondatot. amit szeretném ha eljutna a megfelelő helyre. Köszönettel: Pálfyné Stupián Erzsébet

Pálfyné Stupián Erzsébet

Szakács Katalinban profi értékesítőt, segítőkész, kedves embert ismertem meg. Munkája alapján jó szívvel ajánlom másoknak.

Hámori Sz. Margit

1 hét alatt elkelt a lakásom, köszönöm a kedvességet és a szuper hozzáállást!

Várnai András

Kimagasló teljesítmény gyors korrekt végtelen kitartás profizmus ebben a szakmábam. Minden elismerésem a nyujtott szolgáltatásért.

kovács terézia hornung imre

Katalinnal egy véletlen folytán találkoztunk és tudtam meg mivel foglalkozik, és amikor ingatlaneladásra került a sor nem volt kérdés kinek szóljak... Nagyon kedves szimpatikus személyt és nem utolsó sorban egy kiváló értékesítőt ismertem meg. Kevesebb mint két hét múlva már alárt szerződés volt a kezünkben. Köszi Kati jöhet a következő ...

Nagy Zsolt

Köszönöm a munkáját , empátiáját , kellemes megjelenését és a sok sok segítségét . Ön által jutottam hozzá Veszprémben egy cuki lakóparki lakáshoz . Budapestről már folyamatban van a költözésem . Sok sikert kívánok a munkájában és a magánéletében is . Üdvözlettel : Gabriella

Csider Gabriella