Huszti Zoltán
PRÉMIUM

Huszti Zoltán

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Ingatlanértékesítő
  • Gyula
+36 (70) 333 5199
Üdvözlöm!

Huszti Zoltán vagyok a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Gyulán élek, tősgyökeres lakosként széleskörű személyismerettel és igen nagy helyismerettel rendelkezem.

Leendő Ügyfeleimnek legjobb tudásom szerint igyekszem segítséget nyújtani mind ingatlan eladása vagy vásárlása során, melyhez hozzájárul precíz és rugalmas munkavégzésem, valamint pozitív gondolkodásom.

Tisztában vagyok azzal, hogy egy ingatlan adás-vétel során mennyi járulékos feladat és utánajárás társul, azonban ezt segítek Önnek leküzdeni, amennyiben megtisztel bizalmával.

Számomra fontos, hogy mindkét fél elégedett legyen, lehetőleg rövid időn belül és a legkedvezőbb áron bonyolítsam le az üzletkötést.

Ezekhez megfelelő háttérrel rendelkező szakmai csapat áll mellettem a Városi Ingatlanirodánál, legyen szó jogi ügyletről, energetikai tanúsítványról vagy hitelügyitézésről.

Várom hívását, akár hétvégén is!
Köszönöm, ha megtisztel bizalmával.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Közelben a Gyulai Vár, ez az ingatlan önre vár.

Gyula Nagyrománváros
Eladó családi ház, 79 m2
28 500 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Friss ingatlan

Gyönyörű ház nagycsaládosoknak.

Gyula Szentpálfalva
Eladó családi ház, 160 m2
47 900 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

2 szobás ház Kunágotán, nagy telekkel.

Kunágota
Eladó családi ház, 77 m2
9 500 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Közel a vízparthoz Dobozi oldali nyaraló.

Doboz
Eladó nyaraló, 68 m2
15 000 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Első emeleti, egyedi fűtéses lakás.

Gyula Törökzug
Eladó panel lakás, 48 m2
17 900 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Fiatalos szép ház, garázs, nagy telek.

Magyarbánhegyes
Eladó családi ház, 90 m2
12 500 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

3 szobás ház garázzsal és melléképületekkel.

Kunágota
Eladó családi ház, 120 m2
13 900 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Azonnal birtokba vehető 2. emeleti, erkélyes lakás...

Gyula Törökzug
Eladó panel lakás, 50 m2
17 900 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Tégla ház, csendes utcában eladó.

Sarkad
Eladó családi ház, 75 m2
8 700 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Ház tele lehetőségekkel, nagy telekkel, melléképül...

Gyula Ajtósfalva
Eladó családi ház, 163 m2
48 000 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Felújított lakás, ide csak be kell költözni.

Belváros
Eladó tégla lakás, 44 m2
21 000 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Gyönyörű kétszintes sorház az Újvároson.

Gyula Újváros
Eladó sorház, 98 m2
41 000 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Foglalózva

3 szobás családi ház, melléképülettel.

Újkígyós
Eladó családi ház, 111 m2
9 000 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Sorház szép környezetben, nyugodt helyen.

Gyula Fürdőövezet
Eladó sorház, 99 m2
39 990 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Belvárosi ház, tele lehetőségekkel.

Gyula Belváros
Eladó családi ház, 176 m2
59 900 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Orosházán II. emeleti 2 szobás, erkélyes lakás ela...

Orosháza
Eladó panel lakás, 57 m2
16 700 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

3 szobás ház, garázzsal, közel a belvároshoz.

Gyula Szentpálfalva
Eladó családi ház, 83 m2
18 000 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Foglalózva

Kétszintes sorház, nagy udvarral és szerelőaknás g...

Gyula Törökzug
Eladó sorház, 167 m2
45 000 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Praktikus kis lakás udvarral, jó elrendezéssel ela...

Gyula Nagyrománváros
Eladó tégla lakás, 36 m2
25 000 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Tanya eladó Szanazug közelében

Gyula Szanazug
Eladó tanya, 120 m2
14 900 000 Ft
Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Jó szívvel ajánlom Huszti Zoltánt a leendő ügyfelek figyelmébe. Segítőkész, kedves, lelkiismeretes, tisztességes értékesítő. Meg voltunk elégedve teljes mértékben. Köszönjük a munkáját! Sándor Katalin

Sándor Katalin

Eladó lakásunk értékesítése során Huszti Zoltán, a Ving munkatársa közvetítőként vett részt. Munkáját mindvégig magas színvonalon, teljes megelégedésünkre látta el. Kiemelnénk jó kommunikatív képességét, tapintatos, megnyerő modorát. Jó szívvel ajánljuk a leendő ügyfelek figyelmébe személyét.

Dr. Kovács Pál László

Ingatlan vásárlással kapcsolatban segített nekünk Zoltán. Nagyon alapos, precíz. Megmutatta az ingatlant, elmondott minden szükséges tudnivalót. Állandó telefonos kapcsolatban voltunk az ügylet lebonyolításáig ( sőt, még utána is szívesen válaszolt az időközben még felmerült kérdéseimre). Ajánlott egy kiváló ügyvédet. Mivel mi távolról intéztük a vásárlás egy részét, így folyamatosan közvetített az eladóhoz intézett kérdésekkel kapcsolatban. Szívből ajánlom mindenkinek. Nagyon lelkiismeretes, hozzáértő, kedves embert ismerhettünk meg személyében. Üdvözlettel: Edit

Kisné Fogarasi Edit

Tiszta szívből ajánlom Huszti Zoltánt! Örökölt házunkat segített eladni több száz km-re tőlünk. Nagyon segítőkész, folyamatosan tájékoztatott, elmagyarázott mindent. Az ő segítsége nélkül szinte lehetetlen lett volna eladni az ingatlanunkat. Hálás vagyok! További sikeres munkát kívánok!

Ildikó

Ezen sorokkal szeretném mély tisztelettel ajánlani Zoltán Huszti urat, aki rendkívül értékes segítséget nyújtott nekünk az elmúlt időszakban. Huszti úr segítőkész hozzáállása, szakértelme és folyamatos támogatása rendkívül elégedetteké tett minket és úgy véljük, hogy bárkinek, aki ingatlan vásárlás előtt ál, kiváló segítséget nyújt majd. Az elejétől kezdve Huszti úr lenyűgöző elhivatottságot és segítőkészséget tanúsított. Nagyon jó ügyvédet ajánlott nekünk a ház papírok át írására is és minden várakozásunkat felülmúlta. Zoltán a házvásárlás bonyolultságait segítette átláthatóvá tenni, és gondoskodott róla, hogy minden lépés zökkenőmentesen menjen végbe. Huszti úr kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a gyors kommunikáció. Állandóan válaszolt a kérdéseinkre és aggodalmainkra, ezzel biztosítva, hogy mindenkor jól informáltak és biztonságban érezzük magunkat. Ez a válaszadási gyorsaság jelentősen növelte az iránta táplált bizalmunkat és önbizalmunkat, tudván, hogy mindig elérhető egy üzenet vagy telefonhívás erejéig. Az igazi különbség Zoltánban az, hogy az otthonvásárlást követően is kiemelt figyelmet szentel ügyfeleinek. Folyamatosan nyújtott értékes segítséget és tanácsot, hogy biztosak lehessünk az otthonunkba való átmenet zökkenőmentességében. Az ilyen extra erőfeszítések mutatják meg igazán karakterét és elkötelezettségét ügyfelei jólétéhez. Összefoglalva, nem tudjuk eléggé dicsérni a Zoltán Huszti urat. Ha bármilyen ingatlan vásárlásban érdekelt és megbízható, szakértő és valóban segítőkész ingatlanost keresne, akkor Zoltánt teljes szívvel ajánljuk, minden fenntartás nélkül. Szakértelme és elkötelezettsége kétségkívül hatalmas segítséget nyújt majd mindenkinek, aki az ő segítségét kéri. Tisztelettel, Aliz

Aliz

H. Zoltán segítségével jutottam garázshoz Gyulán. Mindig gyorsan reagált a megkereséseimre, rugalmas volt, rengeteget segített a köztem, az ügyvéd és az eladó közötti kapcsolattartásban. Nyugodt, tisztelettudó, nem rámenős, tisztességes értékesítőnek tartom.

Dr. Durkó Balázs

Kedves Zoltán! Hálásan köszönöm az alázatos munkád. Reaktivitásodnak köszönhetően az ingatlanomat rekord időn belül sikerült eladni . További sok sikert a munkádhoz. Üdvözlettel Csilla

Csilla

Meg voltam elégedve Zoltán munkájával. Igyekezett minél több ügyfélnek bemutatni a házat. Mindig segítőkész volt és pontos. Csak ajánlani tudom az ismeröseimnek.

Ágnes Szabó

Vásárláskor segített nekünk Zoltán. Igazán rugalmas volt, többször is elkísért minket és nem sajnálta az idejét. Az internetre felrakott képei valósághűek, nem ért minket váratlan meglepetés. Kedves és segítőkész volt.

Kuhár Viktória

Ingatlan vásárlásakor segített Zoltán, mint közvetító én és az eladó között. Végig pontos, segítőkész és nagyon rugalmas volt az ügyintézés alatt.

Sz. Szabolcs

Ingatlanom eladásával bíztam meg Zoltánt. Pontos, precíz,eredményes munkát végzett, már ajánlottam is egy ismerősömnek. Köszönöm a munkáját!

M. Károly

Egy általa kínált ingatlan utáni érdeklődés során kerültünk kapcsolatba Zoltánnal. Mind a a telefonos érdeklődés, mind a helyszíni bemutatás során nagyon elégedettek voltunk a kapott információkkal és az egész ügykezeléssel. Mindkét félnek segített a közös eredmény elérésében. Minden esetben tartotta az ígért határidőket, azt gondolom nagyon szerencsések vagyunk, hogy az Ő segítségével sikerült megvásárolni a kinézett ingatlant! Kívánom, hogy a továbbiakban is ilyen precízen és pontosan dolgozzon és legyen sok olyan elégedett ügyfele mint mi!

O.Ferenc

Alegjobb döntés voltHuszti úr közreműködését igénybe venni ingatlanunk eladásához.Ugyanis 5 nap alatt sikerült az adásvételt nyélbeütnie.Gratulálunk jó munkájához!Csak ajánlani tudjuk másoknak is.

Kocsis Ferencné