Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

11 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 277 2060
Kedves Leendő Ügyfeleim!

Deákné Nagy Adrienn vagyok a Városi Ingatlaniroda alapításától kezdve dolgozom itt.
Számos eladásnál, vételnél,kiadásnál nyújtottam ügyfeleimnek az igényüknek megfelelő segítséget.Minden ember egyedi és minden ügylet más.Fontos számomra, hogy mindkét fél elégedett legyen és hosszútávú jó kapcsolat alakuljon ki közöttünk.Ezt úgy igyekszem elérni, hogy az ügyfél élethelyzetét maximálisan megismerve, megbízható, őszinte, felelősségteljes hozzáállással segítek a számára legjobb döntést meghozni.

Forduljon hozzám bizalommal, nem fog csalódni!

Ingatlanok

Belvárosi luxus 2 fürdővel

Szeged Belváros, Tisza Lajos körút
Kiadó tégla lakás, 104 m2
350 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Tanya nádassal az autópályánál

Balástya
Eladó tanya, 20 m2
7 500 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Tanya az autópályánál szántóval és tóval

Balástya
Eladó tanya, 80 m2
26 900 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Fényárban a belvárosban

Szeged Belváros, Tisza Lajos körút
Eladó üzlethelyiség, 100 m2
74 000 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Kertkapcsolatos,dupla parkolós, bútorozott a Hétve...

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 50 m2
55 900 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Elegancia 3 szobában a belvárosban

Szeged Belváros, Tisza Lajos körút
Eladó tégla lakás, 104 m2
85 000 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Béketelepi 2 generációs családi ház

Szeged Béketelep
Eladó családi ház, 130 m2
89 000 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Építési telek Újszegeden új építésű környezetben

Szeged Lőtér lakópark, Törökkanizsa utca 63
Eladó telek
47 000 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Építési telek Újszegeden új övezetben

Szeged Lőtér lakópark, Műves út 30
Eladó telek
47 000 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Luxus szaunával a belvárosban

Szeged Belváros, Tisza Lajos körút
Eladó tégla lakás, 58 m2
62 500 000 Ft
Deákné Adrienn

Deákné Adrienn

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Jó szívvel ajánlom Adriennt mindenkinek, aki ingatlan-adásvételben gondolkodik! Az én lakásomat rövid időn belül értékesítette a nehéz piaci helyzet ellenére is; megnyerő volt benne az őszinte, tiszta kommunikációja, hogy végig lehetett rá számítani az ügymenet során, és hogy az ember nem alá-fölé rendeltségi, hanem egy partneri viszonyban érezhette magát a folyamat közben. Mi teljes mértékben elégedettek voltunk Vele; köszönjük szépen innen is!

Sebestyén

Több éve ismerem Adriennt, csak ajánlani tudom, pontos megbízható gyors. Nagyon meg vagyok vele elégedve. A legjobb!!!

Krisztián

Több mint tízhét éve ismerem Deákné Nagy Adriennt. Szakmai hozzáállása, megbízhatósága, empátiája példaértékű. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájával. Egyszóval a LEGJOBB!

Törköly Beáta

Több éve ismerjük egymást, ha ingatlan eladásról/bérbeadásról van szó, mi mindig az ő segítségét kérjük. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájával, hatalmas segítség a kapcsolattartásban a jelentkezőkkel. Mindig pontos, szakmailag felkészült, precíz és nincs számára lehetetlen.

Vékony-Sipos Éva

Adrienn megbízható, rugalmas és nagyon lelkiismeretes. Hatalmas segítség volt az ingatlan eladásunk során. Mindent előkészített, minden gördülékenyen zajlott. Köszönjük szépen a munkádat és a segítségedet!

Andrea

Lelkiismeretes, pontos, korrekt. Ha problémamentesen akarod kiadni/eladni lakásod, válaszd Adriennt!

Varga Balázs

Mosolygós, szolgálatkész, precíz, körültekintő és főleg gyors. Köszönjük a munkáját.

Merksz Péter

Adrienn kedves, rugalmas és hozzáértő segítséget nyújtott lakásom eladásához, melyet ezúton is köszönök szépen!

Ötvös Sándor

Adrienn nemcsak nagyon rugalmas, kedves, de tapasztalata és szakmai hozzáértése is vitán felül áll. Ez utóbbi az ingatlan hirdetésében is megmutatkozott, ami nagyon megnyerőre és hívogatóra sikerült. A tökéletes fényképek készítésében nem köt kompromisszumot, ami itt az érdeklődés és a figyelem felkeltésének az egyik legfontosabb eszköze.

Drávavölgyi Levente

Adrienn nem csak szakmailag nyújtott kiemelkedő teljesítményt, hanem emberileg is. Kitartó sikerorientált személy, akire minden helyzetben lehet számítani. Továbbá irodájuk korrekt és tisztességes feltételekkel dolgozik.

Mihályi Lili

Az ingatlanom teljes megelégedésemre kelt el. Köszönöm a hasznos tanácsokat

Varga Zoltánné

Kedves Adrienn! Köszönöm mindkettőnk előnyére történt közreműködését, segítségét, melyet lakásom eladásakor megtapasztaltam. Az eladó és a vevő szempontjából is korrektséget, együttműködést és józan realitást érzékeltem az eladás minden fázisában. Megismert szakmai tudása és emberi tulajdonságai alapján mindenkinek ajánlom. További munkájához sok sikert kívánok: Hetényiné Kulcsár Mária

Hetényiné Kulcsár Mária

Egy hete április 17.-én találkoztam volt ügyfele, kedves ismerősöm személyes ajánlására DEÁKNÉ NAGY ADRIENN-nel. Ma április 24.-én megkötöttük az adás-vételi szerződést. Köszönöm szépen Adrienn a gyors, eredményes, igényes, precíz munkádat. Kiemelem megnyerő egyéniségét, szakmai tudását, igényességét, hozzáállását, segítőkészségét, , mindkét fél (eladó-vevő) szempontjait figyelembe vevő emberi magatartását. Ezek alapján ajánlom ismerőseinek ingatlanügyeik lebonyolításához.

Márton Rózsa

Több mint tíz éve ismerem Deákné Nagy Adriennt. Segítőkészségének, precíz munkájának köszönhetem, hogy fiam albérletét mindenkor a legmegfelelőbb módon tudtam kiadni. Az albérletet kivevő személyek és jómagam is csak kedvességet, alkalmazkodókészséget tapasztaltunk részéről. Szakmai hozzáállása, megbízhatósága, empátiája példaértékű. Rendkívül megnyerő egyénisége, a mindkét fél szempontjait maximálisan figyelembe vevő magatartása, embersége külön említést érdemel. Mindezekért előszeretettel ajánlom Őt minden barátomnak és ismerősömnek ingatlan- és albérleti ügyeik lebonyolításához.

Sávainé Gombos Erzsébet

Nálunk a családban az első benyomásnak és a megbízhatoságnak fontos szerepe van ,ezt Önöktől megkaptuk a tökéletes munkával párositva. KÖSZÖNJÜK!

GRÁF ZOLTÁN

Az iroda munkája kifogástalanul jól szervezett, az időpontok és az értesitések jól előkészítettek a tárgyalások lényegre törőek és eredményesek.

Dékány Imre