Plesovszki Mónika

Plesovszki Mónika

  • Ingatlanértékesítő, Hiteltanácsadó
  • Mezőberény
Szaktanácsadás, komplex ügyintézés.
Lakossági és vállalati banki termékekre vonatkozólag nyújtok komplex szolgáltatásokat a kiválasztástól a folyósításig, 20 éves lakossági és vállalati bankári tapasztalat mellett.

Bankfüggetlen és ingyenes összehasonlító kalkulációk.
Ügyfeleim érdekeit szem előtt tartva, a legjobb megoldásra törekszem. Egyedi kedvezményeket kínálok, amelyek a banknál elérhető kondícióknál is kedvezőbbek lehetnek a kiemelt partneri kapcsolataimnak köszönhetően.

Kiemelt partneri kapcsolatok:
A legtöbb hazai pénzintézettel és pénzügyi vállalkozással (Pl.: Raiffeisen, Erste, Magyar Bank Holding Nyrt., K&H, Erste Lakástakarékpénztár, CIB, Unicredit, Magnet Bank, Gránit Bank, Cetelem Bank, Hitelpont, Arteus Zrt, Pannonhitel Zrt.) együttműködök, és ennek köszönhetően kedvezőbb ajánlatokat tudok elérni, mintha az ügyfél személyesen a bankban intézné ügyletét.

Rugalmas ügyintézés banki nyitvatartási időn túl is.

Forduljon hozzám bizalommal!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Ingatlant vásároltunk, melyhez a jelentős önerőn túl lakossági hitel felvétele is szükségessé vált. Ingatlanközvetítőnk segítségével jutottunk el Mónikához, aki szoros munkahelyi elfoglaltságainkhoz alkalmazkodva munkaidőn túl is rendelkezésünkre állt. Segítségével számos hitelintézet kínálta lehetőséget gyorsan át tudtunk tekinteni. Ki tudtuk választani a számunkra legkedvezőbb bankot, futamidőt, hitelfajtát és tekintettel a csökkenő kamatlábakra, a hitel kérelem beadásának a legoptimálisabb időpontját. Az ügyintézés alatt végig segítségünkre volt a szükséges dokumentumok beszerzésében, a hitelt nyújtó intézettel való kapcsolatfelvételben, szerződéskötésben, földhivatali ügyintézésben. Az általa biztosított kamatkedvezményen túl a kapcsolattartás, hitelszerződés megkötése és a hitel kiutalása is hihetetlenül gyorsan és gördülékenyen ment. Hálásak vagyunk, hogy bármilyen kérdésben munkaidejétől függetlenül rendelkezésünkre állt. Munkahelyünkről való távollétek és banki sorban állások nélkül a legkedvezőbb hitelhez segített hozzá minket. Köszönjük!

Dr Mihucza Marianna