Németh Gabriella

Németh Gabriella

9 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Kiemelt pénzügyi szakértő, ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (70) 606 3330
Németh Gabriella vagyok. Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az ingatlanpiacon, 2016. óta foglalkozom hitelekkel, támogatásokkal. A legjobb tudásom szerint igyekszem megtalálni a legkedvezőbb megoldásokat ügyfeleim számára. Precíz, alapos  munkámnak köszönhetően többnyire ajánlásokból dolgozom. Kedves Érdeklődő! Munkámmal én Önt képviselem. Összehasonlítom az összes bank ajánlatát, egyedi kedvezményekre hívom fel figyelmét.
Követem a változásokat, naprakész vagyok, folyamatosan képzem magam az Önök érdekében. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal! Várom hívását!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Csipetnyi fűszer még kell hozzá

Szeged Újpetőfitelep
Eladó családi ház, 104 m2
75 000 000 Ft
Németh Gabriella

Németh Gabriella

Botanikus telek eladó

Szeged Újszeged, Eszter utca
Eladó telek
49 900 000 Ft
Németh Gabriella

Németh Gabriella

Csend, nyugalom, jó levegő

Deszk
Eladó zárt kert
11 000 000 Ft
Németh Gabriella

Németh Gabriella

Takaros kis lugasos!

Pusztamérges
Eladó családi ház, 70 m2
23 000 000 Ft
Németh Gabriella

Németh Gabriella

Nagycsaládosoknak vagy Két generációs családoknak

Balástya
Eladó családi ház, 260 m2
72 000 000 Ft
Németh Gabriella

Németh Gabriella

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Az első ingatlanvásárlásunkkal kapcsolatban kerestük meg Gabit ajánlás utján. Nagyon kedves, segítőkész, türelmes, és napra késznek ismertük meg. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Milán

Nagyon kedves és segítőkész. A személyes találkozókat nagyon rugalmasan kezelte látszik hogy neki az ügyfél az első. Minden úgy zajlott le ahogy megbeszéltük, a precízség és a szakértelem maximálisan látszik rajta. Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm innen is mégegyszer Gabi!

Szűcs Norbert

Nagyon kedves, segítőkész, türelmes embert ismetem meg benne. Úgy segített, hogy személyesen nem ismertük egymást. Nagyon profi módon, gördülékenyen intézte az ügyünket, mindig elérhető volt. Megnyugtató személyiségével, profi tudásával az ideges ügyfeleket is maximálisan megnyugtatja. Csak köszönni tudom, ahogyan végig segített!

Csomós Éva

Nagyon kedves,közvetlen hölgyet ismerhettem meg Gabriella személyében. Precíz, gyors. Ha bármilyen kérdésem volt telefonon is segítséget kaptam tőle. Mindenkinek ajánlom Gabriella segítséget a pontos és gyors ügyintézéshez!

Vörös Ildikó

Köszönjük szépen Gabinak az alapos és precíz munkáját, hogy szakértelmével gördülékenyen tudta segíteni a banki ügyeinket. Jó szívvel ajánljuk Gabit mindenkinek, aki hitelügyintézés előtt áll és szeretné hozzáértőre bízni hivatalos ügyeit.

Flóra és Martin

Csak pozitív dolgokat tudok mondani, pedig személyesen sose találkoztunk, de minden a legbagyobb rendben zajlott. Nem gondoltam, hogy ilyen jó ajánlatot fogunk kapni, nagyon köszönjük neki! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Pados Gábor

Maximálisan elégedett voltam Gabival, aki kedves,segítőkész,türelmes, pontos, kiváló szakember. Az ügyintézés gyors és alapos volt, mindenre azonnal reagált. Szívesen ajánlom mindenkinek, akinek egy megbízható, hatékony segítségre van szüksége.

Virág Zsanett

Első ingatlanvásárlásom kapcsán kerestem fel Gabit hitelügyintézés céljából, ajánlás után. Sok tapasztalom nem volt ilyen téren, de bizton állítom, hogy jobb emberhez nem is fordulhattam volna. Nagyon napra kész, tájékozott, kedves, és rendkívül gyors. Ahogy tapasztaltam, számára első az ügyfél elégedettsége. Mi sem bizonyítja jobban, hogy javaslatára inkább vártunk 1 hónapot, míg kedvezőbbek lettek a kamatok, így a törlesztőm havi összege nem kevéssel csökkent az első kalkulációhoz képest. Maximálisan ajánlom mindenkinek.

Bereczky Bod

Öröm volt egy olyan szakemberrel dolgozni, aki nemcsak a piaci trendeket ismeri, hanem valóban érdekli ügyfelei elégedettsége. Mindig rendelkezésre állt, hogy válaszoljon a kérdéseinkre, és személyes odafigyelése érezhető volt minden lépésben. Köszönjük, hogy segített elérni álmainkat, és hogy az ingatlanvásárlás folyamata ilyen kellemes és gördülékeny volt. Biztos vagyok benne, hogy másoknak is ajánlani fogjuk Gabit az ingatlanközvetítés terén! Még egyszer köszönjük és sok sikert kívánunk neki a jövőben!

Stajer Attila

Maximálisan elégedett voltam Gabival, aki roppant empatikus, türelmes, pontos, naprakész, kiváló szakember. Az ügyintézés gyors és alapos volt, mindenre azonnal reagált. Szívesen ajánlom mindenkinek, akinek egy megbízható, hatékony segítségre van szüksége a hitelezéshez!

Tamás Anita

Gabi rengeteget segitett. Mindent pillanatok alatt elintezett, par het alatt megvolt, ami egyedul honapokba tellett volna. Nagyon tudom ajanlani

Varro Csaba

Nekünk egy Ving-es kolléga ajànlotta.Azonnal nagyon segítőkész volt.Mi 80 km-t utazgattunk az ügyintézés érdekében.Közelünkben is lett volna lehetőség hitelügyintézésre,de úgy gondoltuk,hogy Gabi tapasztaltabb.Nem csalódtunk, rendkívül rugalmas időbeosztása van,a legjobb hitelkonstrukciót sikerült számunkra kivàlasztania.Figyelemmel kíséri a hitelezési folyamatot,érdeklődik és ez jól esik. Ajànlani tudom mindenkinek és fogom is! Köszönjük Gabi!

Schvirján Csaba

Legjobb döntés volt Gabit megbízni, ugyanis hihetetlenül profi és ami talán még fontosabb, mérhetetlenül jó ember. Bármi gördült elénk az ügyintézés során, Ő mindig higgadtan és gyorsan orvosolta a helyzetet. Banki ügyintézésben is a lehető legjobb embert ajánlotta, aki velünk harcolt a céljainkért. Minden kérdésünkre kielégítő választ kaptunk és ami külön kiemelendő, hogy folyamatosan érdeklődve kísérte az ügymenetet, így soha sem éreztük egyedül magunkat. Mindenkinek ajánlom a vele való közös munkát!

Bálint Márk

Gabi nagyon segítőkész, magas színvonalú szakértelemmel rendelkezik és minden kérdésre tudott válaszolni. A hitelügyintézés gyors, gördülékeny, teljes körű. Ajánlom és ajánlottam másnak is, ha hitelre van szükség, forduljon bizalommal Gabihoz.

Kiss Anita

Gabi segített nekem a hitelügyintézésemben. Végtelenül kedves, közvetlen, precíz, naprakész, szakmailag kiemelkedően felkészült, segítőkész, munkájára igényes, rugalmas, gyors és hatékony ügyintézés, profizmus jellemzi a munkáját. Csak szuperlatívuszokban tudok Róla beszélni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hálás vagyok, hogy Rá találtam. 🙂 Köszönöm Gabi!

Gondi Melinda Éva

Gabinál jobb embert nem találhattunk volna ügyeink intézéséhez.Minden esetben precízen, lelkiismeretesen és hatékonyan végezte a munkáját.Nagyon megbízható,naprakész és a szakmájában kiemelkedő.A felmerülő kérdéseinkre teljes körű válaszokat kaptunk,rendelkezésünkre állt,amikor szükségünk volt rá.Nagyon hálásak vagyunk neki! Szívből ajánljuk mindenkinek,aki a legjobb és legmegbízhatóbb hitelügyintézőt keresi! Rittler család

Rittler Boglárka

Mindenképpen ajánlom, gyors, gördülékeny ügyintézés, profi munka.

Máté

Gabival hatékonyan és gördülékenyen ment az együttműködés, nagyon segítőkész és alapos a munkájában.

Szabó-Nagy Renáta

Nagyon segítőkész, összeszedett, rugalmas. Ház vásárlással kapcsolatos hitel ügyintézés során minden gördülékenyen és gyorsan zajlott. Hálás vagyok neki!

Ocskó Brigitta

Ajánlom mindenkinek gyorsan pontosan intézi a dolgokat .!

kovács János

Németh Gabriella segítőkész, kedves, rugalmas, szakmailag nagyon profi! A hitelügyintézés gyorsan lezajlott. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönjük Gabika!

Bagdiné Oláh Edit

Németh Gabriella nagy segítség volt a lakásvásárlással kapcsolatos hitelügyintézés során. Minden gördülékenyen és gyorsan lezajlott. Az összes felmerülő kérdésünkre válaszolt. Mindenkinek szívesen, tiszta szívvel ajánlom, nem fognak csalódni benne, hiszen nagyon profi.

Kovácsné Mészáros Ágota

Csak ajánlani tudom!

Bezdány László

Minden rendben ment, nagyon kedves és segítőkész volt. Csak ajánlani tudom.

Dr. Nagy Bence Lajos

Németh Gabriella már nem első alkalommal segített a hitelügyintézésben. Rugalmas, pontos és mindenre kiterjedő tájékoztatást adott. Köszönöm Gabika a segítségedet!

Börcsök Róbert

Az egész folyamat lebonyolítása könnyed és rugalmas volt! Köszönöm.

Abonyi Zsuzsanna

Csak ajánlani tudom mindenkinek,nagyon rugalmas segitőkész az első pillanatól kezdve mindenben segitett.

Balogh Hajnalka

Mind a Városi Ingatlanirodát, mind Németh Gabriellát csak ajánlani tudom Mindenkinek! Az első perctől kezdve mindenben a segítségünkre voltak! A legtapasztaltabb hitelügyintéző, akivel valaha találkoztam!

Mészáros-Benke Alexa

Teljeskörű ügyintézésben volt részünk a hitellel kapcsolatosan, Németh Gabriella személyében. Kedves, segítőkész minden napszakban elérhető, így szívből tudom ajánlani az Ő személyét. Köszönettel tartozunk!

Bognár Zoltán

Közvetlen,segítőkész ha kell többször is elmondja amit tudni szeretnék.Barátságos és jó benyomást kelt az ügyfelekben.Csak ajállani tudom mindenkinek.

Márton Zoltánné

Nagy tudással rendelkezik, melyet érthetően megoszt. Ha szükséges többször is elmagyarázza az adatokat, vagy a kérelmek menetét, a lehetőségeket. Türelmes, közvetlen és barátságos, mellyel sikerül egy megbízható és kellemes közeget kialakítania. Bátran ajánlom mindenkinek, akinek szüksége van gyors, hiteles, érthető információkra hitellel, lakás-ház vásárlással kapcsolatban.

Kiss Mónika

Segítőkész, kedves, szakmailag nagyon jó, rugalmas! Csak ajánlani tudom!

K. L.

Németh Gabriellát és a VING-et teljes szívvel ajánlom mindenkinek! Maximális szakmai felkészültség, pontosság, nagyon gyors és gondos ügyintézés, várakozás nélkül. A problémákra azonnali reakció és hatékony megoldáskeresés. Mindezeken kívül barátságos, kedves légkört, közvetlenséget és bizalmat tapasztaltam. Neki köszönhetem, hogy otthonhoz jutottam egy nehéz helyzetben :) Köszönöm!

Gabriella dr. Kádár

Az internet által kerültem kapcsolatba Németh Gabriellával. Nagyon kedves, segítőkész és szakmailag felkészült volt. Rugalmasan intézte a hitelkérelmemet, melyet ezúton is köszönök.

Török Anna

Felkészültség, Profizmus, gyorsaság. Mindenről időben lettünk tájékoztatva, nagyon köszönjük a közben járást a hitelügyintézésnél!

Detári Attila

Segítőkész, felkészült, teljes körű ügyintézést biztosít, ajánlom mindenkinek!

Doszpoly Zsolt

Kiemelten ügyfélbarát, szakmailag felkészült! Örülök, hogy az ügyfele lehettem!

István Nagy

Hihetetlen gyorsan elintézte lakáshitelünket. Nagyon megkönnyítette az életünket, hogy munka után fogadott minket és bármikor hívhattuk.

Tóthné Buka Beatrix

Interneten találtunk Gabriellára, aki a legremenytelenebb helyzetből kihozta a lehető legjobbat! Nagyon gyors, precíz! Köszönünk mindent!

Vighné Csávás Enikő

Lakásvásárlás során ajánlották Németh Gabriellát, mint hitelügyintézőt! Bármilyen kérdésem volt, Gabi azonnal tudta rá a választ. A hitelügyintézés gördülékenyen ment, sokat köszönhetek neki! Csak ajánlani tudom!

Kőházi Tímea

Gabika már másodjára segített új lakásom hitelügyintézésében. Munkája precíz, szakmai tudása magasszintű. Mindenkinek ajánlom, megbízható, közvetlen, kedves személyiség.

Csongrádi Kinga

Rendkívüli hálával tartozom Németh Gabriella hitelügyintézőnek. Egy nagy álmom vált valóra a segítségével. Segítőkész, profi, türelmes. Miután több helyről is elutasítottak, és már kezdtem feladni a reményt, a szerencse hozzá vezetett. .Talált egy olyan megfelelő hitelkonstrukciót nekem, ami lehetővé tette számomra a lakásvásárlást. Minden papírmunkát intézett, nekem csak az aláírás maradt. Köszönöm, Gabriella! Sose fogom elfelejteni mennyit segítettél nekem. :)

Gajda Andrea

Tisztelt Városi Ingatlaniroda! Egy 10es skálán a legmagasabb feletti kíváló kategóriát adnám Önöknek. Hatékonyság, segítőkészség, gyors helyzet felismerés. A hitelspecialistájuk Németh Gabriella kíválóan végzi a feladatát, a hitelezés folyamatában lépésről, lépésre segit élethelyzetnek megfelelően kidolgozni egy adott konstrukciót. Maga a folyamatot folyamatosan koordinálja és kèzben tartja. Nagy köszönettel és tisztelettel tudok nyilatkozni róla. Alulirott Papp Mária.

Papp Mária

Lakásvásárlás alkalmával ajánlotta ügyvédünk a figyelmünkbe Németh Gabriellát, akivel évek óta együtt dolgoznak. A hitel ügyintézésén túl , neki köszönhetjük, hogy a lehető legkedvezőbb feltételek mellett kaptuk meg a lakáshitelt, nekünk ez volt a legfontosabb. Mindenkinek ajánlani tudom személy szerint Őt és a Városi Ingatlanirodát is. Óriási tapasztalattal, rutinnal rendelkeznek, az ügyintézés minden részlete a kisujjukban van.

Tóth János

Házvásárlás során vettük igénybe a hitelügyintézést, amiben Németh Gabriella segített. Kezdetektől fogva nagyon simán és gördülékenyen ment az ügyintézés, az ügylet lezárása után azt kell hogy mondjam, hogy meglepett milyen gyorsan végbement az egész. Gabi minden folyamatot szépen előkészített: a szerződéskötés, közjegyző és földhivatal kört kb. 2 óra alatt tudtuk le, de maga az igényfelmérés és adategyeztetés se igényelt ennél több időt. Ezúton is köszönjük szépen az összes segítséget, csak ajánlani tudom a Városi Ingatlanirodát!

Raffai Tamás

Rendkívül hálásak vagyunk Németh Gabriellának , mert számunkra meglepően előnyös hitelkonstrukciót állított össze. Ezúton is köszönjük szépen Gabriella és a Városi Ingatlan iroda munkatársainak segítségét és gyors munkájukat. Ezúton is Jó szívvel ajánlom a Városi Ingatlan Iroda szolgáltatásait a leendő ügyfeleknek és vásárlóknak.

Sávai János

Rendkívül hálás vagyok Gabriella munkájának, nélküle szerintem még mindig a hitelügyintézés bonyodalmaival foglalkoznék. Az ingatlanvásárlás utáni felvilágosítása profi szintű, érthető és megbizható. Amikor már a megbeszélt Banknál intéztem az ügyeket, az alkalmazottak többször említeették, hogy: ,,Az a papír már megvan, mert Gabi tegnap behozta nekünk". Ezúton is köszönöm szépen a gyors és megbízható munkáját, nélküle nem ment volna gördülékenyen az ingatlanvásárlás.

Hegedűs István

Lakásvásárlás kapcsán ismerkedtünk meg a Városi Ingatlaniroda munkatársával, Németh Gabriellával. Gabi a vásárlás pénzügyi részében és a vele járó papir munkában ,nyújtott segítséget. Odafigyeléssel és türelemmel támogatott bennünket. Folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, kérdéseinkkel bármikor kereshettük. Nyugalma, szakértelme, emberi hozzáállása biztosítékot jelentett számunkra. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani Gabi segítségét azoknak, akik a lakáshoz ill államilag támogatott ingatlanokhoz vagy hitelhez lakásvásárláshoz szeretnének jutni! Köszönjük a munkáját!

Tolnai Szilárd Attila

Köszönjük a gyors és pontos tájékoztatást. A hitel ügyintézés így egyszerű volt. Mindenkinek ajánlani tudjuk és mi is hozzá fordulunk ha kérdésünk lesz.

Sipos Anett

Nagyon hálás vagyok a segítségéért. Végig biztonságban éreztem magam, minden kérdésemre válaszolt. Segítőkészsége és kedvessége rendkívüli. Amit mondott, az maximálisan teljesült. A hitelügyintézés gyors volt és sikeres. Nekem csak a lehetőségek közül kellett választanom. Hálás köszönettel és elismeréssel gondolok vissza rá.

Pálkuti Anikó

Lakásvásárlás kapcsán ismerkedtünk meg a Városi Ingatlaniroda munkatársával, Németh Gabriellával. Gabi a vásárlás pénzügyi részében nyújtott segítséget. Odafigyeléssel és türelemmel támogatott bennünket. Folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, kérdéseinkkel bármikor kereshettük. Nyugalma, szakértelme, emberi hozzáállása biztosítékot jelentett számunkra. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani Gabi segítségét azoknak, akik a lakásvásárlásukhoz hitelt szeretnének felvenni! Köszönjük a munkáját!

Margit Gazdagné Gál

Teljesen elégedették vagyunk vele , állandó segítőkészségének köszönhetően gördülékeny volt az ügyintézés! Köszönjük neki !

Körösi Eszter

Végtelen hálával és köszönettel tartozom Gabriella rendkívüli szakmai segítségéért és támogatásáért. Minden felmerült kérdésemre maximálisan megkaptam a világos és egyértelmű választ. Nélküle nem sikerült volna. Nagyon köszönöm.

Tóth Diána

Nagyon hálásak vagyunk Gabinak, amiért mi ilyen kényelmesen intézhettük a hitelügyeinket. Mindig készségesen a rendelkezésünkre állt, és ellátott minket a szakmai tanácsaival. Ezúton is köszönjük!

Fáskerti Zsuzsa

Mérhetetlen hálával tartozunk Gabriellának, nélküle és a szakmai tapasztalata nélkül nem sikerült volna. Bármikor a rendelkezésünkre állt és bátran bízhatunk benne. Köszönjük

Hajdú Éva

Maximálisan elégedettek voltunk munkájával, gyors, precíz Ügyintéző. Rövid időn belül lebonyolította lakáshitelünket. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk.

Csongrádi Kinga

A hitelügyintézés gyors és precíz volt, sokkal jobban jártunk, mintha mi intéztük volna magunknak. Teljes mértékben elégedettek vagyunk. Köszönjük!

Márkus Tamás

Kedves, precíz segítőkész ügyintéző! Ajánlom Mindenkinek!

Anita Géczi

Csak ajánlani tudom, segítőkész volt végig nagyon!

Galuska Csaba

Kedves Gabi! koszonjuk a gyors rendelékezesre allast es a korrekt ugyintezest!

Iványi László

Gabriella felkészült, megbízható, segítőkész szakember. Jó ötleteket tud adni annak, aki lakáskiadásban gondolkodik.

Karácsonyi Zsolt

Nagyon korrekt, pontos és kedves segítséget kaptunk. Nagyon hálásak vagyunk Németh Gabriellának, hogy munkájával sok utánajárástól megkímélt bennünket.

Györe Mihályné

Tisztelt Ingatlaniroda! 2 éve ismertem meg Gabriellát, előző lakásvásárlásunk alkalmával. Csak pozitív tulajdonságokat tudok felsorolni: felkészült, talpraesett, kedves, ügyes, segítőkész, gyors. Csak ajánlani tudom. Örülök, hogy megismerhettem. Üdvözlettel: Dudásné Szalai Angéla

Dudásné Szalai Angéla

Kedves Németh Gabriella! Köszönöm az eddigi munkáját, az igazán profi hirdetés megjelenítést, a személyes tanácsait, és segítségét. A későbbiek során is szeretnék Önnel hirdetés, ingatlanügyekben kapcsolatban maradni. Tisztelettel: Kovács László

Kovács László

Gabriella igazán profi módon, hozzáértéssel korrekten és segítőkészen állt rendelkezésre - amiért maximális tisztelet és köszönet illeti!

Dr. Fényes József

Akinek bármilyen okból gyors pénzügyi megoldásra van szüksége,csak ajánlani tudom Németh Gabriellát a gyors és szakszerű ügyintézése miatt.

Lukácsné Rogács Erzsébet

Gabi nagyon profin és gördülékenyen intézte az ügyeinket. Úgy jutottunk el a bankhoz, hogy csak a szerződéskötésre kellett mennünk. Nagyon felkészült és kedves. Ajánlom mindenkinek, aki a lakáshitelét szeretné elintézni.

Gál István

Nagyon kedves, precíz, nagyon gyorsan és rugalmasan találta meg a számukra legmegfelelőbb hitelkonstrukciót! Egy hónapon belül lakáskulcs volt a kezünkben. Hálás köszönet a segítségéért!

Gajdács Dorottya

Kedves.Türelmes.Segítőkész.

Koltai Gábor

Németh Gabriella a hitelügyintézés menete alatt végig a rendelkezésünkre állt, mindenben segített és figyelembe vette a igényeinket. Az általa nyújtott szolgáltatással és az elvégzett munkával maximálisan elégedettek vagyunk. Sok köszönet érte!

Dr. Földi István

Nagyon korrekt, gyors szakemberek. Nélkülük nehezen tudtam volna a lakásvásárlást megoldani. Ajánlom mindenkinek!

Burján Tamás

A hitelügyintézés során segítőkészséget, rugalmasságot tapasztaltam. Nagyon elégedett vagyok az ügyintéző munkájával.

Norbert

Gabi segítségével gyorsan, flottul ment a hitelügyintézés. Nagy könnyebbséget, egyúttal idő- és energiamegtakarítást jelentett az ő koordinálásával begyűjteni a szükséges papírokat. Ha bármilyen kérdésem volt, számíthattam a segítségére, jó szívvel ajánlom. :)

Fazekas Melinda

Még az sem volt biztos, hogy a Ving-nél fogunk lakást találni, de begyűjtötte nekünk a hitelünkhöz az ajánlatokat. Később a hitelügyintézés gördülékenységében is sokat segített. Segítőkész, pontos, kedves, szakmailag megalapozott embernek ismertem meg. Nyugodt szívvel ajánlom a leendő ügyfeleknek.

Pádi-Klein Ede

Hálás köszönet Gabriellának a hitelügyintézéssel kapcsolatos sok segítségéért. Gabriella személyében egy nagyon kedves, megbízható, segítőkész és kiváló szakembert ismertem meg. Mindenben maximálisan segítségemre volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki lakáshitel felvételében gondolkozik.

Dr. Vas Krisztina

Maximálisan elégedettek vagyunk. Segítőkészséget, korrekt ügyintézést kaptunk.

Beke Ferenc

A hitelügyintézés során segítőkész,gyors, tájékozott és mindig elérhető volt. Szívből ajánlom mindenkinek aki precíz ügyintézőt keres.

Juhász Gábor

Teljes mértékben elégedett vagyok Németh Gabriella munkájával. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Orosz-Nagy Szilvia

Nagyon jo munka volt. Minden el lett intezve gyorsan es precizen. Nekem minimalisan kellett csak reszt vennem az intezkedesben az elejen. Aztan ment minden magatol. Nagyon elegedett vagyok.

Kiss Viktor

Németh Gabriellát rendkívül pontos, precíz, kedves, ugyanakkor határozott hitelügyintézőként ismertük meg. Kiváló szaktudással rendelkezik, tájékozott, naprakész és megbízható. Nekünk csak az adatszolgáltatással kellett foglalkoznunk, minden egyebet ő intézett. Szakmai profizmusa mellett barátságos és segítőkész személyisége külön említést érdemel. Bátran ajánlom mindenkinek, aki eladni vagy venni szeretne ingatlant. Nagyon köszönjük a munkáját.

Szentmiklósi Csaba

A korrekt gyors ügyintézést szeretném megköszönni, Gabi! Tapasztalatod számomra felbecsülhetetlen kincs! Le a kalappal a tudásod előtt!

Adorján

Köszönöm a szakszerű támogatást és segítséget a hitelem kiszámolásához és megszerzéséhez. Nagy segítséget nyújtott a jövőm tervezésében és a házam építésében. Másoknak is szívesen ajánlom. Üdvözlettel

Krämmer Erika

Gabit úgy ajánlotta egy kedves barátom. Első hitel felvevőként nagyon bizonytalan voltam. Gabi minden apró részletet elmondott. Összehasonlított és minden kimutatást a bankok közti eltérésről átadott. Türelmes, kedves és segítőkész. Bármikor felhívhattam ha valamit eszembe jutott. Általa az egyik legjobb hitelt találtam meg. Köszönöm Gabinak a sok segítséget!

Gáll Szandra

Kedves Németh Gabriella! Munkáját egy szóval tudom jellemezni: profizmus. Pillanatok alatt átlátta a helyzetem, kérdéseimre precíz válaszokat és korrekt megoldási javaslatokat kaptam Öntől. Az Ön számára nem létezik lehetetlen. Munkájában a rutin a szakértelemmel és a lelkesedéssel társul. Mindenkinek ajánlom az Önnel való együttműködést! Kovács D. Anita

Dr. Kovács Dobák Anita

Gabriella kedves, pontos, rugalmas, precíz, és nagy segítség volt a hitelügyintézésben. Köszönöm!

Nemcsók Levente

Németh Gabriella mind szakmailag, mind emberileg a maximumot nyújtotta számunkra. Tökéletesen felkészült, tájékozott szakember, aki nem riad meg a problémáktól, segítőkész, az első tollvonástól az utolsóig mellettünk állt, a felmerülő nehézségeket könnyedén leküzdötte. Neki köszönhetően most nem csupán házunk, hanem otthonunk van.

Gregus József

Bár Gabi velünk, mint hitelügyintéző került kapcsolatba, ráadásul egy korábbi, sikertelen ingatlanügylet révén, de azt kell mondanom, gyakorlatilag az eredeti -nem VING-es- ingatlanközvetítőnk helyett is Ő vitte, intézte az ügyek oroszlánrészét. Legyen az bármely aspektusa az ingatlanvásárlásnak, hitelfolyósításnak, ügyvédi/földhivatali hercehurcának, mindenben gyors, hatékony segítségünkre volt, nem létezett olyan kérdés, kérés amire ne tudott volna válaszolni, segíteni. Pedig, mint "kezdő" ingatlanpiaci résztvevő, nálunk aztán volt bonyodalom... de mindenen átevickéltünk, Gabi hathatós segítsége mellett "haladókká" váltunk és levontuk a következtetést: a következő ingatlanos ügyet teljes egészében rábizzuk :) . Tette mindezt megnyugtató magabiztossággal, kedvességgel, egyben precíz, profi módon. Nem volt olyan "badarság", amivel ne kereshettük volna a nap bármelyik szakában...na jó, éjjel nem zaklattuk :) . A szó legjobb értelmében vett profi "ingatlanos" és kicsit még annál is több, egy kedves segítőkész ember. Az eddigi tapasztalataink, benyomásaink, ingatlanközvetítői/ingatlanpiaci körökben tett élménykörútjaink fényében messzemenőkig ajánljuk bárkinek! Dr. Tóth Edit, Dr. Szőke Zsolt

Dr. Tóth Edit, Dr. Szőke Zsolt

Feleségemmel május elején kerestük meg Gabriellát használt kertes ház vásárlásának ügyében. Tudtuk, hogy az önerőnk és a fizetésünk is a határán van annak, hogy megkapjuk a szükséges hitelt a kiszemelt házhoz. Gabi ettől függetlenül biztatott minket és azt mondta, hogy amennyiben az ingatlant az értékbecslő kellő képen értékeli, biztosan meg lesz a hitel. Ez így is lett, már a következő héten meg történt az értékbecslés és pár napra rá tudtuk is az eredményt. Június végére meg lett a sikeres hitelbírálat és július első hetén már mehettünk szerződni a bankkal. Gabi gyors, precíz és segítőkész volt. Bármikor kerestem a kérdéseimmel, mindig elérhető volt és kedvesen, magabiztosan válaszolta meg azokat. Az ügyintézés gyorsan ment és mindig minden úgy történt, ahogyan előre megmondta. Köszönünk mindent, nélküled nem ment volna!

Kőrösi Attila

Németh Gabriella még nyár elején ismertük meg feleségemmel. Használt családi ház vásárlásához szükséges pénz egy részét banki lakáshitelből szerettük volna megfinanszírozni. Hitelképességünk előzetes vizsgálata és az adatok rögzítése gyorsan megtörtént. Gabriella gyors, precíz, lényegre törő és nem beszél feleslegesen. Nagyon sokat segített hitelkérelmünk beadásában és pozitív elbírálásában. Nélküle nem sikerülhetett volna ilyen gyorsan elintézni a banki ügyletet. Munkáját bátran ajánlom ismerőseimnek és a jövőben is szeretnék hozzáfordulni.

Szeri Balázs

Nagyon pontos, nagyon gyors, nagyon segítőkész hölgy. Gördülékenyen és gond nélkül ment a hitelügyintézés. Minden kérdésre mindig kaptam választ. Mikor szükséges volt, hétvégén is, azonnal (!!!) kaptam gyors és hasznos segítséget, ami az alku időszakában felbecsülhetetlen érték volt. Nagyon nagy köszönet érte!!! "Rajta nem fog múlni"-mondta az elején, és így is volt.

Varga Ákos

Teljes mértékben elégedett voltam a hitel ügyintéző munkájával, és hozzáállásával! A felmerülő kérdéseimre, gyors és szakszerű válaszokat kaptam.

Gulyás Árpád

Gabi nagyon kedves, segítőkész és rugalmas. Felkészültségének és tapasztalatának köszönhetően minden kérdésemre pontos válaszokkal tudott szolgálni, ezért szívből ajánlom mindenkinek!

Lenke Dr. Zefer-Kovács

Minden tökéletesen ment. Az ügyintéző felkészült, segítőkész és gyors volt. Ilyen segítség mellett biztonságban éreztem magamat.

Varga Mária

Igazán gyors, szakszerű volt az ügyintézés, sok segítséget kaptunk az ingatlan eladásához. Örülök, hogy Vele kerültünk kapcsolatba, csak ajánlani tudom mindenkinek. Üdvözlettel: Halmos Valéria

Halmos Valéria

Kedves Gabriella! Ezúton is szeretném megköszönni a gyors és teljes körű ügyintézést! Katonáné Ibolya

Katonáné Ibolya

Ügyünk intézése során gyorsaságot,precizitást és nagyfokú segítőkészséget tapasztaltunk Gabriella részéről.Köszönjük Munkádat!

Nagyné Papp Krisztina

A Városi Ingatlaniroda képviseletében Németh Gabriella ügyintéző néhány perc alatt elkészítette a kiadandó lakásról a képeket és még aznap megjelent a megbeszéltek szerint leírt hirdetése. Kiemelném a segítőkészségét, kedvességét.

Kristóf Imre

Gabi maximálisan ügyfélbarát és nagyon türelmes! Pontos, precíz, gyors ügyintézés! Köszönjük!

Bakacsi Róbert

Kedves Gabi! Megszeretném köszönni a szakszerű, gyors, pontos, ügyintézést. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Nagy Éva

Az ügyfél elképzeléseit, lehetőségeit maximálisan szem előtt tartva ajánlotta a legmegfelelőbb hitellehetőséget. Mindvégig -betegen is-lelkiismeretesen intézte a folyamat mihamarabbi sikeres lezárását.

Kopp László

Kedves Gabriella, Nagyon köszönöm a lakásvásárlás egyik legizgalmasabb részében, a pénzügyi megoldásban nyújtott profi segítségedet. Nyugodtság, vevőre szabott gondolkodásmód, türelem és nagy szakmai ismerettel rendelkező szakembert ismerhettem meg a személyedben. Az adatszolgáltatáson kívül szinte semmivel nem kellett foglalkoznom a hitelügyintézésben és ezzel nagy terhet vettél le a vállamról. Minden jót, sok sikert kívánok a továbbiakban.

Suvada Gizella

"Gabriella szakszerű, gyors és rugalmas hitelügyintéző, nagy segítség volt számunkra mind az adásvételi szerződés megkötése, mind a hitelügyintézés során. Örülök, hogy vele dolgozhatok, ajánlom mindenkinek!" Üdv, Tóth-Kovács Róbert

Tóth-Kovács Róbert

Hatalmas köszönettel tartozom a kedves, korrekt és főleg a hihetetlenül gyors lakáshitel-ügyintézésért!

Feigl Gábor