Nagyapáti Ágota
PRÉMIUM

Nagyapáti Ágota

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 374 4747
Üdvözlöm!

Nagyapáti Ágota vagyok, a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Szegedi születésű vagyok és örülök, hogy hazánk egyik legélhetőbb városában élek és dolgozok. Tisztában vagyok az itteni illetve környékbeli lehetőségekkel.
Hiszem, hogy képes vagyok összehozni a tökéletes ingatlant a tökéletes tulajdonossal, legyen ez adás-vétel, bérlés vagy befektetés. Munkámban pontos, precíz, korrekt és naprakész vagyok. Németül társalgási szinten beszélek.
Célom a megbízóim maximális elégedettségének elnyerése.

Szeretném ha egy személyes találkozó keretében győződne meg a talpraesettségemről, megbízhatóságomról és hitelességemről.

Várom megtisztelő hívását!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Vállalkozó szellemű vásárló kerestetik!

Szeged Kecskés István-telep, Szabadkai út
Eladó családi ház, 76 m2
36 500 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Friss ingatlan

Kitűnő elosztású lakás Szeged legkedveltebb lakópa...

Szeged
Eladó tégla lakás, 54 m2
46 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Ideális első közös otthon Rókuson!

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 62 m2
37 500 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Modern, hőszivattyús, erkélyes lakás eladó!

Szeged Északi városrész, Csongrádi sugárút
Eladó tégla lakás, 54 m2
58 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Belvárosi kényelem!

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 83 m2
59 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Duplakomfortos 3 szobás lakás Felsővároson eladó!

Szeged Felsőváros
Eladó tégla lakás, 66 m2
45 500 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Hatalmas lakás, erkéllyel, garázzsal és hobbi szob...

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 146 m2
74 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Nyugalom szigete a belváros peremén

Szeged Felsőváros
Eladó tégla lakás, 34 m2
23 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

2 generációs családi ház nagy telken + szigetelt c...

Mórahalom
Eladó családi ház, 147 m2
49 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Bejáratott étterem, panzió és rendezvényhelyszín e...

Szeged Móraváros
Eladó hotel, szálloda, 268 m2
190 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Bejáratott étterem, panzió és rendezvényhelyszín e...

Szeged Móraváros
Eladó vendéglátó, 268 m2
190 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Eladó üzlethelyiség a Móra Corner-ben!

Szeged Móraváros
Eladó üzlethelyiség, 58 m2
63 373 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

A híres szőregi rózsa szomszédságában

Szeged Szőreg
Eladó családi ház, 101 m2
42 500 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Újszeged frekventált részén telek eladó!

Szeged Újszeged
Eladó telek
83 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Építkezzen Szőregen! Eladó építési telek!

Szeged Szőreg
Eladó zárt kert
16 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Szeged-Szőregen eladó építési telek

Szeged Szőreg
Eladó zárt kert
26 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Köszönettel tartozunk Ágotának a lakásvásárlás során nyújtott szakszerű és támogató közreműködéséért. Ágotát meleg szívvel ajáljuk bárkinek aki tapasztalt, türelmes és professzionális ingatlanértékesítő segítségét keresi. Több ingatlanossal volt alkalmunk az elmúlt időszakban talákozni, és bátran állíthatom, hogy Ágota személyében találtuk meg a megefelelőt. Kiíváló kommunikációs készség, egyenes és nyílt információ áramlás, sürgetés és nyomásgyakorlás nélküli ügyintézés.

Leona

A humor letörli a stressz izzadságcseppjeit. Ha már tele van a tudatod a lakásod eladásával, válaszd Nagyapáti Ágotát! Kedvesen biztat, ha a béka se..ét is már csak távcsővel látod. Mindig eléred, azonnal lép, ha elakadsz. Tudja, mit kell tenni ahhoz, hogy mozgásba lendüljön a folyamat. Mind az eladó, mind a vevő irányába korrekt. Nyugodt, vicces és nem tolakodó, ami külön áldás az adok-veszek világában. Ez az ajánlás lassan olyan, mint egy házasságközvetítő hirdetés, de ha fontos neked, hogy jó embereket ismerj meg, és velük dolgozz, akkor dönts mellette!

Melinda

Ágota szívvel- lélekkel támogatja ügyfelét eladó és vevő, bérbeadó és bérlő oldal felé is. Nincs üres ígéret, mindenben segít, korrektül tájékoztat, jót és kevésbé jót is elmond. Rá mindég lehet számítani. Nagyon köszönjük a támogatást!

Gábor

Szeretném megköszönni és egyben ajánlani Nagyapáti Ágotát, mindenkinek, aki ingatlant venne vagy eladna. Szüleim lakásának eladásával hónapokig nem boldogultunk, amikor jött Ágota és pár hét alatt eladta a lakást, melyet azóta az új tulajdonosok birtokba is vettek. Rendkívül ügyes, talpraesett, segítőkész, hozzáértő szakembert ismertünk meg személyében. Sosem volt rámenős, inkább hallatlan türelemmel kezelte az érdeklődőket. Érti a dolgát és mi is fenntartások nélkül fogadtuk el a véleményét, mert mindig kitűnően meglátta a problémát illetve amin változtatni kellett. Bátran ajánlom mindenkinek, mert megbízható, pontos, precíz és nélkülözi azokat a nem túl szimpatikus tulajdonságokat, amelyekkel más ingatlanosok rendelkeznek.

Laskayné Bíró Anna

Köszönettel tartozunk Ágotának amiért akkor és ott megtalálta az eladni kívánt ingatlanunkat . Ő az az ingatlanos akit csak ajánlani tudunk , nagyon aranyos és lelkiismeretes aki szereti amit csinál és bátran állíthatom a legjobb!!! Nem volt tolakodó , reálisan látja a dolgokat és nagyon pozitív hozzáállása van , segítőkész, érti amit csinál ! A legjobb 😊😊😊

Németné Horváth Andrea

“Lakásvásárlási terveimhez kértem fel Ágotát, hogy segítsen és sikerült is olyan lakást találnia, ami sok szempontból is tökéletes volt számomra. Mondhatjuk álom lakás tulajdonosa lettem. Nagyon jó volt az együttműködés, bármilyen kérdésem volt, mindig válaszolt, vagy utánajárt a dolognak, maximálisan figyelt az ügyfelekre (rám mint vevőre és az eladóra is), folyamatosan kézben tartotta a procedúrát és nem utolsó sorban jó hangulatban telt minden. A szakértelem, hozzáértés, kedvesség, elérhetőség, korrektség, tájékozottság: 10/10. Bátran keresse mindenki Ágotát, ha lakását eladni szeretné vagy épp vásárolna! “

Kiss Anita

Szeretném megköszönni Ágotának az áldozatos, fáradhatatlan, kitartó munkáját! Mindig optimista volt, biztató szavait mindig szívesen hallgattam. Soha nem volt tolakodó. Nagyon örülök, hogy megismerhettük, csak ajánlani tudom Ágotát bárkinek, aki ingatlant szeretne vásárolni vagy eladni.

Bíróné Mihálka Zsuzsa

Én is azok közé tartoztam, aki nem akart ingatlanközvetítő segítségét kérni a lakás értékesítéséhez, de hosszú gondolkodás után Ágotát bíztam meg ezzel feladattal. Az ingatlan így Ágota közvetítésével rövid időn belül eladásra került. Köszönöm a nagyon hatékony munkáját.

Miskolczi Gábor

Szeretném mindenkinek ajànlami Àgotàt,az ingatlan iroda munkatàrsàt aki önzetlenül ès kèszsègesen segített nekem mindenben. Rendkivül kedves ès baràtsàgos volt, minden ügyintèzèsben segìtett , nem szàmolva az ügyintèzès terheit, sorbanàllàst, vàrakozàst. Utólag is köszönöm neki.❤️

Gyöngyi

Bár először elzárkóztunk "ingatlanos" segítségétől, de végül nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy Ágotára bíztuk az ingatlan értékesítését. A lakás gyorsan elkelt, hála Ágota profizmusának. Sok fáradságtól kímélt meg minket, emberileg is korrekt, segítőkész, kedves, rugalmas. Köszönjük szépen a segítséget.

Szalkai Antal

Ágota kiváló szakértelmének és hozzáállásának segítségével még ebben a kissé viharos ingatlanpiaci helyzetben is sikerült körülbelül két hét alatt vevőt találnia a lakásomra. Az ő hirdetései messziről kiemelkednek a többi közül hála a profi fotóknak és leírásnak. Aki közvetítőt keres (vagy nem keres annak is) bátran ajánlom Ágotát, nem fog csalódni.

Gyarmati János

Ágota személyében a tökéletes ingatlanost találtam meg, nem véletlen, hogy ajánlás útján kerültem Hozzá. Pontos, megbízható, precíz, mindig rendelkezésre állt, minden kérdés megválaszolásában segített. Nem erőszakos, tájékozott. Szerintem a vevőm is nagyon elégedett vele, mert mindkét fél érdekeit szem előtt tartva tudott előnyös üzletet kötni számunkra. Külön erőssége, hogy rugalmas, kedves és rendkívül jó fotókat készít, melyek nagyon élethűen adják vissza az ingatlanok hangulatát. Igazán kedves, szimpatikus, nyitott üzletkötő. Köszönöm a munkáját. Janik Gabriella

Janik Gabriella

Én mint vevő voltam kapcsolatban vele abszolult segítőkész gyorsan reagál a külömböző felmerülő problémákra. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mikó János

Agota nagyon profi, kedves es korrekt ingatlanos. Mindig segitokeszen valaszolt, igenyes fotokat keszitett, rugalmas volt az idopontegyeztetes kapcsan. Nyugodt szivvel ajanlom Ot, akar eladas, akar vetel eseten!

Heltai-Laczi Anett

Remek munkát végzett, gyorsan értékesítette az ingatlant. Mindig elérhető volt, és rugalmas volt a lakás megmutatását illetően is, akár este, akár hétvégén is hozott vevőjelöltet.

Kiss Csaba

Kezdettől fogva érződött a szakmai hozzáértés és a jóindulat. Folyamatosan tájékoztatva voltam az aktuális helyzetről, érdeklődőkről, így ennek megfelelően tudtam meghozni az értékesítéssel kapcsolatos döntéseimet. Köszönöm a segítséget.

Gyarmati Zsolt

Hálás vagyok,hogy megbíztam Ágotát!A profi munkája,ügymenete,segítsége nélkülözhetetlen lett volna.Bármikor kértem rugalmasan állt a rendelkezésemre.A bizalom,ami nélkül az együttműködés nem tud létrejönni azonnal kialakult.Csak ajánlani tudom Ágotát és az irodát mindenkinek a pontosság és korrektség jegyében.Köszönöm!

Bánsági Zsuzsanna

Pontos, mindenre odafigyelő, nagyon udvarias és maximálisan segítőkész. Kiváló munkát végzett az ügymenet során. Ajánlom az ő és általa a VING iroda igénybevételét ingatlan ügyek lebonyolításához. Köszönöm a munkájukat

Bakos Katalin

Ágota segített egy lakásom eladásában és egy új lakás vásárlásában. Korrekt segítőkész, mindenre odafigyelő munkatárs. Bármikor kereshettem kérdésemmel, mindig gyorsan és precízen válaszolt. Csak ajánlani tudom. Ha újra szeretnék ingatlant értékesíteni csakis rajta keresztül történne. Köszönöm Ágota!

Börcsök Róbert

Korrekt, kedves, segítőkész. Minden kérdésre, kérésre gyorsan reagált. A készített fotók szépek, igényesek. Időpontok terén is rugalmas. Ajánlom mindenkinek.

Kocsis Ádám

Ágota nagyon korrekt , profi ingatlanértékesítő. Öröm volt vele dolgozni. Szívből ajánlom eladóknak vevőknek egyaránt.

Farkasné Móra Andrea

Profi értékesítő! Maximálisan segítőkész, bármikor rendelkezésre állt, ha kérdés merült fel, nyugodt szívvel fordulhattam hozzá mindenben tudott segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Turai István

Ágota a lakáshirdetésünkre jelentkezett és ajánlotta fel segítségét az eladás lebonyolításához. Már az első megbeszélés és a lakás fényképezése során kiderült, hogy nagyon profin végzi a munkáját, ezért gondolkodás nélkül megbíztuk a lakás értékesítésével. Pár nap alatt talált vevőt és sokat segített abban, hogy az általunk elképzelt áron tudtuk értékesíteni a lakást. Egy nagyon közvetlen, a munkáját nagy pontossággal végző,megbízható ingatlanértékesítőt ismertünk meg a személyében, akit bátran ajánlunk mindenkinek. Orsolya és Zsolt

Kinneth Zsolt

Ágota egy végtelenül segítőkész ingatlanos, akire számíthatunk minden esetben. Telefonon és e-mailben is gyorsan reagált. Ha kérdésünk volt mindig tudott adni választ. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.

Nagy Krisztina

Az egyik legkorrektebb ingatlanos, akivel találkoztam ezidáig. Kedves, segítőkész, nem tolakodó. Problémamegoldó képessége kiemelkedő. Szívesen ajánlom mindenkinek a vele való együttműködést.

Gyöngyi

Ágota tökéletes példája a legjobb értelemben vett ügyfélközpontúságnak. Hosszas, eredménytelen próbálkozás után az ő keze alatt pillanatok alatt új és jó gazdára lelt szeretett lakásunk. Külön szeretném kiemelni mindenre kiterjedő figyelmét, alaposságát, kedvességét, hozzáértését, az ügymenetet mindenben megkönnyítő és támogató hozzáállását. Érezhetően a legjobbat szerette volna kihozni mindkét fél számára -- bízvást állíthatom, ez sikerült is. Hálás köszönet minden fáradozásáért!

Bánki Mária

Gyors egyeztetés, igényes befotózás után, 7 nap alatt sikerült eladni az ingatlant Ágota segítségével. Mindenről időben és pontosan értesültem. A szerződéskötés is rajta keresztül gyorsan és egyszerűen megtörtént a VING üdvédjével. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.

Kaposvári Péter

Ágotára mindenben számíthattunk lakásunk kiadása során, mivel mi nem tartózkodtunk a városban, nyugodtan rábízhattuk a kulcsokat, a lakás bemutatását. Folyamatosan tájékoztatott a lehetőségekről, az érdeklődőkről, mire végül megtaláltuk az ideális bérlőt. Jó szívvel ajánlom, nagyon lelkiismeretesen, gondosan, profin végzi a munkáját.

Sonkoly Antónia

Kedves, határozott, de nem tolakodó ingatlanos, profi fényképezéssel, jó hirdetési szöveggel.2 nap alatt eladta az ingatlanom.

Komócsin György

Tisztel Ingatlan közvetítő. Ágotában egy igen odafigyelő türelmes embert ismertünk meg, olyan apró részletere is figyelt ami messzi felülmúlja a magyar ingatlanosokat. Az ő színvonala az amerikai ingatlanos luxus kategóriájában maximálisan helyt állna. Odafigyelt az eladóra és a vevőre egyaránt úgy hogy mindenki éreztette a színvonalas kiszolgálást. Örülök hogy az ő segítségével adtuk le családi házunkat. Szeged 6791 Borsika utca 12. Király

Király Rita Judit

A munkatársukkal elégedett voltam, pontos és megbízható. Bátran ajánlom másoknak is.

Bartucz Tibor