Modern új otthon Keszthelyen - b

2454 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Legyen az első lakója egy mini lakóparki, ÚJÉPÍTÉSŰ, ikerház jellegű családi háznak Keszthely frekventált részén, a Festetics-kastély közelében, egy csendes utcában a hozzá tartozó ~300 m²-es telekrésszel. Tágas belső terek és terasz teszik egyedivé és különlegessé az ingatlant.
A beruházó több éves szakmai múlttal rendelkezik, több átadott épülettel és ugyanennyi elégedett ügyféllel. Várható átadás: 2024 év!Az ingatlan a kor előírásainak megfelelően minőségi anyagokból és magas műszaki tartalommal épül.
Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, a homlokzat kívülről 15 cm-es EPS szigetelőrendszerrel és nemes vakolattal, míg a belső falak 10 és 25 cm-es válaszfaltéglákból készülnek.
Aljzaton 10 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a tetőszerkezet 20 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel.
A külső ajtók, ablakok UV stabil műanyag 70/80/85 mm-es profilvastagságú 3 rétegű Argon gáz töltésű hőszigetelt üvegezéssel, míg a belső ajtók fa tok és dekor ajtólappal kerülnek beépítésre.
Tető héjazat Azzuro égetett kerámia tetőcserépből.Az energiatakarékos modern épület teljes fűtésrendszer kiépítése saját termosztátos vezérléssel, 9 kW elektromos kazánnal. Emeleten központi kazánról radiátoros, hűtőközeges, elektromos radiátorral, a fürdőszobában csőradiátorral. Földszinten teljes területen hűtőközeges aluminium betétes műanyagcsöves padlófűtéssel központi kazánról. Tetőszerkezetre kb. 3,5 KW-os napelem rendszerserül.


A nettó 104 m²-es, belső szintes házak csak a garázsoknál érnek össze, kertjük egymástól leválasztva, elszeparálva, ezzel is biztosítva a lakók zavartalan nyugalmát. A kiváló tervezésnek köszönhetően praktikus, szeparált és kényelmes otthona lehet.
A garázs alapterülete: 16 m².

Az ár tartalmazza a teljes körű műszaki és gépészeti kivitelezést a kerítéssel és a tereprendezéssel együtt.
Az ár NEM tartalmazza a padló és falburkolatokat, a szanitereket!
Emelt szerkezetkész ár: 98 000 000 Ft.

A kivitelező vállalja a kulcsrakész átadást is, amely külön megállapodás részét képezi!

Részletes műszaki leírásért kérem keressen!

Ha az alaprajzok és a fotók alapján úgy ítéli meg, hogy személyesen is megtekintené a házat vagy bármely kérdés felmerül az ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal!


Tel: 70-263-5362

Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 263 5362
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban