Gazdálkodóknak, életmódot váltóknak nagyszerű lehetőség

7421 Nyomtatás Ajánlás Facebook

(Nagy)Családos gazdálkodóknak, életmód váltáson gondolkodóknak nagyszerű lehetőség

Szarvas kültelki, zártkerti részén eladóvá vált egy tehermentes, 1990-ben épült, 190 m2 alapterületű, kétszintes, tetőtér beépítésű téglaépület. A házba lépve hatalmas közösségi/családi tér fogad minket egy kellemes kandallóval. A földszinten 3 szoba, konyha, fürdőszoba, 2 különálló mellékhelyiség, valamint raktárhelyiségek, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba találhatók. A ház vendéglátóhelyként is üzemelt, de akár panzióként is van benne fantázia.
Az épület felújításra szorul, amihez egy teljeskörű statikai szakvélemény, illetve a szükséges munkálatok elvégzésére árajánlat is rendelkezésre áll.
A kerítéssel körbevett udvaron épített kemence, tűzrakóhely, tűzifatároló, mellettük egy hangulatos lugas biztosítja a pihenést. Fúrt kútra is gondolt a tulajdonos ezzel óvva a környezetet, és persze a pénztárcánkat is.
A teljes terület 4617 m2, amiből 581 m2 udvar, 1784 m2 szántó, 2252 m2 gyümölcsös besorolású.
Állattartásra alkalmas karám, állatfeldolgozásra használható épület is van a területen, így igazából akár teljeskörű önfenntartásra is teljesen alkalmas a tanya.
Kültelki tanyasor része, tehát nem egy elhagyatott hely, mégis maximális a béke, a csend, a nyugalom. Ha pedig egy kis pörgésre vágyunk, Szarvas központja autóval 2 percnyire elérhető.

It is a great opportunity for (large)family farmers and those thinking about changing their lifestyle

A two-storey, attic brick building, built in 1990, with a floor area of 190 sqm, with built-in roof second floor, on the outskirt of Szarvas. Entering the house we are greeted by a huge communal / family space with a pleasant fireplace. On the ground floor there are 3 rooms, a kitchen, a bathroom, 2 separate toilets and storage rooms, on the second floor there are 3 rooms and a bathroom. The house also operated as a restaurant, but even as a boarding house it has potientials.
The building is in need of renovation, for which a comprehensive static expert opinion and a price quote for the necessary work are also available.
There is also an oven, a fireplace, a firewood storage and a cozy gazebo in the courtyard surrounded by a fence. The owner also thought of a drilled well, thus protecting the environment and, of course, our wallet.
The total area is 4617 m2, of which 581 m2 is yard, 1784 m2 is arable land, 2252 m2 is orchard.
There is also a paddock suitable for animal husbandry and a building that can be used for animal processing, so in fact the farm is completely suitable for full self-sufficiency.
It's part of a farm line, so it is not a deserted place, yet peace, quiet, tranquility is at its maximum. And if you want a little spin, the center of Szarvas is a 2-minute drive away.

Mélykúti Ferenc
PRÉMIUM

Mélykúti Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szentes
+36 (30) 606 6502
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban