Bármit vállalkozna, itt megtalálhatja számításait

5385 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisváros központjában, frekventált helyen eladó ez a 4 egységből álló épületegyüttes. A területen található egy mai napig jövedelmezően üzemelő élelmiszerbolt, egy ezermester bolt, egy söröző, amely bármikor újra indítható,valamint egy 450 nm nagyságú csarnok, mely bútoráruházként funkcionált. Gépjárművel a parkolás mind az utcán, mind a belső udvaron megoldott. A belső udvar kisteherautóval könnyen járható. Az épületek mögött még található egy nagyobb zöld terület is, melyet új tulajdonosa beépíthet, vagy bármi egyéb módon hasznosíthat. Minden ingatlan minden mgefelelő engedéllyel rendelkezik!
A söröző, valamint az élelmiszerbolt az utcafronton találhatóak, a söröző melegkonyhával is rendelkezik. Az élelmiszer boltot jelenleg bérlő üzemelteti, aki egy új tulajdonos esetén is szívesen folytatná a tevékenységet.
A vételár egyik épület bútorzatát, és gépesítését sem tartalmazza, azok külön megbeszélés tárgyát képezik. A tulajdonos a komplexumot egyben szeretné értékesíteni,de az egyenkénti értékesítéstől sem zárkózik el! Ha valaki épületenkénti vásárláson gondolkodik, úgy az árak felosztása a következő: Söröző- 25.000.000 Ft, Bútordiszkont- 30.000.000 Ft, barkácsbolt- 10.000.000 Ft, az élelmiszerbolt pedig 20.000.000 Ft.
Mind a 4 épület rengeteg lehetőséget rejt magában, és garantált, akár azonnali bevételi forrást biztosít. Ha vállalkozna, ez a tökéletes lehetőség! Ne keresgéljen tovább, hiszen mind a kisváros, mind a közeli horvát, szlovén határ, valamint az M7-s autópálya közelsége is garancia a hamar megtérülő befektetésre.
Stolcz Gábor pérmium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor
PRÉMIUM

Stolcz Gábor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban