Holecska Árpád

Holecska Árpád

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (20) 954 0254
Üdvözlöm !

Holecska Árpád János vagyok 1998-ban szereztem meg az ingatlanközvetítő és értékbecslő bizonyítványomat. Azóta foglalkozom ingatlanokkal.
Először kis irodáknál kezdtem a pályafutásomat, majd a nagy hálózatok is tagjai közé emeltek. Célom mindig is az ügyfelek korrekt tájékoztatása és segítése volt.

Mindenki a lehető legjobb áron, a lehető leggyorsabban szeretné értékesíteni ingatlanát!
Én ezért vagyok itt!

Ne fogja vissza magát, ha lakását, házát, garázsát vagy telkét kívánja eladni!
Ez senkit nem kötelez semmire- lehet nem kötünk üzletet, csak új ismeretséget!

Hívjon! Beszéljünk!

Tisztelettel: Holecska Árpád János

Ingatlanok

Nyúl úr a szomszédja

Baks
Eladó családi ház, 95 m2
13 500 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Nyugalom, kis kert

Szeged Subasa
Eladó zárt kert
11 000 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Belterületi építési telek Sándorfalván

Sándorfalva
Eladó telek
6 700 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Belvárosi kényelem

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 119 m2
89 000 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Zártkert belterület határán

Szentes
Eladó zárt kert
5 500 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Délceg Vitéznek

Szeged Petőfitelep
Eladó családi ház, 104 m2
72 000 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Alkonytól pirkadatig

Szeged
Eladó tégla lakás, 69 m2
42 900 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Telek Baks közepén

Baks
Eladó telek
16 000 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Bejáratott üzlethelyiség Algyőn eladó!

Algyő
Eladó üzlethelyiség, 21 m2
6 300 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Puszta ha mérges

Pusztamérges
Eladó telek
1 700 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Baksi telek eladó

Baks
Eladó telek
1 300 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Építési telek Bakson

Baks
Eladó telek
1 000 000 Ft
Holecska Árpád

Holecska Árpád

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Szeretném megköszönni Árpád rengeteg segítségét, melyet lakás vásárlásomhoz nyújtott. Minden gyorsan ment, pedig volt probléma elég és ráadásul karácsony előtti napokban voltunk. Segített megszervezni a találkozókat, beszerezni a szükséges dokumentumokat és szerződést kötni. Folyamatosan tájékoztatott, és azóta is támogat, ha még kérdésem van, vagy valamit nem tudok elintézni. Nagyon hálás vagyok mindezért, és jó szívvel ajánlom őt mindenkinek, aki ingatlanközvetítőt keres.

Dr.Z. Éva

Kedves Holecska Árpád ! Nagyszerű munkát végez, sok kitartást az elkövetkezendő évekre. Minden munkának a gyümölcse életünk szebbé , jobbá tételét kívánja finanszírozni, Segítőkész emberek lassan feledésbe merülnek, Ön egyáltalán nem azok közé tartozik, méltóság teljesen intézi az ügyeket, szabadnapján is készségesen bemutatta az ingatlan, ezt nagyra értékelem. Összegezve a vétel számomra nem volt megterhelő idegállapot. Üdvözlettel: Biacsi Anna Mária

Biacsi Annamária

Kedves Árpád ! Ezúton is szeretném megköszönni a sikeres ingatlan eladásban nyújtott lelkiismeretes munkádat és az egészhez tanúsított korrekt hozzáállásodat. Azt külön köszönöm hogy nagyon jó áron sikerült eladni a lakásunkat. További munkádhoz kívánok sok erőt és egészséget! Üdvözlettel: Szendi-Horváth Zoltán

Szendi-Horváth Zoltán

Eladóként egy korrekt, segítőkész és színvonalas szolgáltatással volt dolgunk. Árpád szakmai felkészültsége egészen kivételes volt, kérdéseinkre azonnal válaszolt, mindig rendelkezésünkre állt. Az ingatlant pár hónapon belül sikerült eladnia. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, ha a jövőben lesz másik eladó ingatlanunk, biztos, hogy a VING-en keresztül fogjuk meghirdetni. Csak ajánlani tudom őket.

Kis Dávid

Tisztelt Holecska Árpád! Szeretném megköszönni, hogy az ingatlanom eladásával összefüggésben a segítségemre volt! Már az első találkozás alkalmával megnyugtatóan és széleskörűen tájékoztatott a megbízással kapcsolatosan. Az ingatlanom eladása gyorsan és rugalmas, de kielégítő körülmények mellett zajlott. A jövőben csak ajánlani fogom! Ezúton ismételten szeretném megköszönni a segítséget! Munkájához további sok sikert kívánok!

dr.Dani Róbert

Ingatlanom értékesítését Önökre bíztam. Munkatársuk Holecska Árpád segített az értékesítésben. Pontos, részletes tájékoztatással, jó ütemezéssel könnyítette meg az ingatlan tulajdonosváltását. A szerződés megkötés jogi intézése is kifogástalan volt. Ajánlom és ajánlottam is tovább!

Maróti Péter

Köszönjük Árpád munkáját! Gyorsan, korrekten és a vállunkról a lehető legtöbb terhet levéve intézte az ingatlan eladását. Mindig elérhető volt, bármilyen kérdésre igyekezett pontosan válaszolni.( Egy másik ingatlant segítség nélkül adtunk el, így van mivel összehasonlítani.) Hálás köszönet az ügyintézésért, és a korrekt munkavégzésért. Szerintem a jutalék is megfizethető, és megdolgozott érte az értékesítő. Akinek eladó ingatlana van bizza rá nyugodtan!

Deák Lászlóné