Dr. Puy Tamás

Dr. Puy Tamás

  • Ügyvéd
  • Kecskemét
Üdvözlöm, Dr. Puy Tamás ügyvéd vagyok!

A József Attila Tudományegyetem Állam – és Jogtudományi Karán szereztem jogi diplomát. 2004 óta folyamatosan az ügyvédi pályán tevékenykedem. Közel 20 éve működtetek két saját irodát Bács-Kiskun vármegyében, egyrészt a megyeszékhelyen, Kecskeméten másrészt Lajosmizsén.

A megbízóim elé tárom cselekvési lehetőségeiket és segítek a helyes döntésük meghozatalában. Megbízásaim ellátása során az ügyeket magam viszem, ezrét legtöbb ügyfelemmel kölcsönös bizalmon alapuló hosszú távú munkakapcsolatot ápolok az első ügyek befejezését követően is.

15 éves gyakorlattal rendelkezem az ingatlanjog területén. Megbízóimat -mind vevői mind eladói oldalon- sikerrel képviselem az okiratszerkesztések közben, továbbá a kapcsolódó hatósági – szükség esetén – bírósági eljárásokban.
Az általam szerkesztett okiratok mindig és maradéktalanul megfelelnek valamennyi banki hitel -és jelzálog alapú eljárásokban, továbbá az állami támogatásokat igénybe vevő családok és vállalkozások ügyleteiben.

Szakterületeim az ingatlanjog, a családi – vagy társasházakkal és lakásokkal kapcsolatos okiratszerkesztés, a termőföldekkel és tanyákkal kapcsolatos ügyek, az osztatlan közös tulajdonnal kapcsolatos ügyintézés, az öröklési jog, a házassági vagyonjog, valamint a társasági – és cégjog.

Várom jelentkezését!