Dr. Filep Balázs

Dr. Filep Balázs

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Ügyvéd
  • Veszprém
Dr. Filep Balázs vagyok, a Veszprém Megyei Ügyvédi Kamara által bejegyzett egyéni ügyvéd.

2001. évben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Állam – és Jogtudományi Karán, azóta folyamatosan az ügyvédi pályán tevékenykedem, 2013. óta önálló ügyvédként.
Pályám kezdetétől a polgári jog irányába próbáltam orientálódni, mely jogterületen belül megbízóim elvárásai alapján egyre hangsúlyosabb szerepet kapott az ingatlanjog, mind az okiratszerkesztés, mind a hatóságok, bíróságok előtti képviselet formájában.
Célom az ügyvéd és ügyfél közötti, bizalmon alapuló hosszú távú ügyfélkapcsolat kiépítése. Kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy az általam képviselt jogterületen magas szakmai színvonalú, naprakész szolgáltatást tudjak nyújtani. Ennek érdekében irodám együttműködést alakított ki értékbecslő-, könyvelő-, és hitel ügyintéző vállalkozásokkal.
Vállalom többek között az ingatlan-nyilvántartást érintő ügyletek lebonyolítását, szerződések elkészítését. Filozófiám, hogy egy szerződéskötés akkor éri el célját, ha valamennyi fél kölcsönös érdekeinek szem előtt tartásával, a reális teljesíthetőség hangsúlyával kerül szerkesztésre. Így értem azt el, hogy mára egy stabil, személyes ajánlások útján kialakult ügyfélkört tudhatok magam mögött.

Forduljon hozzám bizalommal!