Berecz Pál
PRÉMIUM

Berecz Pál

  • Ingatlanértékesítő
  • Győr
+36 (70) 562 6999
Kedves Érdeklődő!

Több, mint 10 éves építőmérnöki minőségellenőrzési tapasztalatom segítségével engedje meg, hogy segítsek egy minőségi otthont találni Önnek.
Az ingatlanértékesítést érdeklődésből, egyfajta hobbikét végzem, de ne gondolja, hogy emiatt ne végezném precízen, lelkiismeretesen, lendületesen. Mindig érdekeltek az ingatlanok és a belső építészet, ezért is vágtam bele, hogy ezzel hivatásszerűen foglalkozzak.
3 gyerekes családapaként hiszem, hogy az ingaltan az egyik legnagyobb vagyoni értéke a családnak, melynek kiválasztására különösen nagy gondot érdemes fordítani. Egy ingatlan kiválasztása többnyire évtizedekre szóló elköteleződés, érdemes hát szakértő segítségét kérni!

A mögöttem álló profi csapat komplex támogatást nyújt mind eladás, mind vétel esetén, hitelügyintézéstől kezdve energetikus szakvéleményen át ügyvédi tanácsadásig.
Csapatunk hatékony hirdetéskezeléssel segíti a mielőbbi vevő/eladó megtalálását, hogy egy mindenki számára előnyös üzlet végén ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek.

Engedje meg, hogy együtt menjünk végig ezen az úton, keressen bizalommal!

Ingatlanok

Videó elérhető

Győrtől 10 km-re családi ház eladó

Győrzámoly
Eladó családi ház, 154 m2
89 900 000 Ft
Berecz Pál

Berecz Pál

Építési telek Bodonhelyen eladó

Bodonhely
Eladó telek
5 000 000 Ft
Berecz Pál

Berecz Pál

Dupla építési telek Bodonhelyen eladó

Bodonhely
Eladó telek
12 000 000 Ft
Berecz Pál

Berecz Pál

Videó elérhető

Újszerű, igényes családi ház Győr - Szigetben

Győr Sziget
Eladó családi ház, 107 m2
129 000 000 Ft
Berecz Pál

Berecz Pál

Videó elérhető

Csinos kis ház Pinnyéden

Győr Pinnyéd
Eladó családi ház, 65 m2
74 900 000 Ft
Berecz Pál

Berecz Pál

Szigetelt ház Pázmándfalun

Pázmándfalu
Eladó családi ház, 70 m2
39 000 000 Ft
Berecz Pál

Berecz Pál

Ikerház Nyúlon

Nyúl
Eladó ikerház, 76 m2
59 900 000 Ft
Berecz Pál

Berecz Pál

Üzlethelyiség Marcal II-n

Győr Marcalváros II., Déry Tibor utca
Eladó üzlethelyiség, 121 m2
72 000 000 Ft
Berecz Pál

Berecz Pál

Nagybajcson eladó telek, akár kész tervekkel együt...

Nagybajcs
Eladó telek
19 990 000 Ft
Berecz Pál

Berecz Pál

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Több évnyi ingatlan keresgélés során, meglehetősen sok ingatlanossal találkoztunk. Pál hozzáállását és korrektségét kiemelkedőnek tartom. Mindkét felet képviseli és mindent megtesz a konszenzus érdekében

Szabó J.

Precíz,pontos,megbízható, segítőkész es ami a fő -legjobb tulajdonsága hogy tisztességes

Szabó Katalin

Pali közvetlen, felkészült, kedves és ami a legfontosabb! Tisztességes!

Boczor Judit

Berecz Pál ingatlanértékesítő munkájával és személyével teljes mértékben elégedettek voltunk. Nagy szakértelemmel, udvariasan és maximális korrektséggel dolgozik: részletesen tájékoztat az ingatlan előnyeiről, sőt esetleges hátrányairól is, folyamatosan rendelkezésre áll és megbízható módon intézi az ügyeket. Nyugodt szívvel ajánlom a jövőbeni ügyfeleknek.

Földes Csaba

Vásárlóként találkoztam Palival, aki a teljes adásvételi folyamat során rendelkezésemre állt, elérhető volt, szakmai jellegű kérdéseket is megválaszolta, segített az eladóval történő egyeztetésben, ha arra volt szükség, akkor személyesen találkoztunk, akár ünnepnapon is. Ha egy korrekt, megbízható, elérhető ingatlanost keresel, akkor Pali személyében megtaláltad.

Vajda Csaba

Berecz Pál profi hirdetést készített a családi házunkról, fotókkal, videóval. Nagy lelkesedéssel és szakértelemmel mutatta be az ingatlant az érdeklődőknek, kiemelve a ház előnyeit. Nagyon kedves, ugyanakkor szakmailag kiváló és megbízható értékesítő. Bárkinek szívesen ajánlom, aki ingatlant szeretne venni vagy eladni.

Cseh László Kálmánné