Újszerű, igényes családi ház Győr - Szigetben

957 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha egy újszerű, jól felszerelt, igényes otthonra vágysz jó helyen, ezt ne hagyd ki!

Győr egyik legkedveltebb részén, Győr Sziget városrészében eladó ez a gyönyörű családi ház az új uszodától nem messze. Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik, hiszen a város központja pár perc alatt elérhető, ugyanakkor csendes, nyugodt környezetben található. A ház ablakaiból örök panoráma nyílik a Rábcára, ha kedvünk kívánja kellemes sétát tehetünk Pinnyéd felé vagy a Püspökerdőbe.

Az épület 3 szintből áll, összesen 93 m² lakótérrel rendelkezik, de ezen felül van még kb. 70 m2 pince, egy tágas egy állásos garázs és egy nagy terasz, valamint a beépíthető tetőtér. A telekméret 312 m², így bőségesen van hely a kényelmes kikapcsolódáshoz, kerti sütögetéshez. A ház fiatal és újszerű állapotban (2015-ben épült) van, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a felújítási költségek miatt.

Az alsó szinten található a modern konyha, a tágas nappali, ahonnan a terasz is nyílik és mindkét fürdőszoba (az egyik zuhanyzós, a másik kádas). Félszint eltolással található a két hálószoba mindkettő külön gardróbbal. Minden helyiség klimatizált!
A tetőtér beépíthető, ide külön lakrész is kialakítható fürdőszobával. Ennek feljárója az előszobából nyílik, így ez további lehetőségeket rejt magában!

Az ingatlan minősági anyagokkal van felszerelve, így nem csak modern és ízléses, de hosszú távon is megbízható. Falai 38-as téglából épültek, 10 cm-es szigeteléssel vannak ellátva.
Az elektromos garázskapu pedig még kényelmesebbé teszi a hazaérkezést.

A hatalmas pince sok praktikus tárolási lehetőséget biztosít, de itt található a kazánház is (kondenzációs gázkazán ÉS vegyestüzelésű kazán), valamint egy külön WC is.

A parkosított, rendezett kertben található egy kényelmes kerti grillezőhely és az udvarban van lehetőség gépjárműbeálló kialakítására is.

Külső képeket és a pontos címet, telefonos adategyeztetést követően tudok kiadni.

Ne habozz! Hívj bármikor és nézzük meg!
06-70/56-26-999
A videót láttad már? :-)

Cégünk ügyvédi szolgáltatásokkal, bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi tanácsadással, illetve rövid határidejű energetikai tanúsítvány elkészítésével segíti az ügyleteket.

Berecz Pál
PRÉMIUM

Berecz Pál

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 562 6999
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban