Újépitésű ikerházfél eladó Szigetszentmártonban!!

385 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeretnél elköltözni egy csendes, barátságos környezetbe? Akkor ez a szigetszentmártoni, ikerházunk lehet az álmaid otthona! Az ingatlan 600 m²-es telekterületen fekszik, amely a település zöld övezetében található, így garantáltan friss levegőt és nyugodt környezetet biztosít. Az ikerház 111 m²-es lakótérrel rendelkezik, plusz 18,60 m2 garázs, így bőven van hely minden családtagnak. A kulcsrakész állapotának köszönhetően nem kell aggódnod a felújítással kapcsolatban. A hatalmas, 4 szobás alapterület mellett egy tágas nappali is rendelkezésedre áll, ahol a család összegyűlhet egy jó film vagy beszélgetés erejéig. A kényelmedről pedig két fürdőszoba gondoskodik, hogy ne kelljen várakoznod reggelente. Az alacsony fenntartásnak köszönhetően pedig nem kell aggódnod a kiadások miatt.
Az ingatlan fűtése kombi gázcirkó padlófűtéssel. 3 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók, 10 cm hőszigetelés. A ház tégleépítésű. A nappaliban hűtő-fűtő klíma beszerelve. A riasztórendszer és a kaputelefonrendszer kiépítve.
Átadás: 2024 augusztus.
Az ikerház a központban található, közel az általános iskola, a faluban található bölcsőde és óvoda is, illetve szintén közel vannak a boltok, a HÉV-megálló, és a buszmegálló. A településen van benzinkút, orvosi ügyelet, gyógyszertár és posta is.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hivjon bármikor a hét bármely napján.
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele...

Szűcs Judit

Szűcs Judit

1 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Dömsöd
+36 (70) 630 0838
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban