Tescohoz közel, csendes utcában ház eladó

4496 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsabán a Tesco-hoz közel eladó egy vegyes falazatú (nagy része tégla) családi ház. A Szarvasi úttól nem messze, jó közlekedési lehetőséggel, ugyanakkor mégis csendes utcában található. Nagycsalád részére kiváló lehetőség, hiszen az 5 szoba kényelmes és élhető teret biztosít az új tulajdonosának.
Az ingatlan folyamatosan karbantartott volt és bár gépészetileg nem a legkorszerűbb, de minden működik, és akár költözhető, lakható is azonnal.
A több mint 1000 nm-es telek hátsó udvara tökéletes lehetőséget nyújt pihenéshez, vagy egy veteményes kert, de akár játszótér is kialakítható benne. A ház ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének elszakadni a város zajától és egy nyugodt környezetben élni.

Ha szeretne több információt kapni erről az ingatlanról, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is!

Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban