Tégla építésű ikerház önálló lakása Jaminában

406 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy nagyon masszív, két lakásos családi ház egyik lakását kínáljuk megvételre, Jamina városrész jó közlekedéssel rendelkező részén.
A teljes lakóház 1090 m2-es telken 158 m2-es belső hasznos alapterülettel, és a jó állapotú, 90 m2-es melléképület 1974 után készült, masszív, 80cm-es sávbeton alapozással, beton lábazattal, tégla falazattal, valamint erős, vörösfenyő tetőszerkezettel.

Az alaprajz tükörszimmetrikus, a két külön lakás teljesen egyforma alapterületű, elrendezésű, külön utcai bejárón közelíthető meg, saját gépjármű-beállóval, garázzsal, egyéb melléképületekkel és kertrésszel rendelkezik.
A jelen hirdetésben szereplő lakrész 79 m2-es hasznos alapterületű, a hozzá tartozó melléképület-fél 45 m2, a telek fele 545 m2.

A tájékoztató alaprajz bemutatja a helyiségeket, azok méretét és elhelyezkedését.

A fotók tükrözik az ingatlan állapotát: jó elrendezésű, jó állapotú, azonnal költözhető lakás, mely igény és lehetőség szerinti felújítást, modernizálást igényel.
A nyílászárók és burkolatok cseréjével, a terek átgondolásával egy kényelmes, modern otthont lehet belőle varázsolni, amihez igazán reális áron juthatnak hozzá, akik jelenleg tégla falazatú, jó állapotú családi házat keresnek.

Külső fotókat email-cím megadása után tudok küldeni!

Hívjon, írjon, keressen bizalommal további infókért, egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

+36 20 9362 513
Krizsán Ibolya

Irodánk teljes körű segítséget nyújt az adásvétel sikeres lebonyolítása érdekében: ügyfeleink rendelkezésére áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus, és bankfüggetlen hitel-ügyintéző.

Amennyiben a vásárláshoz szeretné értékesíteni már meglévő lakását vagy házát, ingatlanát díjmentesen felmérem, és megbeszéljük a lehetőségeket!

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

1 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (20) 936 2513
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban