Takaros kis családi ház Szarvason

5195 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Takaros kis családi ház Szarvason

Békés megye egyik kedvelt turisztikai célpontja Szarvas, ahol nem csak nyaralni jó, hanem élni is érdemes. A víz közelsége, a barátságos emberek, a holtág menti nyaralók, a Vízi Színház, az Arborétum nagy vonóerő az ide látogatók számára.
Az eladásra kínált kertes ház a város peremén található. 1970-es években épült téglából, a 908 m2 területű telek bentebb eső részén, egy széles előkert után. A mostani otthonos belső kialakítását később kapta egy felújítás során, amikor is nyílászárókat cseréltek, kandallót építettek, új padló burkolatot és fürdőszobát alakítottak ki. Ugyanekkor a teljes tetőszerkezetet is kicserélték.
A 100 m2 területen 3 szoba, tágas konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, külön WC-mosókonyha és egy kinti helyiség kapott helyet. Különlegessége az ingatlannak, hogy még egy udvarról nyíló bejárattal megközelíthető helység is tartozik hozzá. Ez helyet adhat egy vállalkozásnak: masszőr-kozmetika-kis iroda vagy bármi. De lehet ez egy külön lakrész vagy kinti konyha, műhely, kinek mire lenne szüksége. Ennek a helyiségnek a felújítását nem fejezték be, ez az új tulajdonosra vár, valamint a ház külső szigetelése is.
A fűtése jelenleg gázzal történik konvektorokon keresztül és egy kandallóval.
Az udvara rendezett, zöld növényzete már adott, ahol egy kb. 25 m hosszú betonozott beállósávon lehet megközelíteni a garázst.
A konyhában található szép fenyő konyhaszekrény is a vételár része. A többi bútor megegyezés tárgyát képezi.
Ha szeretne egy hangulatos, élhető házat vásárolni ez egy jó választás.

Restály Éva

Restály Éva

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 571 9454
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban