Tágas családi othon számtalan lehetőséggel Zsámbékon

5210 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Zsámbék központjához közel, egy igazán nagy méretű családi házat, mely akár több generáció együttélésére is alkalmas, valamint azonnal birtokba vehető.

A 285m2-es két szintes épület, az 1970-es években épült téglából , és 10 cm külső hőszigeteléssel van burkolva.
Az ingatlan egy 2114 m2-es telken helyezkedik távol (kb 100 m ) az utcafronttól ,így a kert rész az épület előtt található .
Az igazán egyedi hangulatú kialakítással rendelkező családi otthon, átlagos állapotú, kényelmes terek és kellemes, nyugodt környezet jellemzi. A nagy méretű telken egy gépkocsi tárolására alkalmas zárt garázs , illetve két gépkocsi beállására alkalmas fedett garázs, továbbá egy pince, ásott kút, és egy melléképület helyezkedik.

Az ingatlan alsó szintjén kialakításra került két tágas hálószoba, konyha egy légtérben az étkezővel, illetve egy fürdőszoba együtt a WC-vel.
A felső szinten, mely két külön bejárattal is rendelkezik, helyet kapott egy tágas, napfényes, Budai hegyekre körpanorámás nappali, mely egy légtérben található az étkezővel és a konyhával, háztartási helyiség, közlekedő, négy kényelmes hálószoba, a megszokottnál nagyobb gardróbszoba, és nem utolsó sorban két fürdőszoba+ WC. Örökzöldekkel körül ölelt fedett terasz tartozik ehhez a szinthez, mely egy hússzú nap után igazi kikapcsolódást nyújt.

A fűtésről gázcirkó gondoskodik, radiátorok illetve padlófűtés hőleadásával, valamint az egyik szinten búbos kályha, míg a másik szinten épített kályha is található.
Elhelyezkedésének köszönhető, hogy akár üzleti tevékenységre is tökéletesen alkalmas, de akár befektetés céljából is bátran ajánlom, illetve több generáció együttélésére is kiváló választás lehet.

Ajánlom mindazon kedves érdeklődők részére, akik számtalan lehetőséget rejtő, kiváló helyen fekvő családi házukat keresik.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal!!!!

Slájer Tamás

Slájer Tamás

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban