Szigethalom központjához közel új építésű családi ház eladó!

945 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk egy új építésű, amerikai konyhás nappalis, plusz négy hálószobás családi házat Szigethalom központjához közel, egy csendes utcában.
Az ingatlan nettó alapterülete 109 nm, amelyhez egy 20 nm-es terasz is tartozik. Déli tájolása miatt bővelkedik a természetes fényben. Az ingatlan belső elrendezése rendkívül praktikus a központi nagy térrel, négy kényelmes hálószobával, amely alkalmas lehet akár 5-6 fős család számára is.
Az új tulajdonosnak lehetősége van saját ízlésére alakíttatni a belső tereket. (pl. meleg, hideg burkolatok, fal színek) Az anyagok árát egy értékhatárig az ingatlan ára tartalmazza. Külső falak színezve, a bejáró út, ház körüli területek térkövezve, tehát a külső környezet rendezésre került, a ház néhány héten belül birtokba vehető.
A fűtést modern gázkazán biztosítja padlófűtéssel, míg a nyári hónapok kellemes hőmérsékletéről hőszivattyús klíma rendszer gondoskodik.
A közelben hivatalok, boltok, iskolák, óvodák könnyen elérhetőek. A ház tökéletes választás azok számára, akik egy csendes, mégis minden szükséges infrastruktúrával rendelkező helyen szeretnének élni Budapest közelében, amely mindössze 20 km-re van. Szigethalom a Ráckevei-Duna partján helyezkedik el, amelynek a partján lévő üdülőterületeken stégekkel és sétányokkal találkozhatunk illetve hangulatos vendéglátóhelyekkel.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az igényesen kivitelezett családi ház, keressen bátran további információkért vagy egyeztessünk időpontot a megtekintésére!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd és hitelügyintéző is!

Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban