Szepetneken csendes utcában, családi ház!

5821 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától pár percre, Szepetnek csendes utcájában vált eladóvá ez a 71m2-es családi ház, mely egy 962m2-es telken került megépítésre az 1970-es években. Az ingatlanban a tulajdonosok korábban azaz a 2008-as évben felújítási munkálatokat végeztek. Amik akkor elkészültek: tető héjazat cseréje (új lécezés, bitumenes zsindely), új víz és szennyvízhálózat kiépítése, új villamosrendszer beépítése, új hideg és meleg burkolatok lerakása a teljes lakrészben, új műanyag ablakok beépítése, új fürdő és mellékhelység kialakítása, új konyha beépítése. Az ingatlan külső homlokzata nem került szigetelésre. A belső lakrész melegét egyedi gáz konvektorok és a nappaliban elhelyezett kandalló szolgáltatja. Tájolás: Dél - Kelet.
Belső lakrész helységei: 2 külön bejáratú szoba, amerikai konyha nappali étkező, előszoba, külön fürdő, külön mellékhelység.
Az udvarban található még melléképület is. (Tárolók) Gépkocsi parkolása az udvarban megoldott, de garázs nem található a területen.
Ha Ön szeretne egy családi házat, mondhatni Nagykanizsai lakás árban, ami egy tisztasági festést követően költözhető, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. Falusi CSOK igénybe vehető. Kulcs az irodában.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

9 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban