Szegeden AKCIÓS új lakás az Árkád közelében.

5183 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden, az Árkádtól 500 méterre, a Kálvária tér közelében új építésű, 4 szintes, liftes, 18 lakásos társasházban 2023 őszén, kulcsrakész átadással modern tervezésű lakásokat kínálok eladásra.
A 32-96 m² alapterületű lakások közül mindenki megtalálja a számára megfelelő otthont. Garázs és beálló vásárolható.
A hirdetésben található lakás udvari, alapterülete 77 m2. Ugyanez az elrendezés az 1. emeleten és a 2. emeleten is elérhető.
Az ingatlan a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelel, mind szerkezetileg, mind esztétikailag és nem utolsó sorban energetikailag is!
Fokozottan energiatakarékos kialakításának köszönhetően Önnek minimális rezsiköltségekkel kell számolnia, amely a kiváló minőségű prémium falszerkezetnek, nyílászáróknak és szigetelési technológiáknak köszönhető (lift, 3 rétegű, hőszigetelt üveg, hő- illetve hangszigetelt fal aljzat, padlófűtés, 10 cm-es külső szigetelés).

- új építésű társasház
- kulcsrakész
- lift, tágas lépcsőház
- garázs, illetve kocsibeálló vásárlási lehetőség
- prémium minőségű anyagok
- alacsony fenntartás
- frekventált elhelyezkedés
- jó tömegközlekedés
- értékálló befektetés
A kitűnő tömegközlekedésnek köszönhetően számos busz- és villamosjárat segítségével juthatunk el Szeged bármely részére.
A közelben a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások (élelmiszerüzlet, iskola, patika) és a belváros is mindössze 10 perc sétatávolságra elérhető.

Igény szerint teljes műszaki paramétereket rendelkezésre tudok bocsátani.

CSOK, babaváró igényelhető, és hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Prémium ingatlanértékesítő

Szabó Ernő
PRÉMIUM

Szabó Ernő

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban