Stílusos, igényesen felújított, belváros-közeli ház

855 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsaba belvárosához közeli elhelyezkedésű, teljes körűen, rendkívül igényesen, minőségi anyagokkal felújított családi házat ajánlunk kedves érdeklődőink figyelmébe.

A 92 nm-es hasznos alapterületű ház 866 nm-es telken helyezkedik el, a mellette fekvő, külön bejáraton át megközelíthető házzal társasházként van nyilvántartva.

A fotók és az alaprajz teljesen hűen bemutatják, milyen különleges az ingatlan: a felújítást végző tulajdonos szaktudásának, igényességének és ízlésének köszönhetően egy olyan házban élheti mindennapjait a szerencsés leendő vásárló, amelyben minden ott eltöltött idő esztétikai élmény is.

Nem rabolnám idejét a kondenzációs kombi-gázkazán, a csodás, átrium-hatású belső kert és egyebek méltatásával – amennyiben felkeltette érdeklődését ez a nem mindennapi lehetőséget kínáló, a provance hangulatát idéző ház, nézze meg személyesen!

Hívjon, írjon, keressen bizalommal további infókért, egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

+36 20 9362 513
Krizsán Ibolya

Irodánk teljes körű segítséget nyújt az adásvétel sikeres lebonyolításában: ügyfeleink rendelkezésére áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus, és bankfüggetlen hitel-ügyintéző.
Amennyiben a vásárláshoz szeretné értékesíteni már meglévő lakását vagy házát, ingatlanát díjmentesen felmérem, és megbeszéljük a lehetőségeket!

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

1 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (20) 936 2513
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban