Sorházi lakás, saját zöldterülettel és garázzsal!

10387 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa átmenő forgalomtól mentes, csendes utcájában, a belvárostól pár perc sétára, zárt udvaros társasházban, vált eladóvá, ez a minimál stílusban megálmodott igényes sorházi lakás, melyhez garázs valamint saját használatú zöldterületek tartoznak. Az ingatlan 1970-es években épült, a belső modernizálása pedig 2018-2019-es években készült. Ezen munkálatok kiterjedtek a teljes belső lakrészre, mely érintette az ingatlanban lévő helységek újbóli kialakítását.
Kicserélésre és modernizálásra kerültek:
- a külső és belső nyílászárok melyek alu redőnnyel és szúnyogálóval lettek felszerelve,
- a teljes villamoshálózat cseréje is megtörtént, bevezetésre került a 3 fázis (3x32A + éjszakai áram),
- energiatakarékos led világítás került a lakás minden helységébe,
- egyedileg kivitelezett elektromos infra padlófűtés került lerakásra,
- az épület homlokzata kapott egy 12cm-es külső homlokzati szigetelést,
- belső hőszigetelés és hangszigetelés,
- egyedi házimozi rendszer igényes beépítése a falakba,
- terasz beépítése, tolóajtóval és nagy üvegfelülettel hozzá egyedileg gyártott elektromos felső és oldalsó hővédő árnyékolok beszerelése,
- teljes biztonsági rendszer kiépítése (kamera + riasztó),
- beépített konyha gépesítve,
- rejtett lépcsővilágítás,
- nagy teljesítményű Samsung klíma beszerelése a felső szintre
A belső lakrész helységei: alsó szinten található egy nagy nappali étkező, melyből közvetlen teraszkapcsolattal tudunk kijutni az ingatlan mögött található saját zöld területre, mely térkővel és disznövényekkel teszi otthonossá az ott tartózkodást. Ezen kívül az ingatlanhoz a társasház zárt udvarán belül, ahová csak az ott lakok is elektromos kapun keresztül juthatnak be, tartozik egy közel 150m2-es zöld terület, épített kerti kiülővel, sütővel, bográcsozási lehetőséggel. Ezen területre bevezetésre került a villany és a víz is valamit kialakításra került itt egy automata öntözőrendszer. Visszatérve az ingatlanba, alsó szinten találunk még az igényesen kialakított konyhát, egy külön mellékhelységet, és egy lépcső alatt elrejtett tárolót ami egyben mosókonyha is. Felső szintre felérve egy kis közlekedőbe érkezünk ahonnan megközelíthető a 3 külön bejáratú szoba melyek közül az egyikhez erkélykapcsolat is tartozik, valamint a szép igényes fürdő melyben plusz egy wc is helyet kapott.
Közös költség nincs. Tájolása: Észak- Dél. Az ingatlanhoz az udvaron belül tartozik még egy igényesen felújított garázs, egy tároló és egy pincetároló is.
Ha Ön szeretne egy egyedi modern belsővel rendelkező, minden igényt kielégítő sorházi lakást, saját zöld területekkel, csendes nyugodt környezetben, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban