Sorházi lakás garázzsal eladó

288 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Sorházi lakás garázzsal eladó

Az általunk kínált ingatlan Békéscsabán, a belvároshoz közel helyezkedik el egy 6 lakásos társasház részeként. Az utcáról egy közös bejárón keresztül lehet az udvarra bejutni, ahol a lakások bejáratai és a garázsok vannak. A tégla építésű padlásteres ház lakótere 75 m2 plusz 15 m2 beépített terasz és tartozik hozzá egy 22 m2-es garázs, ahol még egy pakolásra alkalmas kis padlásrész és szerelőakna is helyet kapott.
A ház eleje szigetelt, mindkét oldalról lakások határolják, így fűtés költsége nagyon kedvező.
A földszinten található egy amerikai konyhás nappali, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy tároló-gardrob és egy zárt terasz, ahonnan közvetlen a külső teraszra és a 30 m2-es kis saját udvarra juthatunk. Az emeleten helyezkednek el a hálószobák és egy kádas fürdőszoba.
Fűtését egy kombi kazán működteti, a fa nyílászárók egyedileg készültek, hőszigeteltek. Az öt évvel ezelőtti felújítás során a villanyhálózatot kicserélték, újra burkoltak és akkor készült el a konyha és a fürdőszobák mai formái is.
Ezt az ingatlant azok válasszák, akik nem akarnak kertet gondozni ugyan akkor szeretnék, ha lenne egy kis kerti sütögetéshez helyük, saját garázsuk és vágynak egy belváros közeli, ámde mégis csendes környezetre.
Tehermentes és azonnal költözhető.
További információért kérem, keressen telefonon!
Vevőink részére a szolgáltatásunk ingyenes.

Restály Éva

Restály Éva

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 571 9454
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban