Részben panorámás ikerfél Szabadifürdőn

5853 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófok - Szabadifürdő új építésű lakóparkjában eladó egy minimális rezsijű részben panorámás luxus ikerfél. A két épület teljesen elszeparált módon épült fel, a két ház bejárata két különböző utcafrontról közelíthető meg, önálló helyrajzi számmal rendelkezik. A nettó alapterülete 99 m2, melyhez tartozik 22 m2 terasz, és 12 m2 erkély, így a bruttó alapterület 116 m2. A háztól pár perc alatt 2 szabad-strand is elérhető, a sóstói központ és fizetős strand, valamint az Aranypart keleti része is sétatávolságra található. A buszmegálló és a vasútállomás 400 m-re van, Siófok központja 3 km, így kerékpárral is könnyen megközelíthető.

A ház két szintes épület, melynek a földszintjén (55 m2) található az amerikai konyhás (beépített, gépesített konyhabútorral) nappali teraszkapcsolattal, egy kádas fürdőszoba, a konyhából nyíló kamra és gépészeti helyiség. Az emeleten (44 m2) három hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, és az előtér helyezkedik el.

A kert teljesen önálló (gyepszőnyeggel borított) az ikerszomszédtól magas kőkerítéssel elválasztott, 2 autó részére térkövezett kocsibeálló áll rendelkezésre. Az ingatlanhoz egyedi mérőórák tartoznak, a fűtést hőszivattyú biztosítja padlófűtéses hőleadással, továbbá egy inverteres klímarendszer is beépítésre került alternatív megoldásként.

Az ikerház magas műszaki tartalom mellett, a legkorszerűbb építőanyagok felhasználásával épült. A főfalak 30 cm-es Porotherm téglából készültek, 10 cm-es grafitos szigeteléssel, 3 légkamrás thermo üvegezésű műanyagok nyílászárók kerültek beépítésre. A házban található válaszfalak Silka hangszigetelő falazóelemekkel kerültek kialakításra. További extrák még a riasztó- és kamerarendszer, az elektromos alumínium redőny, és az elektromos kapu.

Tökéletes választás lehet családi háznak, nyaralónak vagy akár üzleti célú bérbeadásra is. Az ingatlan a hét bármely napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

A vételárba kisebb értékű lakás vagy telek értékegyeztetéssel beszámítható!

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban