Remek adottságokkal rendelkező panellakás eladó

4889 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A XVII. kerületi Borsó utcában az Újlak utcai strand szomszédságában eladóvá vált egy tágas, remek elosztású panellakás.

A lakás egy szigetelt, 4 emeletes panelház földszintjén található -így néhány lépcsőt kell csak tenni ahhoz, hogy a bejárati ajtóban
találjuk magunkat.

Alapterülete: 73 nm, elosztása szerint: Nappal étkezőrésszel, 3 hálószoba, konyha, külön fürdőszoba és mellékhelyiség, gardrób/kamra. Jelenleg a konyha és a nappali külön helyiség, de egy egyszerű falbontással könnyen amerikai konyhás nappalivá válhatnak.

A lakás esztétiaki felújítása megkezdődött, de jelentlegi tulajdosona családi okok miatt inkább eladná, így az az új tulajdonosra marad.
A villanyhálózat ellenőrizve lett, a következő 15 évben ezzel nem kell majd foglalkozni.

A ház csendes, nyugodt, családias hangulatú. A panelprogramon átesett, szigetelték. Ennek köszönhetően az ablakok már műanyagok, a radiátorokat cserélték és egyedi mérőórát kaptak. A meleget és melegvizet távhő biztosítja.

A közös költség: 8000 Ft, a panelprogram ára teljes mértékben ki lett már fizetve.

Hatalmas előnye a lakásnak, h a hálószobák felől egy óriási, kerítéssel elzárt belső park fekszik, mely a többi házzal együtt lett kialakítva -így idegenek sem a játszóteret sem a zöld területet nem használhatják.

A környéken pár perc sétára boltok, intézmények találhatóak, valamint több busz is jár a környéken, megkönnyítve ezzel az itt élők mindennapjait.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

6 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban