PENTHOUSE BUDAI PANORÁMÁVAL A PÉTERHEGYI LAKÓPARKBAN! G-T-1

9672 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kulcsrakész Penthouse lakások eladók a Péterhegyi Lakóparkban!

A lakópark 12 épületből áll, mindegyik 3 emeletes, liftes. A penthouse lakások a 3. emeleten találhatóak, épületenként maximum két lakás, nagy terasszal és panorámás budai kilátással!
A szomszédos telken teniszközpont üzemel!

A hirdetésben szereplő lakás a B épület 3. emeletén található, amerikai konyhás nappali +2 hálószobás elrendezésű. A terasz körbeveszi az egész lakást! Ugyan ez az alapterületű és elrendezésű lakás a G épületben is megvásárolható!
Alapterülete 73 m2 + 67 m2 terasz.

Az épületek fűtése házközponti fűtéssel megoldott, padlófűtéssel és radiátorokkal. A gyermekes családokra is gondolva játszótér kerül kialakításra a teljesen körbekerített, parkosított területen. A középső épületben egy orvosi rendelő és portaszolgálat is kialakításra kerül. A lakópark mindkét felén villamosmegálló található, így a tömegközlekedés is megoldott.
A lakások energetikai besorolása A+, hőszivattyús fűtésrendszerrel és napelemmel. A belső terek kialakításában lehetőség van kisebb változtatásokra.
Valamennyi lakáshoz lehetőség van mélygarázs parkolóhely és tárolóhely vásárlására is!

Várható kulcsrakész átadás 2023. december.
Áraink megegyeznek a kivitelezőével!

A feltöltött fotók a már eladásra került lakásokban készültek mintának és ötletadónak!

Amennyiben más elrendezésű vagy alapterületű lakást keres, forduljon hozzám bizalommal, a lakóparkban épülő összes lakásról rendelkezem információval!

Német Máté
PRÉMIUM

Német Máté

6 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Karrierigazgató
Szeged
+36 (30) 975 8764
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban