Panorámás zártkert Isaszeg Öreghegyen!

5568 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Isaszeg Öreghegyen kínálunk eladásra egy 964 m2 alapterületű Zártkerti telket (művelési ág alól kivett!!)
Beépíthetőség: 10%
Villany a telken belül. Vìz az utcában. Gáz, csatorna ezen a területen nincs.

A telek Isaszeg és Pécel felől is megközelíthető. Mindkét irányból gépkocsival, murvával lerakott úton elérhető.
Az út jól járható télen-nyáron. Szomszédos telkek többsége már családi házakkal beépített, állandó lakosokkal.

A telek enyhén lejtős, téglalap alakú. Utcafronti részen 20 m széles, hosszúsága: 50 m.

Az Üh jelű üdülőövezet (hétvégiházas üdülőterület) HÉSZ szerinti beépíthetősége:

- Az övezet jellemzően és elsősorban üdülőépületek elhelyezésére szolgál azonban az építési övezetek építési telkeinek területén, az OTÉK előírásaival összhangban, az alábbiak alapján esetenként más elsődleges funkciójú építmény, épület is elhelyezhető.

- Az adott építési övezeti előírásokban szereplő legkisebb telekméretnél kisebb területű kialakult és üdülő, vagy lakóépülettel már rendelkező építési telken is engedélyezni kell az építést, ha a régi helyett új üdülő, vagy lakóépület épül és az összes egyéb előírás betartható.

- Beépítési mód: Szabadon álló, 10 %, utcafronti szélesség: 16 m.

- Az építési övezetben a legfeljebb két üdülőegységes üdülőépületen kívül csak az üdülőterületi alapellátást szolgáló kereskedelmi, szolgáltató funkciójú épületek, építmények helyezhetők el.

- Az építési övezetben egy építési telken egy épület létesíthető.

- Az üdülő építési övezetekben létesített üdülőépületeken kizárólag magastető alkalmazása lehetséges. Az üdülőépületek tetőkialakításánál a tető hajlásszögének meghatározásánál alkalmazkodni kell a környezetben kialakult állapothoz és utcaképhez. A környezetben kialakult állapot, és/vagy az építési övezetre vonatkozó eltérő szabályok hiányában a tető hajlásszöge 35-45 fok között választható meg úgy, hogy a tető maximális gerincmagassága nem lehet nagyobb, mint a tényleges építménymagasság értéke + 5 m.

- Az építési övezetben a melléképítmények közül közmübecsatlakozási műtárgy, közműpótló műtárgy, hulladéktartály-tároló (legfeljebb 2,0 m-es belmagassággal), kirakatszekrény (legfeljebb 0,40 m-es mélységgel), kerti építmény (hinta, csúszda, homokozó, szökőkút, pihenés és játék céljára szolgáló műtárgy, a terepszintnél 1 m-nél nem magasabbra emelkedő lefedés nélküli terasz), kerti víz- és fürdőmedence, -napkollektor, kerti épített tűzrakóhely, kerti lugas, továbbá lábonálló kerti tető legfeljebb 20 m2 vízszintes vetülettel, kerti szabadlépcső (tereplépcső) és lejtő, szabadon álló és legfeljebb 6,0 m magas szélkerék, antenna oszlop, zászlótartó oszlop helyezhetők el.

- Az övezetben az üdülőterületre vonatkozó környezeti normatívákat meghaladó (pl. nagy szállításigényű, zajos, bűzös, vagy porszennyeződést okozó) tevékenységek nem engedélyezhetők.

- Az övezetben haszonállattartás céljára szolgáló építmény nem helyezhető el.


Jöjjön el és nézze meg! Hívjon most!

- Ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitel ügyintézés, bank független, ügyfél igényeire szabott legjobb piaci kamattal!
- Díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadás!
- Továbbá energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk!

Slájer Tamás

Slájer Tamás

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban