Ez az ingatlan foglalózva van

Otthonos, tágas lakás kiváló áron

666 Nyomtatás Ajánlás Facebook

JÓ ÁLLAPOTÚ, TÁGAS OTTHON VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT!

Eladásra kínálok a XVIII. kerület Pestszentlőrinc csendes környékén a Havanna lakótelepen egy ötödik emeleti tágas 2+1 félszobás, erkélyes, jó állapotú tágas lakást.

Az ingatlanba belépve egy tágas folyosóra érkezünk, ahonnan egy praktikusan beépített gardróbszoba, fürdőkáddal ellátott fürdőszoba és a külön helységben található wc található. Az előszoba végén a beépített konyhabútorral felszerelt és méretes ablakkal ellátott konyhába érkezünk. Az ebédlő a konyha mellett található, mely a lakás "középpontja", ahol a család együtt kényelmesen asztalhoz ülhet. Innen két oldalra nyílik a két nagy szoba (hálószoba és nappali), illetve a gyerekszoba.

A lakás kiváló elosztásának és adottságainak köszönhetően, kényelmes otthont biztosít akár egy többtagú család számára is. Itt mindenki kialakíthatja a privát szféráját.

Az ingatlan az elmúlt évek során kisebb-nagybb felújításokon és karbantartáson esett át. A nyílászárok cseréje megtörtént, alumínium redőnnyel és szunyoghálóval felszereltek. A szobák szalag parkettával burkoltak. A melegebb napokon az ebédlőben felszerelt klímaberendezés az egész lakás lehűtését biztosítja.

A lakásba egy külön zárható folyosóról léphetünk be, ahol még két szomszéd lakás található. A lépcsőház csendes, tiszta, rendezett. Az elmúlt években az alábbi felújítássokon esett át: lift felújítás, bejárati ajtó proxival felszerelt, a lépcsőház új burkoltot kapott, nővényekkel diszített, a lépcsőház kamerával felszerelt. A ház kitűnő társasházkezelő céghez tartozik, akik fantasztikus munkát végeznek. Ennek is köszönhető az épület és a lépcsőház felújított, tiszta és rendezett állapota.

A lakáshoz tartozik egy 3 m2-es zárható, teljesen különálló bérelhető tároló, mely a lépcsőház földszintjén található.

A villany, víz és gáz fogyasztás alapján fizetendő. A fűtésről távhő gondoskodik.

A közös költség: 15.000 Ft

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, innen minden néhány perc sétára megözelíthető: park, játszótér, iskolák, óvoda, orvosi rendelők, posta, bevásárlási lehetőségek (piac, pékség, hentes, CBA, Penny, Lidl), cukrászda és rengeteg kiváló lehetőség van a kellemes időtöltésre, mint pl: edzőtermek, felújított futópálya, Bókay kert/uszoda 10 perc sétatávolságra található, ahol sok sportolási és kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre.

A KÖKI Terminál autóval 10 percre található, ahonnan a 3-as metró, illetve számos busz és vonat közlekedik.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, a hét bármely napján keressen bizalommal.
Az ingatlan hitellel is megvásárolható. Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére.

Szőcs Viola

Szőcs Viola

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Karrierigazgató
Budapest
+36 (30) 401 9689
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban