Örökpanorámás lakás Krisztinavárosban

5443 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok egy 65 nm alapterületű örökpanorámás lakást Krisztinavárosban.

Az ingatlan egy rendezett társasház legfelső, 4. emeletén helyezkedik el. Pár perc sétára található a Budai vár, míg a Normafa is elérhető egyetlen busszal.
Közlekedése kiváló, a fonódó villamos, a piros metró és számos busz is pár perc sétára található.

Az épület téglából épült 1911-ben, majd 2012-ben felújításon esett át, a lakóközösség kultúrált és csöndes.

A lakás alapterülete 65 nm, tágas nappalival, hozzá tartozó erkéllyel, egy hasonlóan tágas és világos hálószobával, valamint egy nagy méretű konyhával.

- a lakásban kicserélték a nyílászárókat
- kifogástalan esztétikai értékkel bír, festés után költözhető
- pince tartozik a lakáshoz

Tágas belső tér jellemzi az ingatlant, a belmagasság meghaladja a 3 métert, mely elegáns hangulatot teremt, az ingatlan elosztása kiváló, kényelmes otthon lehet egy fiatal párnak, vagy akár egy családnak is.

Jól kiadható ez a kedvelt környéken elhelyezkedő ingatlan, a környék adottságaiból kiindulva hosszútávú befektetést biztosít a tulajdonosnak, melynek értéke csak emelkedni fog a következő években.

I am offering for sale a 65 sqm apartment with an eternal panorama in Krisztinaváros.

The property is located on the top, 4th floor of an orderly apartment building. Buda Castle is a few minutes' walk away, while you can reach Normafa with a single bus ride anytime.
The excellent public transport, the spinning tram, the red metro, and many buses are a few minutes' walk away.

The building was built of brick in 1911 and underwent renovation in 2012. The residential community is cultured and quiet.

The floor area of ​​the apartment is 65 square meters, with a spacious living room, a matching spacious and bright bedroom, and a large kitchen.

- the windows in the apartment were replaced
- has impeccable aesthetic value, can be moved after painting
- a cellar belongs to the apartment

The property is characterized by a spacious interior, the ceiling height is more than 3 meters, which creates an elegant atmosphere, the distribution of the property is excellent, and it can be a comfortable home even for a couple or a family.

This property, located in a popular neighborhood, can be rented out well, based on the characteristics of the area, it provides the owner with a long-term investment, the value of which will only increase in the coming years.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

6 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban