Naaagyon MÍves Ikerház 1

3250 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Míves utcában eladó, ÚJÉPÍTÉSŰ, Jó adottságokkal rendelkező, 152 négyzetméteres, nappali plusz négy szobás, dupla fürdős, teraszos (25 m2), tégla építésű ikerház, melyhez egy 302 négyzetméteres telek is jár hozzá. CSOK és hozzátartozó kamattámogatott hitel is felvehető rá.

Az ingatlan feltűntetett ára Emelt szerkezetkész ár, várható befejezése 2024 szeptember vége.
Fontos tény az is hogy az építtető közel harminc éve múltra tekint vissza, számtalan referenciával rendelkezik.

A ház az emeleten három nagyon élhető méretű hálószobával, fürdős Wc-vel, a földszinti részen egy amerikai konyhás nappalival valamint egy fürdős Wc-vel, közlekedővel, háztartási helyiséggel rendelkezik.. Az ingatlan központi része a tágas nappali ahonnan a "szemmel alig látható " terasz könnyedén elérhető. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (DK)

Az ingatlan fűtésről napelemes hőszivattyús rendszer fog gondoskodnak, Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny, hogy a házhoz tartozik egy garázs különálló épületben. Ezentúl a biztosított a ház mellett egy-egy parkoló. A környék infrastruktúrája tökéletes, bolt, busz 2 percnyire az ingatlantól.

A ház együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, családoknak, valamint akár befektetési célra is tökéletes.

Teljes totál műszaki tartalomért hívjon bizalommal.

Helyiségei:
- amerikai konyha, nappali
- 4 szoba
- közlekedő
- 2 fürdő
- közlekedők
- terasz

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban