Működő étterem-panzió a Körös-holtágak közelében!

13969 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Működő étterem-panzió a Körös-holtágak közelében!

Az ingatlan a szarvasi arborétumtól pár perc távolságban helyezkedik el, frekventált helyen, jól megközelíthető, és saját parkolóval rendelkezik.
A vendéglátó utcai részén fedett terasz is található, mely el van látva asztalokkal és ülőhelyekkel, ahol a vendégek elfogyaszthatják ételeiket, italaikat a természet lágy ölén, továbbá kialakításra került egy gyereksarok rész is a terasz mellett.

Jelenleg a vendéglátó nem üzemel, de birtokba vételt követően azonnal működőképes, és rendelkezik HAPCC engedéllyel, valamint a működéshez szükséges ÖSSZES berendezésekkel és eszközökkel (beépített gépeket, sütőket, hűtőket, mosogatógépeket, kávégépet, a vendégtér teljes bútorzatát).
Az ingatlan emeleti részén van 3 önálló apartman szoba (saját zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel), amely szintén működőképes fizető - szálláshelyként.
A közeli lakosság és turisták szívesen látogatták, kedvelt étteremként üzemelt. Mindig kimagasló színvonalt képviselt a környékbeli vendéglátók körében, családi események megtartására is kiváló lehetőséget tud biztosítani. A környéken sok a magánszálláshely, nyaraló, vendégház, amely biztos bevételi forrást jelent.
Az ingatlan per és tehermentes.
A vételár magában foglalja a teljes berendezési tárgyakat és eszközöket!
Kiváló befektetés, amely néhány év alatt megtérül!

Balog-Homonnai Mónika
PRÉMIUM

Balog-Homonnai Mónika

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 238 0673
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban