Liget Lakóparki Luxus Ingatlan

8784 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Debrecen kiemelt városrészén a Liget lakóparkban 332 nm-es önálló luxus ingatlan eladó. A ház alsó szintjén helyezkedik el a nappali, étkező, konyha, egy wellness rész zuhanyzóval, egy szoba, előszoba-hall, és egy wc. Természetesen a földszinti részen található még egy nagyméretű dupla garázs és egy terasz is. A felső szintre érkezve, egy nagy tér fogad bennünket, ahonnan eljuthatunk a három hálószobába, és a két nagyméretű fürdőszobába. A fenti szinthez tartozik még egy gardrobe szoba, egy mosókonyha, és minden szobához egy szép nagy terasz. A telek nagyméretű 760 nm-es + még egy hasonló méretű telekrész hátul, hozzá van kerítve. A kert szépen parkosított, és egy gyönyörű mindennel felszerelt filagória is helyet kapott benne. A filagória előtt egy fűtött medence is biztosítja a lakók kellemes luxusotthon érzését. Az ház magas műszaki tartalommal bír, és minden kényelmi extrával felszerelt, teljesen gépesített és bútorozott. És nem utolsó sorban Debrecen legelitebb városrészén található, igényes szép ingatlanok környezetében.

A 332 square meters independent luxury property for sale in Liget residential park, a prominent part of Debrecen. The lower level of the house has a living room, dining room, kitchen, an entrance hall, and a toilet. Naturally, there is also a large double garage and a terrace on the ground floor. On the upper level, there is a large space from which you can reach the three bedrooms and the two large bathrooms. The upper level also has a wardrobe, laundry and kitchen, and each bedroom has a terrace. The lot is large, 760 square meters, plus another lot of similar size is fenced off at the back. The garden is beautifully landscaped, and there is also a beautiful terrace equipped with everything. A heated swimming pool in front of the terrace provides residents with a pleasant feeling of luxury at home. The house has a high technical content and is equipped with all extras, fully furnished. Located in the most elite part of Debrecen, surrounded by high-end, beautiful properties.Extras:

Fully furnished and equipped.

Easily accessible.

Separate bathroom and toilet.

Landscaped yard, premium materials.

Shuttered terrace.

Electric garage doors.

Backyard grill.

Green landscape.

Drilled well.

Backyard lights.

American style kitchen.

Airconditioned.

Alarm system.

Décor lighting.

Swimming pool.

Hydrophore.

--个332平方米的独立豪华物业出售Liget住宅公园,德布勒森的突出部分。房子的低层有一个客厅,餐厅,厨房,一个入口大厅,和一个厕所。自然,也有一个大型双车库和一楼的露台。在上层,有一个很大的空间,从那里你可以到达三间卧室和两个大浴室。上层还设有衣柜、洗衣房和厨房,每间卧室都设有露台。该地段很大,760平方米,再加上另一个类似规模的地段是围栏关闭在后面。花园是美丽的园景,也有一个美丽的露台,配备了一切。露台前的温水游泳池为居民提供了一个舒适的豪华感觉在家里。房子有很高的技术含量,并配备了所有的额外设施,配套齐全。位于德布勒森最精英的一部分,周围环绕着高端、美丽的物业。群众演员:

设施齐全,设备齐全。

容易接近。

独立的浴室和卫生间。

园景庭院,优质材料。

百叶窗露台。

电动车库门。

后院烧烤。

绿色景观。

钻好了。

后院的灯。

美式厨房。

有空调的。

报警系统。

装饰照明。

游泳池。

亲水性。

Tripsó Tibor
PRÉMIUM

Tripsó Tibor

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Debrecen
+36 (30) 942 5373
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban