Letenye központjában igényes lakás, garázzsal!

7000 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Valóban ritka lehetőség várja Önt a piacon!
Letenye kisváros központjában, rendezett környezetben, karbantartott, csendes társasházban keresi új tulajdonosát egy remek adottságokkal rendelkező 3. emeleti lakás, melyhez garázs is tartozik. A garázs hátsó részén egy kis műhely is kialakításra került. A garázs vételára 3.500.000 Ft, mely a lakás árán felül fizetendő! A lakás és a garázs csak együtt vásárolható meg! A lakáshoz a tömb földszintjén saját használatú tároló is tartozik. A társasház északi és déli fala homlokzati hőszigeteléssel már ellátott.

A lakás a tulajdonosok gondoskodásának köszönhetően esztétikai felújítás után azonnal költözhető, jó állapotú. Néhány éve az ingatlan nyílászáróinak cseréje megtörtént. Az ablakok műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel ellátottak. A 2 szoba ablakai szúnyoghálóval is felszereltek. Megújult a hideg és melegburkolatok jelentős része is. A lakás új konyhát kapott, melynek teljes gépesítését a vételár szintén tartalmazza. A lakás közös költsége mindösszesen 5.000 Ft. A fűtésről konvektorok gondoskodnak. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű, világos szoba, erkély, konyha, fürdőszoba, kamra, közlekedő.

A társasház közelében iskola, óvoda, boltok, buszmegálló, minden ami a hétköznapi élethez szükséges. Kisebb családoknak, de befektetésnek is kiváló választás lehet, ne maradjon le róla!

Személyes megtekintéshez telefonos egyeztetés szükséges!

Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor
PRÉMIUM

Stolcz Gábor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban