Lehetőségekben gazdag zártkerti ingatlan, kedvező áron!

3593 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt zöld övezeti részén, a Szentgyörgyvári 2-es hegyháton, vált eladóvá ez a hétvégi ház, zártkerti ingatlan. (Művelési ág alól nincs kivonva). Az ingatlan részben aszfaltos részben aprókavicsos úton, könnyedén az év minden időszakában gépkocsival megközelíthető. A kis házban a tulajdonos már nekilátott a felújításnak, de sajnos már nem tudja befejezni, ami viszont nagy lehetőség az új tulajdonosnak, hogy így igény szerint alakítsa ki a belső tereket.
Az épület tégla falazattal épült, tetőfedése francia cserép. Bevezetésre került a víz és a villany is. (Derítő még nincs)
Az épület helységei: 2 külön bejáratú szoba melyek közül a kisebb helységbe került bevezetésre a víz, (igy kiválóan alkalmas lehet fürdőnek), konyha, pince mely a konyhán keresztül megközelíthető, zárt terasz, tároló.
Ha Ön szeretne egy kis hétvégi házat, csendes környezetben, amit igény szerint akár állandó lakhatásra is használhat a befejezést követően, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. Kulcs az irodában. Az ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban