Kétgenerációs családi ház, külön mérő órákkal

6355 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől egy karnyújtásnyira helyezkedő Halásztelken kínálok megvételre egy kiváló elosztású, folyamatosan karbantartott családi házat.

Az ingatlan kertvárosi környezetben, de mégis közel a központhoz egy csendes, rendezett utcában található.
575m2-es rendezett telken ,1975-ben épült tégla falazattal, mely 10cm külső hőszigeteléssel van ellátva. A 86 m2-es kádárkocka jellegű ház a folyamatos korszerűsítések, karbantartásoknak köszönheti jelenlegi kiváló állapotát.
2006-ban viszont egy 67 m2-es alapterületű külön bejáratú, külön mérőórákkal rendelkező lakást, lakrészt építettek hozzá a jelenlegi tulajdonosok.Mindkét ház fűthető gáz cirkóval, vegyes tüzelésű kazánnal, és nem utolsó sorban klímákkal . A két generációs családi ház, jól kihasznált , kényelmes terekkel egy igazán kellemes kis otthon lehet akár nagycsaládosok számára is.

Az első részben került kialakításra egy napsütötte nappali, egy hálószoba, konyha egyben az étkezővel, háztartási helyiség, fürdőszoba egyben a WC-vel, és nem utolsó sorban egy előtér.

Az újabb építésű , modern stílusú hátsó lakásban, mely egy teraszról közelíthető meg elhelyezésre került egy nappali egy légtérben a konyhával+ étkezővel, két hálószoba, egy fürdőszoba egyben a WC-vel.

A telken található egy zárt , egy személyautó beállására alkalmas garázs, valamint egy fedett beálló. Nagy segítség lehet a locsoláshoz a fúrt kút is , valamint a nyáron a családi rendezvényekhez lebonyolításához a kertben kialakított kemence.
A kert gyönyörűen gondozott, örökzöldekkel telepített, igazán kellemes kikapcsolódást tud nyújtani egy fárasztó nap után.

Ajánlom ezt az ingatlant két generáció összeköltözéséhez ennél praktikusabbat nem talál ,nincs emelet melyet meg kellene mászni .De akár albérlet kiadására is alkalmas a ház egyik fele a külön mérőórák végett .Kerüljék el a felújítás okozta kellemetlenségeket .Ide csak költözni kell.
Várom megtisztelő ,érdeklődő hívásukat .

Slájer Tamás

Slájer Tamás

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban