Kertvárosi nyugalom

579 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár kedvelt kertvárosi részén, Szárazrét elején kínálom, ezt az igényesen felújított, napos terasszal rendelkező, nappali + 3 szobás, eladó társasházi lakást. Ideális pároknak vagy 1-2 gyermekes családoknak is.

A 3 lakást tartalmazó házat és benne ezt a lakást is magas műszaki szintű alapanyagokból építették újjá 2016-ban. A téglafalakra szigetelés került. Korszerű, műanyag külső nyílászárók kerültek beépítésre. Az ablakokon redőnyök és szúnyoghálók találhatóak. A fűtés és melegvízellátás egyedi, korszerű gázkazánról működik. A hűtésről mindegyik szobában egy-egy klíma gondoskodik. Mindezek segítségével rendkívül kedvező rezsiköltséggel üzemeltethető a lakás.

A belső elrendezése ideális. A földszinten található a tágas közösségi tér amerikai konyhás nappalival és egy zuhanyzóval és sarokkáddal is felszerelt fürdőszoba. A nappaliból van kijárás a zárt, térkövezett udvarra, ami teraszként is funkcionál.
Az emeleten kerültek elhelyezésre a hálószobák és egy fürdőszoba. Itt még egy tároló is található.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden, a mai kor igényei szerint szükséges berendezéssel felszerelt. Mosogatógép, sütő, főzőlap stb. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát. Ráadásul egy kis spájz is tartozik a konyhához.

A lakásba beépített bútorok, konyha, előszoba stb. értelemszerűen maradnak.

A lakáshoz tartozó zárt udvarrészen épült egy kis tároló a kerékpároknak és a kerti eszközöknek.

Az utcán ingyenes a parkolás. A közelben buszmegállók, melyekről a belváros és a vasútállomás megközelíthető. Az M7-es autópálya eléréséhez nem szükséges lámpás kereszteződésen áthaladni.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen szintű új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt években tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban