Jamina városrészen, két szintes családi ház

461 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó családi ház Békéscsaba város csendes és barátságos Jamina városrészen egy lehetőségekkel teli, két szintes, összkomfortos családi ház, amely a kialakításának köszönhetően akár több generáció együttélésére is alkalmas. A 2+3 szobás, padlásszobás ingatlan részben felújított, amely során kicserélték a nyílászárókat, fűtésrendszert, valamint telepítésre került egy 5,3 kw teljesítményű napelemrendszer, amely alacsony rezsiköltséget eredményez. Az ingatlannal közvetlen kapcsolatban került építésre egy külön lakrész, amely 2 szoba, konyha, tusoló, wc, tároló helyiségekből áll. A környék csendes, forgalomtól mentes, amely biztosítja a nyugodt pihenést lakói számára.

A 2 szintes főépület beton lábazatra épített tégla falazatú, amelynek a 75 m2 hasznos alapterületű alsó szintjén helyezkedik el a folyosóról elérhető 1 nappali szoba, 1 hálószoba, amelyből egy loggiára lehet kimenni, konyha+spájz, WC, fürdőszoba, lépcsőfeljáró. A szobák parketta burkolattal, a többi helyiség mázas hidegburkolattal vannak ellátva. A felső szint, amely 60 m2, szerkezetkész állapotban van, amely 4 helyiségre és egy folyosóra tagozódik

Az alsó szinten lévő helyiségek fűtését, valamint a használati melegvíz ellátását Ariston gázkazán, továbbá egy vegyestüzelésű kazán látja el radiátoros hőleadókkal. A kellemes hőmérsékletet egy Midea márkájú 5 kwh teljesítményű inverteres split klíma teremti elő. A külső nyílászárók műanyag tokozású, hőszigetelt üvegezéssel ellátottak, az ablakok redőnnyel rendelkeznek. Az épület energiaellátásának csökkentésére egy 5,5 kwh teljesítményű napelem rendszer került telepítésre, amely 2023. évben került üzembe helyezésre, egy év alatt 20.000 kw elektromos áramot állított elő. Ez a mennyiség, akár egy ház villamos és fűtés költségét is fedezni tudja.
A villany, valamint vízhálózat működőképes, de nem a mai kornak megfelelő. A vízórától, az épületig kicserélésre került a vízvezeték. Az épület 3*16 A hálózatú, valamint vezérelt árammal is rendelkezik.

A főépület közvetlen kapcsolatban áll egy 74 m2 hasznos alapterületű vályog falazatú épületrésszel, amely előszoba, 2 szoba, wc, konyha, tároló helyiségekből áll. A helyiségek, falazata száraz, nedvesedés nem tapasztalható, aljzatuk betonozott. A szobák konvektor fűtéssel rendelkeznek, a használati melegvíz átfolyós vízmelegítővel megoldott.
Az udvar rendezett, gyümölcsfával, fenyővel, tujákkal beépített. A gépjármű parkolására az udvar, valamint egy tégla építésű garázs áll rendelkezésre. A kovácsoltvas jellegű kerítés részeként a nagykapu, elektromos nyitószerkezettel van ellátva.

Amennyiben megtetszett Önnek az ingatlan, vagy további információra lenne szüksége, akkor keressen nyugodtan. Kérésre külső, vagy további képeket telefonos beazonosítást követően küldöm.
Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít!

Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást!

Gajdács József
+36706774382

Gajdács József

Gajdács József

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 677 4382
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban