Ikerház fél Ráckevén eladó!!

216 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladó Ráckeve város csodálatos zöld övezetében egy hangulatos, ikerház jellegű ingatlan. A 60 m²-es lakótér és a hozzá tartozó 785 m²-es telek ideális választás lehet minden család számára.
Az ingatlan átlagos állapotban van, így lehetőség nyílik a saját igényeid szerint alakítani az otthont. A lakásban 2 szoba, 1 nappali, 1 fürdőszoba található, valamint beépíthető tetőtér is rendelkezésre áll. A csendes utca biztosítja a nyugodt életvitelt, a kertrész pedig kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a gyerekek számára a játékra.
Az ingatlanban új nyílászárók találhatóak, amelyek biztosítják a kellemes fényáteresztést, valamint a külső zajok szűrését. A udvari gépjárműbeálló pedig akár több autó parkolását is lehetővé teszi.
Az amerikai konyha praktikus és modern megoldás a konyhát kedvelőknek. A padlófűtés gondoskodik a meleg és kényelmes otthonról, míg a klíma a nyári hőséget enyhíti. A külső hőszigetelés pedig garantálja az alacsony rezsiköltségeket.
Az ingatlan felszereltségéhez tartozik még egy riasztó rendszer, valamint egy új villamoshálózat is, amelyek a biztonságos és praktikus életet szolgálják.

Ne habozz, ha egy csendes, zöld környezetben szeretnél élni! Szeretettel várjuk Ráckeve városban!

Szűcs Judit

Szűcs Judit

1 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Dömsöd
+36 (70) 630 0838
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban