Hódmezővásárhelyen a Simonyi utcában

5144 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Vásárhelyen, a Simonyi utcában egyedi tervezésű, 150 nm-es 5+1 félszobás családi házat kínálok Önnek megvételre, 320 nm-es telekkel.
Az ingatlan 1994-ben épült porotherm téglából, amely egy 10 cm-es szigetelést is kapott. Az ajtók és ablakok hungaropan hőszigeteltek, így a fűtése gazdaságos. Miért eladó? Mert csak egy személy lakja.
A házba két bejáraton léphetünk be. Az egyik bejárat az utca felől található, a tulajdonos korábban üzletnek használta ezt a részt, a másik bejárat pedig az udvar felől közelíthető meg. Innen elsőként egy előtérbe jutunk, szemben találjuk a fürdőt, jobbra pedig a szobákat. A nappaliból nyílik a konyha, a kamra, valamint az utca felőli szoba.
Az emeletre beton körlépcsőn juthatunk fel, ahonnan a nappaliba lépünk. Ebből nyílik további két utcai szoba, egy konyha, egy előtér és ebből a WC.
A betonlépcsőn tovább felfelé haladva egy 50 nm-es tetőtérbe jutunk, itt a szigetelés kész, de nincs a belsőtér befejezve. Akinek több lakóterületre van szüksége, kevés ráfordítással a fantáziára bízva kialakíthatók a megfelelő helyiségek.
Az emeleti szobák laminált burkolatúak, a többi helyiség hidegburkolatú.
A fűtést gázkazán biztosítja hőleadó radiátorokkal, de vegyes tüzelés is lehetséges, mert több helyiségben áll rendelkezésre kémény. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.
A villamoshálózat már az építkezéskor réz vezetékből lett szerelve.
Közlekedés: 2-300 méterre buszmegálló, autóval a központ 5 perc, a 47-es főút 1 perc.
Iskola a közelben, 200 méterre.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő
PRÉMIUM

Szabó Ernő

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban