Hétvégi ház Fonyódon a Balatontól 250 méterre

5269 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fonyódon a Balatontól 250 méterre található ez a generálfelújításon átesett, nagy teraszos tégla építésű ház. Az ingatlan egy 760 m²-es telken fekszik. Az 52 m² lakóteret egy nagy nappali, egy zuhanyzós fürdőszoba, két félszoba (6 m², 6 m²) alkotja amelyhez közvetlenül csatlakozik egy 54 m²-es terasz. (Ezen terasz kiválóan alkalmas lehet a ház kibővítésre is, hisz már az alapozása úgy készült, valamint a szennyvíz is megtalálható rajt.) A telken található még egy 22 m²-es garázs, amely jelenleg tárolóként funkcionál.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a lombos fás környezet és a közeli szabadstrand gondoskodik az igazi balatoni hangulatról. Az utca túloldalán közlekedik a vonat, de az épület szigetelésének, a jó nyílászárónak köszönhetően ez nem okoz problémát, és a nagy terasz is az épület hátsó oldalán lett kialakítva.

Az ingatlanban a teljes felújítás kiterjedt a teljes villany és víz hálózatra, csatornabekötésre, továbbá a front kerítés és a beálló is megfelelően ki lett építve. Víz, villany és csatorna van, azonban a gáz nincs bevezetve, ezért a fűtést elektromos módon van megoldva az épületben hűtő-fűtő klímával, valamint ha valaki szeretné akkor a norvég paneleknek a vezeték a helyiségekben elő van készítve.
Ajánlom azoknak akik Fonyódon a Balaton közelében egy igazán hangulatos helyen szeretnének egy teljes értékű ingatlant, akár hétvégi háznak, akár állandó lakhelynek.

Az ingatlan tehermentes, a tulajdoni lapon kivett hétvégi házként szerepel, 40 % önerővel banki finanszírozással is megvásárolható.

Amennyiben meg szeretné tekinteni hívjon egyeztessünk időpontot, akár hétvégén is!

You can find this entirely renewed brick house with a big terrace in the town of Fonyód, 250 meters far from Lake Balaton. The property is on a 760-square-meter plot. The 52-square-meter living space consists of a big living room, a bathroom with a shower, two half-rooms (6-6 sqm) to which a 54-square-meter terrace is directly attached. On the plot there is a 22-sqm garage which is now funcioning as a storage area.

The location of the property is excellent, the green environment and the nearby beach take care of the real "Balaton" feeling. On the other side of the street goes the train, but thanks to the insulation of the building and the good doors and windows this doesn't cause any problems, and also the big terrace can be found on the back side of the house.

In the property the renovation regarded the entire electricity and water system, and the sewer connection, furthermore the street fence and the car entrance have been constructed adequately as well. There is running water, electricity and sewer, however, gas is not installed, this is the reason why heating needs to be solved with electricity. At the moment it hasn't been resolved, but in the rooms the wiring is prepared for the Norwegian panels.

I recommend it for those who are willing to own a full-value property in Fonyód, near the Lake Balaton in a really cosy location. It can function either as a weekend house or a permanent residence.

The real estate is unencumbered, on the property sheet it is a weekend house, and can be purchased with a bank finance by proving a 40% of own contribution.

As long as you are willing to have a look at the property, call me, make an appointment, even on the weekends!

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban