Galériás lakás Erzsébetvárosban, kiváló közlekedéssel

4873 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Alacsony fenntartású belvárosi lakást keres kiváló közlekedéssel? Ez az Alsó erdősor utcai ingatlan, mely a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között található, remek lehetőségeket rejt magában.

A két emeletes társasház külső homlokzata három éve, a belső tér mindössze egy éve lett felújítva, így a leendő tulajdonosoknak hosszú időre biztosítva van az igényes környezet, és nem utolsó sorban biztosak lehetnek abban, hogy további költségekkel az épülettel kapcsolatosan a közeljövőben nem kell számolniuk.

A lakás világos, hiszen az első emeleten található, tájolása pedig délkeleti.
A közepes alapterületű (67 négyzetméteres) otthon mindhárom szobájában galéria gondoskodik arról, hogy ne érezzük szűkösnek a teret, és hogy elvonuljunk egy kellemes, privát kis területre, ha épp szükségét érezzük.

A körfolyosóról a lakásba belépve jobbra nyílik a vécé és a külön helyiségben lévő, kicsi fürdőszoba. Szemben egy nagy méretű konyhát találunk, melyben kényelmesen elfér egy több személy közös étkezésére alkalmas étkezőasztal is. A konyhából nyílik egy jelenleg szobaként funkcionáló, de akár kamraként is használható helyiség. Szobaként használva a lakóteret bővíthetjük, kamraként viszont nagy segítséget nyújthat, hiszen ebben az esetben egy nagy, galériás rakodótér áll rendelkezésünkre.
Az előtérből balra indulva a nagyobb, majd tovább haladva a kisebb, hátsó szobába jutunk, mindkettő a körfolyosóra néz.

A lakásban fa nyílászárókat találunk, az ablakok cseréje hőszigetelt változatra néhány éve történt meg. Ezen kívül a vastag falak, valamint az, hogy három lakás veszi körül a szóban forgó ingatlant, biztosítják a jó hőszigetelést. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak.

A közlekedés kiváló, hiszen számos buszjárat, illetve a 4-es és 3-mas metró, valamint a 4-es, 6-os villamos is pár perc alatt elérhető.

Jelenleg bérlők lakják az ingatlant, megbeszélés szerint a bérleti viszony a megvételt követő időszakban fenntartható, így ha befektetési céllal venné meg az ingatlant, máris rendelkezésére áll egy megbízható bérlő.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

6 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban