Fiatalos, belváros közeli ház, családosoknak kiváló

759 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fiatalos, belváros közeli ház, családosoknak kiváló

Eladásra kínálunk egy teljes körűen felújított, 3 szoba plusz nappalis családi házat Békéscsabán. Nagyobb bevásárló központok, boltok, iskola, óvoda 5-10 perces távolságra megtalálhatóak.
A vegyes falazatú ingatlant néhány évvel ezelőtt teljesen átalakították, felújították:
-új aljzatbeton
-aláfalazás, vízszigetelés
-új tetőszerkezet / a cserepek a régik /
-külső szigetelés, nemes vakolat és színezés
-fűtésrendszer csere / nappali padlófűtés, a többi helyen radiátorok /
-új villany és vízhálózat
-új fa nyílászárók
-kandalló, vízteres kazán helye kiépítve
-központi porszívó falon belüli kialakítása
-klíma
A ház régi hangulatát őrzi és idézi vissza a nyitott tornác, ahonnan a praktikus elrendezésű házba érkezünk. Az épület központi helye az amerikai konyhás nappali, innen két irányban helyezkednek el a szobák. Egyik fele nyílik a szülői háló fürdőszobával a másik oldalon találjuk a két gyerek szobát egy másik fürdőszobával és előszobával. A 18 m2-es terasz közvetlen megközelíthető a nappaliból is. A telek 381 m2, udvara ideális méretű, ahol még egy nyitott tároló és egy fúrt kút is van a lakóházon kívül. A konyhabútor a főzőlappal és elektromos sütővel, valamint a beépített bútorok a gyerekszobákban és az előszobában a vételár részét képezik.
Ajánlom olyan gyerekes családok részére, akik egy élhető, jó elrendezésű, önálló családi házat keresnek és nem szeretnének építeni, bontani, felújítani.
Vevőink részére a szolgáltatásunk ingyenes. Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít. Bank semleges hitelügyintézéssel is tudjuk segíteni az érdeklődőket.
További információért kérem keressen telefonon!

Restály Éva

Restály Éva

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 571 9454
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban