Felújított sorház a Nyugati kertvárosban

3294 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Békéscsabán a Nyugati kertvárosban található előkertes, 76 m2 hasznos alapterületű, tégla építésű sorházi lakást. Az ingatlan a közelmúltban belső felújításon esett át, mely magában foglalta a helyiségek burkolatainak cseréjét is. A korábban beépített fa nyílászárók és egyedi tervezésű fa bútorok egy precíz asztalos mester munkáját tükrözik.
A ház melegéről és meleg víz ellátásáról új kondenzációs gázkazán gondoskodik. A nyári hőség ellen 2 db klímaberendezés is felszerelésre került.
Az ingatlanhoz tartozik egy kb 70 m2 hangulatos előkert, valamint a közelben található 16 m2 garázs is mely igény esetén külön megvásárolható, ára: 6.000.000 FT.
A lakást jelenleg gondos bérlők lakják, akik az új tulajdonossal való megegyezés esetén továbbra fenntartanák az ingatan bérlését.
Az ár irányár!!!

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szépen felújított társasház, mely Békéscsaba, Jamina városrészén található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban