Felújított kocka ház a várfürdőnél!

4527 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Felújított kocka ház a várfürdőnél!

Eladó Gyulán a Várfürdőtől 100 méterre egy teljesen felújított, 60-as években épült, vegyes falazatú kis kertesház. Az ingatlan egy csendes, rendezett utcában található a belvárostól mindössze 10 perc gyaloglással megközelíthető.

A ház 2022 évben lett felújítva, amely során új villanyvezetéket, vízvezetéket cseréltek, illetve az aláfalazás és szigetelés is megtörtént. A nyílászárókat új műanyag, hőszigetelt üveggel ellátott nyílászárókra cserélték. A konyha és a fürdőszoba is teljesen fel lett újítva.

Az ingatlan helységeinek elosztása is tökéletes, mivel a házban minden helység tágas és kényelmes illetve két külön bejáratú szoba lett kialakítva. A konyha is korszerű, amelyhez tartozik egy szép, hűvös kamra is.

Az ingatlan fűtéséről az összes helységben felszerelt inverteres (hűtő-fűtő) klímaberendezés, a melegvíz ellátásról egy új gazdaságos villanybojler gondoskodik. A villamos hálózat felújítása során a 3 fázis is ki lett alakítva, így a későbbiekben a napelemes rendszer kialakítása is egyszerűbb lesz, amivel az ingatlan szinte teljesen önellátó lesz.

Az ingatlanhoz tartozik egy 721 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy garázs és egy tágas tároló helyiség lett kialakítva.

Az ház lakóterülete: 70 m2.
A telek összesen: 721 m2.

Amennyiben ez a hibátlan elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás
PRÉMIUM

Szentléleki Tamás

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban