Felújítandó családi ház Jamina elején

3860 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsabán, Jamina városrészben, a Szarvasi úti Tesco-hoz közeli utcában vált eladóvá egy közel 2000 négyzetméteres telken található, felújítandó családi ház.

A főépület 104 négyzetméteres lakóteréhez hozzáépített melléképületek, góré, egykor galambházként használt épület is tartozik, ha valakit a hagyományos, gazdálkodói életforma vonz, ehhez mindent megtalál itt. A nagy telken gyümölcsös, kertészet is kialakítható, illetve állattartásra is alkalmas.

A ház 1960-ban épült, tégla alapra, masszív, vert falakkal. Az épület szerkezeti állapota jó, a falak utólagos szigetelését, aláfalazását 2003-ban elvégezték, ekkor vezették be a gázt, lapradiátorokat szereltek be, és két szobát aljzatbetonnal láttak el.
A helyiségek elosztása: a hosszúkás előszobából nyílik mindhárom szoba, a fürdő és innen lehet kijutni a fedett folyosón megközelíthető kamrához illetve konyhába. Ez az elrendezés nem teljesen felel meg a mai igényeknek, egy átgondolt felújítással azonban tágas, masszív családi otthon alakítható ki, a 2000 négyzetméteres területen bőven van lehetőség parkos pihenőkert, játszótér létesítésére.

A telek mérete ( szélessége 27 méter, hosszúsága kb 70 méter ) lehetővé teszi, hogy leendő tulajdonosai két telket hozzanak létre telekmegosztással.

Összességében egy jó elhelyezkedésű, szakmájukat értő mesterek által épített, jelenleg "Csipkerózsika- álmát" alvó ingatlant kínálunk megvételre, olyasvalakinek, aki a jövő ígéretét látja benne, és van lehetősége kihozni belőle a legjobbat.

További infók ill személyes megtekintés időpontjáért keressen bizalommal:

0036209362513
Krizsán Ibolya

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

1 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (20) 936 2513
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban