Fantáziával teli családi ház jó környéken

627 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó családi ház Győr - Révfalu városrészében, csendes, nyugodt környezetben. Az ingatlan 730 m²-es telekmérettel rendelkezik, így lehetőséget nyújt a kertészkedésre és pihenésre is. Az 1989-ben épült ház 184 m²-es alapterületével ideális választás nagyobb családoknak, de akár több generáció is kényelmesen elférhet benne.

Az ingatlan esztétikai felújítást igényel, de ez által lehetőség nyílik arra, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki otthonát. Az épület jó adottságai miatt sokféle lehetőség rejlik benne, csak a fantázia szabhat határt.

Az épület 30 cm -es téglából épült, tetőszerkezete jó állapotú ( vasbeton födém, fa gerendák, palatető), északi falát 2018-ban 10 cm szigeteléssel látták el, részben alápincézett ( 23 m2). Fűtése gázkazánnal lett megoldva, padlófűtéses , valamint opció lehet az emeleten található kandalló is.

A kétszintes ház két külön lakrésszel rendelkezik, így két generációs vagy nagyobb családnak , de akár irodának is kiváló.
A közelben óvoda, iskola, buszmegálló, orvosi rendelő, bevásárlóközpont és kisebb boltok is megtalálhatóak.

A földszint 55 m2, melynek helyiségei a következők: közlekedő, konyha, egy 17 m2-es szoba, és egy 8 m2-es szoba ( ez eredetileg mosókonyhának lett kialakítva) fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel , terasz ( 11 m2).

Az emeleti rész 92 m2, melynek részei: lépcsőfeljáró , nappali (23m2) , konyha, étkező, közlekedő, 3 szoba ( 12,5 m2, 12 m2, 10 m2 ) , fürdőszoba káddal, külön WC, és erkélyek ( 5 m2 és 11 m2).

A ház részét képezi a szerelőkanás 23 m2-es garázs, amely előtt egy 20 m2-es gépkocsibeálló található.
A részben parkosított udvaron kialakításra került egy téglából épült vízzel és ipari árammal ellátott szerszámos-műhely is.

Az ingatlan per -és tehermentes, akár azonnal költözhető.
Megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is! 30/783-0075

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várom!

Velki Nagy Viktória

Velki Nagy Viktória

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő, hiteltanácsadó
Győr
+36 (30) 783 0075
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban