Eladó medencés családi ház Siófok, Töreki városrészben

7691 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófok-Töreki városrész egy különleges, archaikus terület Siófok határában, tavak, dombok erdők tarkította táj, a város egyetlen kirándulóhelye, így a lokáció az egyik meghatározó különlegessége az ingatlannak. Itt található ez a kifejezetten barátságos, 140 m² lakóterű, 3 szoba + étkező + nappalis, medencés családi ház. Az ingatlan egy 1100 m²-es telken fekszik, amelynek hátsó része egy gyönyörű cseresznyefát és egy domb oldalába vájt teraszos borospincét is rejt magában. A borospince terasza - akár egy reggelizőhelyként kialakítva-, pótolhatatlan és egyedülállóan nyugodt élményt tud nyújtani a leendő tulajdonosnak.

A lakótér 140 m² amely felosztása a földszinten egy hatalmas nappali, egy konyha + tágas étkezőrész, egy hálószoba, egy tusolós és egy kádas fürdőszoba. A földszinten található még egy tágas háztartási helyiség is, itt található a kazán és a mosógép. Az emeleten két tágas hálószoba kapott helyet, egy faltól falig gardróbozott közlekedővel. Az utcafronti hálószoba erkélykapcsolattal is rendelkezik. A földszinten és az emeleten is érezhető a megfelelő tervezés és a helyiségek jó kihasználhatósága. Mindennek megvan a helye és a funkciója. Az épületbe egy első és egy hátsó bejáraton is bejuthatunk.

Az udvaron található még egy 60 m²-es dupla garázs rendkívül sok pakolási lehetőséggel. A garázs folytatása egy nagyméretű fedett terasz, amely mellett található a kör alakú medence + napozó terasz. A medence mellett a garázs folytatásaként további tároló helyiségek is ki lettek alakítva, hiszen egy ekkora családi háznál mindig kell a tárolási lehetőség.

Az épület alatt egy jól megközelíthető száraz pince is található, ami szintén tovább növeli a kihasználható területet.
Fontos extra, hogy a napelemes rendszer már ki lett alakítva 3,5 kwh (11 cella), így a rezsivédelem szempontjából is be van biztosítva az ingatlan. A hőszigetelésről a 10 cm-es külső hőszigetelés és a dupla üveges műanyag nyílászárók gondoskodnak.

Az ingatlan egészére jellemző a prémium anyagok felhasználása, a lindab cserepes lemeztető, amelyet a tetőfedés során alkalmaztak kiváló minőséget képvisel és a hő és hangszigetelésnek köszönhetően az esőkopogástól sem kell tartani.

Az ingatlan összességében mindennel fel van szerelve, ami korunk családi házától elvárható és olyan környezetben van mindez tálalva, ami kifejezetten egyedülálló választássá teszi az ingatlanpiacon.

Összefoglalom a legfontosabb extrákat:

- Prémium anyagok
- Napelemes rendszer
- Medence
- Domboldali borospince reggeliző terasszal
- Hatalmas méretű dupla garázs elektromos kapuval
- Fedett terasz
- Térkövezett udvar
- Hatalmas cseresznyefa
- Természetközeli lokáció

Jöjjön el és tekintse meg akár hétvégén is, hívjon és egyeztessünk időpontot!

The Siófok-Töreki district is a special and archaic area on the city line of Siófok, the scenery is doted with lakes and hills, it is the only local excursion place thus its location is one of the most determining peculiarities of the property. Here you can find this especially cosy, 3-room + dining room + living room family house with a pool. The property is laying on a 1100-sqm plot, the back part of it is hiding a beautiful cherry tree and a terraced wine cellar carved into the side of the hill. The terrace of the wine cellar, formed even as a perfect place for having breakfast, can provide an unsubstitutable and unique experience to the new owner.

The living space is 135 square meters, on the ground floor it consists of a huge living room, a kitchen plus a spacious dining room, a bedroom and two bathrooms one equipped with a shower, the other with a bathtub. Furthermore on the ground floor there is a large household room, here you can find the boiler and the washing machine. Upstairs there are two big bedrooms with a wall-to-wall built-in wardrobe in the connecting hallway. The street-front bedroom has direct connection with the balcony. Both on the ground floor and upstairs you have the impression of a precise planning and an excellent usability of the rooms. Everything has its own place and function. You can enter the building either through the front or the back door.

Within the yard there is a double, 60-sqm garage with a huge storage space. As the continuation of the garage there is a large covered terrace next to which you can find a round pool having its own sunbathing terrace. Next to the pool, as the continuation of the garage, there are further storage locations formed since in a family house big like this there is always a need for storage opportunities.

Under the building there is an easily accessible dry cellar as well that further increases the usable area.
It is an important extra feature of the house that a solar cell system has already been installed (3.5 kWh, 11 cells) thanks to which the property is covered against the overheads protection as well. A 10-centimeter outer thermal insulation and the double-glass plastic doors and windows take care of the thermal insulation.

The entire property is characterized by the usage of premium quality materials and a Lindab sheet metal roof has been applied throughout the roof covering representing an excellent quality, thanks to the thermal and acoustic insulation of which you don't need to be afraid of rain knocking.

On the whole the property is fully equipped with everything that can be expected from a family house nowadays, and this all is served in such an environment that makes the property an especially unique choice in the property market.

Here I summarize the main extra features of the property:

- Premium quality materials
- Solar cell system
- Pool
- Hillside wine cellar with a breakfast terrace
- Spacious double garage with an electric door
- Covered terrace
- Stone paved yard
- Huge cherry tree
- Semi-natural location

Come and have a look even on weekends, call me and let's make an appointment!

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban